Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ddu pa obrisi drajvere preko safe moda pa vidi hoce li uci u sistem bez drajvera

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imam poprilican problem pa ako moze pomoc.
Imam xfx rx 480 4gb hotswap grafike, uzeo sam da flesujem modovan bios preko atiflash a.
Flash je prosao bez problema posle restarta grafike su zabole, kad podigne Win izbaci artefakte i ne mogu da uflesujem original bios.
Iz safe mode a nece da pokrene atiflash, tj pokrene ga ali nece da upise bios zato sto ga blokira Win.
Da li neko ima neki predlog sta da radim ?
Hvala unapred.

Uzmi nabavi neku grafiku bilo koju koja ce da ti posluzi samo da bude primarna, ona ce da ti baca sliku a 480-ke ce da ti budu na extenderima, i flesujes ih bez problema.

Vidis da mu ulazi u safe mode, moguce da su visoki klokovi ostali a ab upamtio ko zna

Deinstalirao sam drajvere sa DDU, posle upisao bios za svaku posebno. Sad bi trebalo da radi. Hvala svima!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uvek je bolje vise ali onda i sve bude skuplje :D struja, napajanje, maticna vise extendera.. tako da sve je na tebi :) mada ja skoro kad sam uzimao 2 riga nigde nije bilo maticnih sa 6x gpu pa sam uzimao sa 5

Imam poprilican problem pa ako moze pomoc.
Imam xfx rx 480 4gb hotswap grafike, uzeo sam da flesujem modovan bios preko atiflash a.
Flash je prosao bez problema posle restarta grafike su zabole, kad podigne Win izbaci artefakte i ne mogu da uflesujem original bios.
Iz safe mode a nece da pokrene atiflash, tj pokrene ga ali nece da upise bios zato sto ga blokira Win.
Da li neko ima neki predlog sta da radim ?
Hvala unapred.
Ta grafika ima dual BIOS. Prebaci swtich na drugu stranu. Kada se podigne sistem vratu switch nazad gde je loš bios i flešuj....

Poslednja izmena:
Ta grafika ima dual BIOS. Prebaci swtich na drugu stranu. Kada se podigne sistem vratu switch nazad gde je loš bios i flešuj....
Uspeo sam da sredim da radi. Mem 2095, proc 1090, -60mV bacaju 29.5 mhs ali se greju na 70°c sa ventilatorom na 50%. Jel to normalno ili treba jos nestonda se podesava?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ventilator prati preko gpuz i stavi rucno na 2000rpm

Proveri voltažu u GPU-z. Vidi da li pada na 1070 core clock npr, ali obori onda i memory clock na 2000... Ako je visoka voltaža spusti u AB na -96...

Pozdrav, svima

Pitanje kako stanje stoji sa novim kartama jel valjaju sapphire 580 pulse 4gb samsung memoria? jel neko ima takvu?

Unaprjed hvala

Drug Nesic se javio. Hvala veliko svima na brzoj reakciji.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta mislite o ovoj ploci kao podlogu za 6 grafika :) 1151 ASROCK H270 Performance, PCIe/DDR4/SATA3/, malo je skupa, ali obzirom da nema ni jedna druga koja podrzava 6 grafika...?

Nazad
Vrh Dno