druze uradi kako zelis , samo nemojte vise da smarate, da se ne isplati
pozz
Bas, vole da sabotiraju i mrace ovi sto ne vole LTC sem u nekim grafikonima... stepenicama...
Juce sam bio u rudniku koji je otplacen kompletno ( ranije jos pa su zamenjene stare karte sa novim) u pitanju je 110 kartica 280x i 290x sa snagom oko 55.000 kh ( radi se Monero trenutno ) na industrijskoj struji je sa fiksnim zakupom od 600e.
Ovaj rudnik je za predhodna dva meseca napravio 4100 monera a prosek prodaje po komadu je 2.1$...
Ma ne GPU minig je mrtav...
GPU minin nije SADA mrtav samo je trenutno lose isplativ. Kada cena skoci bice isplativ ali tad je dzaba da se ulaze HW kada nema novcica da se prodaju. Dok se nakopa nesto cena opet padne i krece kuknjava... Ako tako gledas onda nikada nece biti dobro vreme za ulaganje u masine.
da, da objasnili smo , kako kome, nekome je sad najisplativije ulagati u GPU, a neko bi da se kocka, jer je to naravno najisplativije
rekoh i ranije, ne ulagati u gpu, ulozi u ltc, razlozi objasnjeni
Zezas me?
Ne znam ni sam.
Pazi ovako presek stanja.
Da sam pre 70 dana prodao karte( sto su neki predlagali, gpu mining mrtav i ostalo...) i kupio ltc za 2500$ i danas prodao izgubio bi 1000$ ali ja sam kopao monero i zaradio 2500$ i imam karte koje i dalje zaradjuju dolare.
Pricam za 70 dana. E sad ako LTC skoci na 20-30-50$ to je druga prica.
pa valjda smo zbog toga i ovde, sto cekamo da ltc skoci
ja samo kazem,tj pitam koliko vremna jedna 280x treba da iskopa 40 ltc-a (i monreo kopajuci, bilo sta da kopa) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari