Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Lose su zbog 2Gb rama???

Moje MSI sa 2GB daju na 850/1500 22.5 Mh/s velicina rama nema veze sa brzinom kopanja sve dok je dag manji od 2gb... Nego ja lepo pito neko ko ima Gige jel ih kontrolise Afterburner, skida napon i sl, kolko daju??? Mozda bih uzo par komada

Imam ja gigabyte, davale na 900/1500 125mhs 6 kom, na 800/1500 128mhs, kontroliše ab. Imaju lošije hlađenje nego msi ali su lakše za cable management jer imaju samo 8pin.

Inače tvoje msi od 2gb daju više nego moje od 4gb.

Poslednja izmena:
Verovatno su im memorije nategnutije ...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

I kod mene je slično. Radi bez problema na SSD.

ocajno radi program,za tebe space se ne cudim jer radis za asus...nisam cuo nijednog rudara da taj program nije popljuvao,sam nacin podesavanja svake kartice je ocajan i memorisanje istih,kod ponovnog pokretanja windowsa sve moras ponovo jer se zabaguje nesto...spisak bagova je ogroman

Netačno. Pri ponovnom pokretanju zapamti podešavanja, tačnije učita profil koji su snimio.

Upravo...

Mozemo sad da se pravimo pametni do 15 Jula :D, da hejtujemo i izigravamo pavijane, ali cinjenicno stanje je totalno drugacije, sad ovog istog momenta. To gde ja radim nema ama bas nikakve veze. Sto bi u opste spominjso sw da radi ako ne radi, pa svako normalan moze sam probati. Skinete lepo poslednju verziju za strix rog karte ( recimo za gtx 1080) i sve ce raditi bez trunke baga. Meni tako sve radi poslednja dva meseca. Ama jedan bag da sam imao. Shodno tome mante se glupih zakljucaka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
ok,vama dvojici radi perfektno dok vecini minera ne radi nikako tj preciznije ocajno,a ako cemo iskreno i same asus 380 se bas i nisu proslavile...ni blizu ne radi kao msi afterburner,cak i sapphire-ov trixx radi bolje od tog asusovog toola

ok ok,ti si u pravu,asus kartice 380 nemaju nikakav problem i bile su im memorije dobro zasticene i nisu se pregrevale i tool radi najbolje puno bolje od msi afterburnera...

Poslednja izmena:
Vidi ovakav stav mozes imati samo na konto licnog iskustva, a ti ga nemas. Ja nigde nisam spomenuo da je nesto bolje od drugog, sem da strix rog gpu tweaker radi bez bagova i sve sto si izneo je nista vise nego trolovanje. Shodno tome, ako kazem da nesto radi onda radi, nema levo desno. Moze da se proba. Ukoliko nekome ne radi. Nek me kontaktira na pm i resicemo.

naravno da imam licno iskustvo i nije u pitanju 3,a ni 30 kartica nego mnogo vise,kartice su kupljene preko u radnji gde tih istih asusa 380 ima najvise kao outlet...al da ne duzimo ti se drzi svoje price,ja cu svoje i svi sretni u kupuju sta hoce i koriste sta hoce

Ja Asus tweak nisam uspeo da podesim. Na win7 javlja not responding, na win 8 nece ni da pokrene, na win10 pokrene a javi gresku error monitoring i sta god uradis sa voltazom ne desi se ama bas nista...

@Space Mislis da ima razlike izmedju gpu tweak-a za nvidiu i amd? Jedino to nisam probao...

Sent from my MX5 using Tapatalk

vracene su(pravo da se vrati za 15 dana ako proizvod ne ispunjava ocekivanja),uzet je msi gaming 380 koja je realno mnogo bolja kartica i radi sa msi afterburnerom...

Isti je to tweaker. Bagovi mogu da se jave ako je na sistemu afterburner, ili je bio afterbutner, jer se ne mirisu. Kod mene sveza instalacija win 7 64bit i rog strix gtx1080 verzija, drugo nista nisam probao. Pokusaj nemas sta da izgubis. Sve kompove jednom dnevno restartujem. Bude se sa unapred podesenim parametrima.

Poslednja izmena:
Ja Asus tweak nisam uspeo da podesim. Na win7 javlja not responding, na win 8 nece ni da pokrene, na win10 pokrene a javi gresku error monitoring i sta god uradis sa voltazom ne desi se ama bas nista...

@Space Mislis da ima razlike izmedju gpu tweak-a za nvidiu i amd? Jedino to nisam probao...

Sent from my MX5 using Tapatalk

nisi jedini kojem nije radilo kako treba,javilo se tu jos clanova kojima radi ocajno

ima na stranicama u nazad par primera,a realno skoro niko od minera nije kupovao asus za mining jer imaju problema sa memorijom tj pregrevanjem iste

Ja za tvoja iskustva koja si naveo posle svega sto si napisao i na koji nacin si napisao, ne mogu jednu rec da ti verujem. Sa druge strane ko god hoce moze i kod mene da dodje i proveri. Sa opaskom da znam igrace koji su mi kupili kartica za rudnik sa brojem od cetiri cifte i kod svih radi isti sw. Da ne bude zabune ja koristim dva modela strix 380 4gb i drugi je oc verzija i u oba slucaja sw radi i budi se posle restarta sa unapred predefinisanim stavkama.

Vrh Dno