Jel moguce da neke ljude bas toliko mrzi da pitaju google za informaciju???
Ljudi jedno pitanje, trenutno imam 3 x gtx1060 3GB u rigu ali uskoro planiram pojačanje u vidu 2 x gtx1070 ili možda čak i dve vega. Koje je u ovom trenutku best buy napajanje za navedene grafike ?
Mislim da je 2050 mnogo za grafike sa pasivno hladjenim ramom zato pokazuju nestabilnost.5x Hynix i 1x Elpida. Problem pravi jedna sa Hynix memorijom.
Elpida najveci hashrate izvlaci
EDIT: Ipak Elpida pravi problemSad nadjoh da je GPU 1 u majneru ustvari GPU 4 u Afterburneru i GPU-Z pokazuje da je to ta sa Elpida memorijom. Oborio sam joj overklok, a sve ostale ostavio na 1150/2050 i pratim
![]()
Evga supernova g2 gold 750w. Dva takva ce raditi posao za osam karti kojima treba jedan 8pin za napajanje. 115€ kosta jedno napajanje.
Coolermaster ili corsair u tom rangu ce raditi posao takodje.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zar ovde nije tema "Hardver za kopanje" ???
Ako ne želiš da odgovoriš na pitanje koje sam postavio to je ok, ovako sa ovim potpitanjem nisi uopšte konstruktivan i ne doprinosiš temi.
Ako treba neko da me opomene tu su admini, nema potrebe da me ti opominješ.
Na ovom forumu ima mnogo ljudi koji su upućeni u hardver koji me interesuje i od kojih ću dobiti odgovor na moje pitanje.
Samo jedno cu da ti kazem a to je da se to nije odnosilo na tebe i nemam nameru da dalje ulazim u raspravu!
Hvala na informaciji.
Imam jedan CORSAIR TX Series Modular TX850M Gold koji mi radi posao ali kad dođu dve 1070-ke ili vege biće malo pa da se pripremim za još jedan PSU...
stavio bih dve grafick u dva slota ali da ih ne povezujem ekstenderom . Dakle direktno u slotove .
Drug, i ja mucim muke sa radeonima.. Ovo je cirkus koliko su to divlje karte, ma nista ne slusaju i puno je kontradiktornosti prisutno. Sa Nvidiom sve to ide kao podmazano, samo stavis, instaliras i gotovo. Komad sa Samsung memorijom nece da da vise od 25mh/s, dok ona sa Micronom bez ikakvih podesavanja postize skoro 28mh/s. Klok procesora i naponi ne reaguju iz AB-a, a neretko i klok memorije..nekada radi a nekad ne..
Mislim da je 2050 mnogo za grafike sa pasivno hladjenim ramom zato pokazuju nestabilnost.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
vlado_kovac
Gde si ti nasao EVGA G2 750w za 115e .. Ja sad gledam KP i ima samo kod jednog lika i 132e , 850w je 160e
Ja sam duže vreme koristio 2x RX570 na Gigabyte GA-970A-DS3P u kombinaciji sa FX procesorom. Kasnije sam sa istom pločom napravio rig sa 5x RX 570.
Sada sam opet na kompjuteru na kome radim stavio 2x 1060 . Ploča Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 i Ryzen 1600
Na koju mislis da daje 28mh/s sa Micron memorijom, GTX 1060 6GB?
95% pitanja u ovoj temi u zadnjih par dana totalno ubijaju ovu temu koja bi trebala da bude usmerena konkretnim vecim problemima.... Za pocetnicka pitanja i nedoumice imate posebnu temu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari