Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Na koju foru da pokrenem rx470 nitro na ploci Asrock H81 BTC? Win sam instalirao preko integrisane i podesio TW.Sad sam prikljucio kartice,iskljucio monitor jer nemam dvi a ni hdmi da bi ga prikljucio na karticu i ocekujem da se podigne os ali bezuspesno.Mogu li nekako da odradim bez monitora?

Ne postoji drugo resenje?
Nisam najbolje srocio pitanje jer nisam kuci a zurim na bus....

Ima ali preko daljinskog upravljaca Sony marke.

Na koju foru da pokrenem rx470 nitro na ploci Asrock H81 BTC? Win sam instalirao preko integrisane i podesio TW.Sad sam prikljucio kartice,iskljucio monitor jer nemam dvi a ni hdmi da bi ga prikljucio na karticu i ocekujem da se podigne os ali bezuspesno.Mogu li nekako da odradim bez monitora?
http://www.ebay.com/itm/331998957933
... za ubuduće,mozda pomogne)

Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk

Ima li neko OK modove biosa za Asus 470 i 480 4GB?

Koje drajvere koristite za RX 470 i uz koju verziju Clay-a?
Desi mi se da nakon par minuta jedna od 6 kartica zakuca. Trenutno imam 16.9.2 drajvere.

Ja imam jednu rx 470 nitro 4gb drajver zadnji 16.11.2 i sveze ubacen windows 8.1 i sve lepo radi :)

moze se vratiti nije kraj, samo trebas biti oprezan, modujes sam svoj orginalni bios ko da je to neka mudrost...

Ako čovjek baš ne zna šta radi onda se kartica (bez dual biosa) može onesposobiti do te mjere da je njeno oživljavanje neisplativo.
Mada, ne znam nikoga ko bi se baš bez ikakvog znanja upuštao u takve stvari.

Poslednja izmena:
ma vrate se i te karte koji nemaju dual bios switch, ali svakako treba paziti sta se radi i ne dirati ako u nesto nisi siguran.

nego mora da probam ovaj programator dal radi, ako iscita bios sa ploce maticne valjda ce i sa grafike da moze? ploca je neka ga am2 m57 mrtva, ne radi
bios joj je 8 pin (4 sa jedne i 4 sa druge)

Jel se sretao neko sa porukom atiwinflash-a "vbios image not found".Verzija 271 , sacuvao sa njim bios ,izmenio hex editorom , ali kad hocu da ga vratim prepozna rom na browse ,kad kliknem na program dobijem ovu poruku.
Moram li u dos ili ima neka win verzija koja ovo resavaPogledajte prilog 214460?

a mislim da sam ja sa ovom 2.7.4 flashovo R9 280X, moguce da ne vidi HD 7950 nisam stvarno probao.

jel ima neko rig sa nano kartica?razmisljam se da kupim jedan rig sa 3 do 5 grafika..pa se pitam da li nano, ili 480 8gb(jeftin powercolor) ili 470 asus 4gb...
nano iako najskuplji deluje mi najbolje dugorocno uz potrosnju struje koja je najmanja...

jel ima neko rig sa nano kartica?razmisljam se da kupim jedan rig sa 3 do 5 grafika..pa se pitam da li nano, ili 480 8gb(jeftin powercolor) ili 470 asus 4gb...
nano iako najskuplji deluje mi najbolje dugorocno uz potrosnju struje koja je najmanja...
kolko je to namanje? na eth tipa? 380ke trose oko 110W,470 isto,kolko moze ta manje?memorija i nije neki velik potrosac?

ok.onda nano otpada iz kombinacija a nisam ga npr ni video u emmiju uopste

hvala na komentarima. Onda cu verovatno uzeti 4 x 480 8gb

Poslednja izmena:
Meni rade dve RX 470 na dva napajanja Zalman 600w onaj sa heatpipeom I techsolo 600w ladni ko spricer I rade dva meseca bez stucanja ali meni je to tako iskocilo ali po meni ako planiras I kupujes onda to treba izbegavati. E sad mozda da kaze neko iskusniji u rudarenju

Pa imam u planu za par meseci da pravim rig od 6 grafika pa se zato raspitujem, grafike ce biti rx470 4gb naravno undervolt :), onda bolje uzeti jedno napajanje od 1200w i onu asrock maticu

Ako uzmeš USB extendere i tu ploču h61(81) BTC Pro ja ti objasnim kako da to sve povežeš tako ga je NEMOGUĆE da dođe do oštećenja ni kartica ni ploče, pa sve i pod uslovom da ti jedno napajanje bude uključeno a drugo isključeno godinu dana :)

Za cijenu jednog napajanja 1200W ti lagano uzimaš 2 i to kvalitetnija napajanja od 750w. Dobijaš 25% više snage i još ti ostanu pare za USB extendere.
Kada (ako) prestaneš sa kopanjem napajanja 750 (850)W ćeš kasnije moći prodati za neku normalnu cijenu. Za napajanja od 1200W+ tržište je veoma suženo što dovodi do drastičnog pada cijene u odnosu na onu koju ćeš ti platiti u startu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno