demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
da li je neko koristio ovo?
http://www.hashratestore.com/shop/c...16x-riser-cable-with-molex-extra-length-30cm/
i zna li gde ima da se kupi, ili pak da li nije neko odavde naruchivao?
Ju ne spominji mi to heavy zaheb :S: . Umalo neki dan da to odradim tj da ubacim 2 losa biosa na moju 7970 jer sam isprobavao neke od 280X .
da li je neko koristio ovo?
http://www.hashratestore.com/shop/c...16x-riser-cable-with-molex-extra-length-30cm/
i zna li gde ima da se kupi, ili pak da li nije neko odavde naruchivao?
Zamenu biosa radim u winu, kao na ovom linku, a kako posle obaram voltažu, koristim Smos
Nisam bas siguran da bi tu bilo samo 30W razlike.Lightning je napisao(la):demios u pravu si ali ne mislim da bi trosile 20 procenata manje struje... trosile bi oko 30 w po kartici manje plafooon sto je na 6 kartica 180 w manje.. ili kad se pomnozi sa 24 i sa 30 130 kwh mesecno a to je 15 procenata ukupne mesecne potrosnje.. ako je ona kod mene 7000 din za sve kartice, to je usteda od 1050 dinara... a gubitak na khash je 200 khash sto bi bilo 17 dolara za mesec dana manje.. a to je cak i vise od tih 1050 din... tako da mislim da nisi u pravu...
jedino si u pravu da se kartice manje greju i mozda manje '' arche ''ako se drze na nizim naponima i klokovima... ali iskreno to me ne zanima mnogo jer imaju garanciju sve... a i kupljene su da kopaju a ne da ih mazim
![]()
Upravu je Demios i za reklamacije. Silne karte su pokupovane samo za kopanje, poveliki procenat je i reklamiran zbog izgorelih naponskih i zaribalih coolera. I napajanja su reklamirana. Nemojte da se bahatimo sa HW-om jer ce nam se svima grupno obiti o glavu. Ili cemo doci u situaciju da nam se reklamacije masovno odbijaju ili cemo doci u situaciju da HW placamo mnogo skuplje nego ranije. Ni jedno ni drugo nije dobro.
Jedno pitanje . Uzeo sam Raidmax RX-835AP pa me interesuje posto kopam XPM i FTC ili LTC , da li ono moze da istera 4670k i recimo neke 2 7950 ili slicne karte u tom full rezimu !? Ima li neko, neko iskustvo sa istim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari