Jeste ali zbog cene npr ETH,a kopalo se daleko vise na dnevnom nivou. Sad je tezina toliko skocila da bi cena morala da ide bar 50% gore da bi bilo koliko toliko ok. Kazem moje licno misljenje je da je trenutno suludo ulagati u opremu. Pogotovo sto su cene kartica prenapumpane. Ja sam u junu 570ce 4gb asus strix placao 230e,a 580 8gb 280e. Odmah posle toga su cene krenule gore.isplativost je bila 14 meseci i u januaru ove godine pa se sve otplatilo mnogo brze a i zaradilo se dobro, tako da niko ne moze da da tacnu prognozu kad ulagati
Jel se seca neko cena nv kartica pre"ludila" ? Koliko su kostale 1060 , 1070 ?
http://www.filedropper.com/5808gbasusflash1750
1140
2070
ali 1mv
u dualu oko 28.8 gpuz oko140 pokazuje
ali ne staje uopste, jedino malo kada bi se voltaza smanjila
Pogledajte prilog 237992
Na 2 riga sa tim kartama daju na eth preko 28mhs, generalno bas lose karte, greju se dosta a i voltaza ne moze mnogo da se obori. Minijaturni hladnjak za vram pa je i to jedan od razloga slabog oc memorijeEvo gledam cene po netu
ASUS ROG-STRIX-RX570-4G-GAMING RX 570 4GB GDDR5 PCIE - oko 290 , da li ima smisla raditi mining sada eth-a ? I koliko bi bacale mhs ? Ima li ko iskustva ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari