[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Samo teraj ako karte ne pucaju i nemas prekide. Pusti i probaj, nece kartama biti nista.
Samo teraj ako karte ne pucaju i nemas prekide. Pusti i probaj, nece kartama biti nista.
al kad pogledaš stvarno neverovatno, "samo" podigneš gpu kad ono daje više hasha![]()
Nema razlike izmedju 1x16 i 16x16 extendera sto se tice kolicine struje koju mogu da isporuce. Uzmi sve extendere 1x16 sa molexom, samo obrati paznju na duzinu extendera, trebace ti bar 2 komada od 30cm da bi mogao da razdvojis 6 karata.
Samo iz molex-a vuku struju
Da, bas je u tome fora s njima, vuku iskljucivo iz moleksa i ne opterecuju sam moleks, nebi smelo da dodje do paljenja istog. E sad, dal ce zica na napajanju da izdrzi je stvar podesavanja tj. silovanja karti.
Sta ce ti 16x-16x?! Bilo ih je na KP ali sada ih ne vidim.
Ja bi obavezno uzimao duze za prvu i poslednju kartu na rigu, mozda cak i za neku u sredini, zavisi od samog riga i broja karata. Imas na KP do 35CM duzine. Ako ti to nije dosta onda ti je prva sledeca opcija USB. Nisu preterano skuplji a mnogo su duzi i kvalitetniji.
mozda je ovaj mogao da nam okaci i bios na 1,1v(mislim na ove gigabyte 270)
hvala tebi jer si ga pitao i okacio link...juce sam to odradio u hex editoru i sad cu jos da odradim na npr 1.12v ako zatreba jer su mi asic-i na grafikama bas sareni
mogao bi da ga proglasis za pocasnog clana bencha![]()
Hahahaha Ko je tebi drmao kavez? Sta se desilo? Vidim da si izgoreo.
Ja velicam 7950 DC2 V2 s pravom, ostale ne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari