Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Dobio sam od Rusa Rom za Asus 470 8gb micron,nemam vremena da testiram,probacu ovih dana.Ako je neko zainteresovan da proba
pm

Sto nisi sam napravio, samo kopiras strap?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li neko Rx570 Sapphire Pulse 4GB (11266-04-20G)?Konkretno me interesuje na kojim drajverima radi i da li se jednostavno menjaju strapovi kao i kod 400 serije ? Video sam da su kolege spominjali tu kartu ali niko nije izbacio rezultate.

Iskopiras strap, dignes ram koliko moze, gpu na 1150MHz... 2min posla, max.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ta karta pulse 11266-04-20G je vrh sad videh, ima ladjenu memaru trebalo bi da moze dosta da se nategne, sledeci rig sklapam sa njima :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@lowlight Odlicno,nadam se da cu izvuci 29Mh/s,samo da vidm sa kojim drajverima radi modovani bios.Inace cena im je pristupacna u em...
Drugar ima jednu ms 960 2 GB ona mu je primarna u kucnom racunaru,sad je narucio 570 pusle za mining,cisto da vidi kako funkcionise.Nadam se da drajveri nece praviti problem jer ce imati nvd i amd.

Sto bi pravili problem drajveri?Obrise nvidijine drajvere instalira od amd-a stavi kartu da kopa i to je to....

Hoce da mu gtx 960 bude primarna ,dok 570 treba da sluzi za mining.Miner ce verovatno prepoznati obe,pa bi morali da iskljucimo nvidia preko komandi.

Mislis na AMD drajvere za 570 pulse?Da nisi ti pisao da si probao 570 pulse sa 8GB

da, probao sam mogu ti reci da ima trenuno problema, ostane karta u 2d nece da digne taktove ne mozes podici taktove nijednim programom, nestane neta ode na 300mhz nece da krene driveri su za ocaj, na drugim kartama 570 strix gaming to se ne desava ali pulse i nitro+ *****aju bar mene, vidicemo imaju li drugi problema javice se neko

Goldi koliko si kacio na rig komada?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima li ko mix 480,580 ? Kako funkcionise zbog drajvera ?

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

nisam probao al sam 99% siguran da sve radi savršeno, isto kao kada bi stavio 7950 i 280x kartice na rig...

@simeonovic
Ajde poigraj se malo sa kartom, bios, klokovi, itd.... Napisi iskustvo, kako se karta ponasa, zapala mi je za oko, interesantna mi je kupovina.

Kazu iz em... da su rezervisane pa mi javljaju ako otkazu rezervaciju i bude dostupna.Javlja rezultate ako stigne do mene.

Ako bude ko uspeo da ih potera zajedno u praksi neka se javi posto bih i ja da umiksam jedan rig.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Da li rade sa istim drajverima rx480 i rx580 to je sustina mog pitanja ?

Koliko sam skapirao mora da se instalira noviji drajver zbog 5x serije pa da se patchuje.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Jeste ali da li u tom slucaju rade 480 ice pitanje je

Kazu iz em... da su rezervisane pa mi javljaju ako otkazu rezervaciju i bude dostupna.Javlja rezultate ako stigne do mene.

Ih, ako je to slucaj, ne bih da te bedacim, ali tesko da ces doci onda do karte, jer mineri to odmah pouzimaju sve.

Ja sam za sledecu nedelju porucio MSI Armor 570, imacu jedan RIG sa njima, i ako karta bude ista ko i prethodna u seriji 470, posto ih vec imam, onda nema glava da boli, takodje super karta, al eto bilo mi zanimljivo da vidim i taj Pulse jer onda ne bih cekao sl nedelju vec odmah taj pulse uzeo kod nas.

Ih, ako je to slucaj, ne bih da te bedacim, ali tesko da ces doci onda do karte, jer mineri to odmah pouzimaju sve.

Ja sam za sledecu nedelju porucio MSI Armor 570, imacu jedan RIG sa njima, i ako karta bude ista ko i prethodna u seriji 470, posto ih vec imam, onda nema glava da boli, takodje super karta, al eto bilo mi zanimljivo da vidim i taj Pulse jer onda ne bih cekao sl nedelju vec odmah taj pulse uzeo kod nas.

Gde si uzeo kartu?

Gde si uzeo kartu?

Vidi i na njima ti je ko na Striksu memorija koja nije aktivno hlađenja telom hladjanja, nego isključivo vazduhom.

Vrh Dno