shaolin_RS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 350
instalirao sam 6xgpu ovom drugom varijantom vazno da radi, a ova 7990 je izgleda sampion perfomance per watt
Mislim pre svega na ove nove verzije sa 1.2v PCB, ne na stare sa 7970 ref pcb om.
Izgleda da je ipak fake HEX editovanje napona na gorepomenutoj karti.
Igrah se malo, promenio sam vrednost koja stoji u GPUZ (1.2V na 1.1V), kao i kad se bios otvori u VBE,
ali u afterburneru i dalje ne moze ispod 1050mv on load (isto koliko je i bilo sa 1.2v -100mv), temperature takodjer iste... tj nema promena efektivno.
voleo bih da neko od ovih shto su, navodno, uspeshno modovali ili pak imaju modovane biose, da postave neki skrin shot sa naponima u AB na npr 1V on load.
ako ne rade ove, nece ni 1v... valjda cu dobiti uskoro neki skrin shot od ovih shto imaju neki modovan, a koji radi.
i ako radi, da se kaze, koliko para, a ne donacije i te fore
verovatno na ovaj nachin sa HEX-om moze se promeniti napon samo na ful lokovanim kartama...shto se napona tiche.
ala one gorece gige 7950 rev 2.0![]()
ful lokovanim kartama
Da li je neko porucivao Bitmain antminere s7 direktno od proizvodjaca? Interesuje me koliko nasi lupe carinu, da li je 20% ili vise?
Da li je neko porucivao Bitmain antminere s7 direktno od proizvodjaca? Interesuje me koliko nasi lupe carinu, da li je 20% ili vise?
Prema kalkulatoru na Bitmain sajtu, najjeftiniji je Fedex, "samo 70usd", dok je dhl recimo cetiri puta skuplji sto mi je malo nemoguce. Moracu onda da vidim neku varijantu da porucim preko firme ako kazes da ce carina u tom slucaju biti 1%.
Ne mogu da ti zaplene uredjaj, naravno, osim ako ne napravis carinski prekrsaj tj. prijavis da vredi 100$. Carina je 1% ili 10%, kako im se cefne, a PDV je 20% na osnovicu+carina. Kao dokaz mozes priloziti screenshot transakcije sa blockchain.info ako si platio BTC-om ili izvod iz banke-kartice ili kako vec. To moras priloziti kao dokaz placanja. Ako narucis preko firme, onda pitaj speditera za proceduru, i tada je carina sigurno 1%. Proveri sa Bitmainom preko koga salju, imas DHL, UPS i FedEx. DHL je cini mi se najgori=skup+traze more dokumenata. UPS je bio bolji, ne znam za FedEx.
Printscreen blockchaina))) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA.......
Mico, samo dobar spediter i ne mrsiti mooda mnogo. Da ne uvalis u ****** i tog nekog cija je frma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari