Moze li pomoc oko ovih GPU-a? Koju mi predlazete da uzmem?
GIGABYTE GV-N1060G1 GAMING-6GD GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 OC PCIE
EVGA 06G-P4-6262-KR GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 ACX 3.0 PCIE
Može li pomoć?
Nabavio sam neko kinesko napajanje, matična mi ima 6 slotova, zahteva dodatno napajanje na njoj (2x molex), napajanje nema dovoljno molex kablova da napaja svih 6 grafika i da dodatno napaja matičnu.
Pitanje je, može li sa dve sate viška, da stavim sata u molex prebudživač(kao onaj što ide u usb rejzere) pa da sa tim napajam dodatno matičnu?
EVGA nju poruci ako nije velika razlika u ceni.
Može li pomoć?
Nabavio sam neko kinesko napajanje, matična mi ima 6 slotova, zahteva dodatno napajanje na njoj (2x molex), napajanje nema dovoljno molex kablova da napaja svih 6 grafika i da dodatno napaja matičnu.
Pitanje je, može li sa dve sate viška, da stavim sata u molex prebudživač(kao onaj što ide u usb rejzere) pa da sa tim napajam dodatno matičnu?
Ne zahteva nego je to opcija, sa usb ekstenderima je besmisleno ubadati molexe u ploču.
Inače "neko kinesko napajanje" nije za rudarenje.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sata i flopi su za izbegavanje
Molex i pcie su ok. Možda molex kao broj 1 jer ima i 5V.
Pretpostavljam molex ali u paketu dođe (uglavnom) bedan adapter sa sata na molex da možeš i sa sata da ga napojiš (njih ljudi uglavnom imaju viška)
Pretpostavljam molex ali u paketu dođe (uglavnom) bedan adapter sa sata na molex da možeš i sa sata da ga napojiš (njih ljudi uglavnom imaju viška)
Šta tacno nece
To bi trebalo da radi preko google nest-a, ali nema sanse da ga prepozna.
Zanimljivo je da meni evga gq 1000 nece da upali kada iznabadam molexe direktno u extendere. Jedino radi sa tim sata produzetcima na sata izlaze.Ne zahteva nego je to opcija, sa usb ekstenderima je besmisleno ubadati molexe u ploču.
Inače "neko kinesko napajanje" nije za rudarenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari