Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ili spusti mem klok, ili kartici ne odgovara mem. strap koji koristis.
Mada ako na 24h recimo imas 3-4 to je ok, nije neki problem.

Nekad manje a nekad i dosta vise. Hvala na odgovoru. Vec duze vreme sljaka stabilno. Jel ima neko pismen bios za saphire rx480 bez + 8gb Micron?

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Pomoc.
Kad iscitam bios Saphire Rx480 nitro bez+ 4 gb nemam one brojke 1500,1600,1750,2000 za tajminge nego nekakve sasvim druge oznake (isto brojcane)
na tutorijalima je bios 0x53 kod mene je 0x69.Kad iscitam sa GPU Z kaze da nije 512KB vec 256 kB prijavljuje gresku.AtiFlash 2.7.7 kaze nema nijedne ati kartice dok ati Flash 2.7.4 iscita ali opet umesto tajminga 1500.....2000 stoje neki visecifreni brojevi.
Uhhh
Hvala.

Moras naci drugu verziju polaris bios editora koji ce ti iscitati normalno.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Moze li pomoc oko ovih GPU-a? Koju mi predlazete da uzmem? :D

GIGABYTE GV-N1060G1 GAMING-6GD GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 OC PCIE
EVGA 06G-P4-6262-KR GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 ACX 3.0 PCIE

verovatno neces pogresiti bilo koju da uzmes.. za rudarenje nije dobra nijedna.. ipak od 1070 valja rudariti..

Može li pomoć?

Nabavio sam neko kinesko napajanje, matična mi ima 6 slotova, zahteva dodatno napajanje na njoj (2x molex), napajanje nema dovoljno molex kablova da napaja svih 6 grafika i da dodatno napaja matičnu.

Pitanje je, može li sa dve sate viška, da stavim sata u molex prebudživač(kao onaj što ide u usb rejzere) pa da sa tim napajam dodatno matičnu?

Može li pomoć?

Nabavio sam neko kinesko napajanje, matična mi ima 6 slotova, zahteva dodatno napajanje na njoj (2x molex), napajanje nema dovoljno molex kablova da napaja svih 6 grafika i da dodatno napaja matičnu.

Pitanje je, može li sa dve sate viška, da stavim sata u molex prebudživač(kao onaj što ide u usb rejzere) pa da sa tim napajam dodatno matičnu?

Srecno ti bilo sa kineskim napajanjem i budi spreman na stetu, jer nesto ce da pregori 100%.

Kad smo kod napajanja, kakvo je napajanje: 1050W COUGAR GX 80PLUS GOLD, MODULAR Moze li da tera 5× 1060Gtx Armor

Puno.... Al kad ne nestasica mogu da naplacuju koliko zele.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Može li pomoć?

Ne zahteva nego je to opcija, sa usb ekstenderima je besmisleno ubadati molexe u ploču.

Inače "neko kinesko napajanje" nije za rudarenje.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne zahteva nego je to opcija, sa usb ekstenderima je besmisleno ubadati molexe u ploču.

Pokusavam da nadjem na netu ali ne uspevam, pa moram da te pitam..

Vidim da ovi rajzeri za gpu imaju razlicit nacin kacenja, dal sata dal molex itd.. Ne znam sve ni da nabrojim.. Koji je najbolji, tj najvkalitetniji, ili nema veze koji se koristi?

Sata i flopi su za izbegavanje
Molex i pcie su ok. Možda molex kao broj 1 jer ima i 5V.

Sata i flopi su za izbegavanje
Molex i pcie su ok. Možda molex kao broj 1 jer ima i 5V.

a sta mu onda dodje pci x1 to pci x16 Napljanje MOLEX sa SATA adapterom ? JE li to sata ili molex ?

Pretpostavljam molex ali u paketu dođe (uglavnom) bedan adapter sa sata na molex da možeš i sa sata da ga napojiš (njih ljudi uglavnom imaju viška)

Pretpostavljam molex ali u paketu dođe (uglavnom) bedan adapter sa sata na molex da možeš i sa sata da ga napojiš (njih ljudi uglavnom imaju viška)

jel imas da preporucis neki sa kp (moze i na pp). koji je pouzdan (mislim po kvalitetu) ili je to sve isto.. ? Ja sam nasao ovog jednog "sitnog" .. ne znam dal smem link da ostavim

Pa verovatno nije sve isto al pre da je sve lutrija... Kako kinez pošalje turu tako ti bude

hvala :)...

Zanimljivo je da meni evga gq 1000 nece da upali kada iznabadam molexe direktno u extendere. Jedino radi sa tim sata produzetcima na sata izlaze.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

kako evga da ne upali... pa to je do ploče ne do psu. btc pro obično imaju da pritisneš N da te ne smaraju za te konektore

Narucio sam 5x 1070 dosla mi samo 1, doduse imao sam 2 narudzbine, 1+5, sad ne znam dal da prodajem ovu jednu ili da je stavim sa crvendacima, ne ide da se jedina zeleni

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno