Kako je uspio da dobije 46C sa 1Mh/s
Eno pise:
GPU threads 1
intensity 20
Worksize 512
GAP: 2
TC: 32765
takt 1022Mhz / 1500
Verovatno je karta "na vodi".
Uzmi neku fm2 plocu meni je pola masina sa fm1/fm2 plocama i sve super radi, a ako kopas iz wina mozes i grafiku iz cpu da koristis da kopa
R9 280X ASUS OC verzija, naručio sam je danas.
Od 40-80 mh/sUzmi neku fm2 plocu meni je pola masina sa fm1/fm2 plocama i sve super radi, a ako kopas iz wina mozes i grafiku iz cpu da koristis da kopa
Pa koliko "kopa" ta integracija u APU ako nije tajna![]()
Pa sto da ne stede kad je to karta srednje klase sada. Sigurno nece dobiti ni tretman ni cooler koji je imala high klasa bez obzira sto su iste karte u pitanju. Zvuci glupo ali 7950 je i dalje nesto malo skuplja od 280x, mislim na DC2 modele. Zato me najvise zanima kolika je razlika u hladjenju. 280X DC2 sada uopste ne izgleda nista bolje ili uverljivije od Vapor-x ili TF4 modela sto cenom i dokazuje. Sta je bolja od te tri npr. ne znam jos uvek ali sada mi i Vapor i TF4 malo vise obecavaju. Mislim da Vapor ima i backplate, TF4 hladi memoriju i naponsku a ljudi se zalecu na Asus ko mutavi zbog stare reputacije, pitanje je koliko je to opravdano.zeljko je napisao(la):Ja bi se zabrinuo ako ne hlade naponsku, ne bi me cudilo da su stedeli
cek, cek, mh/s, to ej za BTC, a za LTC kh/s i koji je to APU u pitanju?Od 40-80 mh/s
Jel postoji neko ko ima Asus 7950 DC2 i da je uzeo 280X DC2? Konkretno me zanima kakvo je hladjenje na novoj karti i kakva je buka. Video sam da nema hladnjake na memoriji, da je dual slot ali da bar ima 10mm pajpove. Ne zanimaju me neki tamo testovi, zanima me samo uporedno poredjenje hladjenja na te dve karte i iskustva nasih korisnika iz prve ruke.
Ta karta je sada samo karta srednje klase tako da i ne ocekujem cuda od nje.
Meni sutra stize MSI 280X s TF4 hladnjakom, javicu utiske ako nekog zanima.
detaljno to testiraj.... na ogranicenim obrtajima kulera i sa trempom gpu-a i naposnske, jer je sve u sitnicama
pls
cek, cek, mh/s, to ej za BTC, a za LTC kh/s i koji je to APU u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari