goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
Aman ljudi vec je spominjao goldi cini mi se da grafike iako malo trose u nekom slucaju mogu da povuku i do 200w zato se nemojte igrati i eksperimentisati
Nisam ja to pominjao, to je @Vojkan napisao, realno govoreci ja jos nisam vidio 200w na RX 470 i Rx 480 kartama, mozda ako se bude nesto u buducnosti kopalo, ali opet uvijek se moze undervoltovat tako datu cifru od 200w nece nikad kod mene vidjeti.
Ako izadje neki tako zahjtevan algoritam zasto mi moraju karte raditi na default taktovima i naponu, spustis malo takt i undervolt tako da nema sanse da bude 200w za RX 470.
Napisao sam ja jedan post ako se budem sirio( a trenutno ja ne vidim neku isplativost da se ulaze dalje u mining) pravicu rigove sa 4 kartice tipa 4x 470 ili 4x480 i 850w kvalitetna napajanja (RMi 850, evga G2 i sl)
Imam i ta jaka napajanja sva su vrhunska, ali isto tako mogu reci da su neiskoristena, trenutno do sada nisu opravdala tolika ulaganja (mislim na to koliko su placena)....za ubuduce 4 x470, 850w, H81M PLus asus ploca 4GB rama neki 250HDD usb extenderi upalis clay-a i zaboravis na rig.