Matori, pa nije ti tu Asus kriv sto ti crkavaju napajanja i sto ti se zavesa uplela u cooler i slomila ti krilca. Ja mislio ozbiljan problem a ono zivci :d
Zeljko, koja podesavanja? (Clock, napon)
Sjajno, moracu bar na jednoj karti da probam1030Mhz 1.06v daju ~650khs, optimizovan bin file + stilt bios (koji sam mu ja dao za editovanje)
Program za flash i optimizovan bios (taj otpakovan)
Asus 7950 DC2
http://www.mediafire.com/download/a8ekbch11rh6826/asus.zip
https://www.youtube.com/watch?v=4Cejqh3jgEI
Konacno se pojavila u prodaji Vapor-X 290.
Uktratko karta izuva, 2,5slota sa 3 ventilatora ne dozvoljava ni naponskoj ni cipu preko 65s. 2X8 pina sto je jako velika pohvala, lep dizajn, pcb... ma ovo je milina za rudarenje.
Mnogo dobra azdajica![]()
evo i ja da prijavim svoj problem. da se jadam malo...
u rigu mi je trenutno 280x,7850,6950 lepo drustvanjce
i sad me 280x *ebe, kad nju samu upalim ona ok radi daje do 720, kad upalim sve tri ona padne na 685 i polako se penje, do mozda 700 max (u roku od 20tak min), i opet padne na 690 itd..
a usput gpu usage se krece od 96-99% non stop varira.. wtf je problem?
ploca ima 4 giga mem cisto da se zna, a 280x je sama na napajanju od 650w Lc power gp3 tako da napajanje je ok (i hladno)
Moguce je da imas malo rama - probaj sa joj 4 giga ili smanji Thread Concurrency na toj 280x.
Pretpostavljam da ti i manje struje troše nego njegova kombinacija 2x 280x + 2x 270....meni na jednom rigu rade 4x270 sa 4gb rama bez problema na win7 64 bita
probacu i to, al moram malo da se odmorim.. uk 6 sati se jebavam sa njom
al sumnjam da ce to resiti sta.. jer na proslom rigu ( sa jos 2 kartice) je bio catalist 13.12 tamo je trotlovala i isto nije isla preko 700, al sam bar znao koja podesavanja da koristim.. na ovoj ploci pojima nemam u cemu je fora
Sjajno, moracu bar na jednoj karti da probam
Sta je menjano u biosu, jel znas mozda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari