cm v1000
To sam i pikirao znaci moze ono hvala druze za odg. zz
cm v1000
cors kazu da je isto super, ali on mora preko madjara da se juri, a v1000 bi trebalo da ima kod nas.
Grafa nema prekidač za bios![]()
meni corsair hx850 gura 4*280x na taktovima 950/1250 1v,napajanje je jedva mlako,potrosnja je oko 630w
jel eth kopas? to nesto mala potrosnja ako je eth u pitanju.
Ako ima dual bios (uefi + legacy) pretpostavljam da ima i prekidač ovde bar tako piše...
Mogu i jedno i drugo naci samo zeru jeftinije v1000 ima i ovo kazu da je dobro samo da li ga iko ima u praksi
Thermaltake TPX-1275M
v1000 je meni najmanje godinu dana radio sa 4x280x kopajuci ltc
meni corsair hx850 gura 4*280x na taktovima 950/1250 1v,napajanje je jedva mlako,potrosnja je oko 630w
jel eth kopas? to nesto mala potrosnja ako je eth u pitanju.
Pozz koje napajanje za 4xR9 280X? Aj predlozite nesto na brzinu.
Upravo mi se Raidmax 1000w istopio na ETH (bez OC). Samo manja struja i teraj...
Dva "šugava" Raidmax-a Thunder V2 735w će povezani apsolutno korektno da ti odrađuju posao, ako ne prelaziš 1.000mv (oko 900Mhz). Preko toga Raidmax između ostalog ume da se istopi na konektorima (provereno) i ljudi s pravom zaziru od te frirme. Međutim, sa ovom strujom si apsolutno bezbedan i bez problema guraš 4 karte za 100 eura ukupno, koliko koštaju dva nova sa 24 mesesca garancije. Ako imaš dovoljno para, bolje izaberi neko od napajanja koje su ti kolege predložile, a ovo ti je najjeftinija dovoljno funkcionalna opcija da se uključiš u igru.
Samo pominjanje Raidmax-a među crypto-entuzijastima izaziva gnušanje potonjih, ali čovek se pruža onoliko koliki mu je jorgan. Treba samo biti oprezan kad su napajanja niže klase u pitanju i poštovati iskustva ranijih korisnika i nema problema. Meni je jedan almighty Cooler Master v1000 crkao, drugi sam kupio potpuno mrtav, a treći dobio sa nakaznim konektorom. Toliko o opštem kvalitetu, pogotovo onih izvikanih.
Raidmax 1000w i 1200w su godinu ipo, dve radili bez greske, a onda najcesce im ventilator ode u persun i onda crknu.
Osim toga, vise nego korektna napajanja za rig sa 3 x 7970 ili 7950, moze cak i 4x to da tera sa naponina okko 1v.
Problem je samo sto ih ne mozes naci da pazaris.
Inace 735W raidmax nije iz iste fabrike kao i 850/100/1200 i zaista je klasa ispod napajanja. Imam ih 10-ta komada, rade, ali to je to, jeftino, tako i radi. Al zavrsava posao.
Imam i CM 1000W vanguard i nisam imao ni slicnih problema koje ovde opisujete. Po meni od svih navedenih no1 izbor.
Storm, probaj je na drugoj masini. Tako je meni jednom bilo kad sam kupio Asus 7950. Vec sam imao gigu i cim stavim asusa u masinu ona poludi, nisam mogao ni driver da instaliram, masina mi sljakala kao da radi na 10MHz. Ja vratio grafu kad ono ispravna. Na kraju se ispostavi da mi je zaglupeo ssd. Nisam ni sistem mogao da dignem dok nisam uradio low level format.
Odneo sam grafu na reklamaciju. Biće rešeno po visokom prioritetu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari