GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
imao ja MSI 270X i njoj TRIXX regulise napon ko od sale ...
Proverio se necim merodavnim, recnimo onim meracem potrosnje?
kucaj g,c i onda v ako hoces da menjas voltazu..pisu ti komande u cgmineru g-gpu management,c-change settings
onoliko koliko namestim u TRIXX toliko pokaze i CGminer(mada nisam 100% siguran) ali za GPUZ sam siguran a ocigledan je i pad RPM-a na ventovima posto ja sve karte drzim na temp target 70C, ovo nista ne mogu da dokumentujem slikama jer su karte malopre otisle jednom clanu iz Nisa pa se zato i raspitujem oko ove 280x a mogla bi da padne za u desk i jedna MSI R9 290X pa nek ide zivot ..Proverio se necim merodavnim, recnimo onim meracem potrosnje?
Nema ocitavanja temp sa naponske ali su je sredili sa vecim hladnjakom
![]()
Nema ocitavanja temp sa naponske ali su je sredili sa vecim hladnjakom
![]()
cudno da ne ocitava VRM temp kad ova MSI 270X ima senzor i pokazuje temperature VRM-a
Kakva su iskustva sa Sapphire Dual X 270X i sa Asus 270 (bez X!) DC2OC? Temperature, kh/s, voltaža otključana ili ne? Koliki naponi?
Znam da može flash BIOS-a... najviše me zanima kh/s za 270 DC2OC, jer se sećam da je ranije neko pominjao da ne daje više od 410, dok Sapphire daje oko 450 na pristojnim setovanjima (da potraje grafa, smatram pristojnim).
taj asus daje 480,pitaj fringonaKakva su iskustva sa Sapphire Dual X 270X i sa Asus 270 (bez X!) DC2OC? Temperature, kh/s, voltaža otključana ili ne? Koliki naponi?
Znam da može flash BIOS-a... najviše me zanima kh/s za 270 DC2OC, jer se sećam da je ranije neko pominjao da ne daje više od 410, dok Sapphire daje oko 450 na pristojnim setovanjima (da potraje grafa, smatram pristojnim).
Kakva su iskustva sa Sapphire Dual X 270X i sa Asus 270 (bez X!) DC2OC? Temperature, kh/s, voltaža otključana ili ne? Koliki naponi?
Rekao bih da ti je neispravan ekstender.
Ali svakako probaj na drugoj ploci, mozda ploca zeza i ne prihvala ekstender.
jedna mala konsultacija, uzeo sam extendere sa moleksom x1-x16 i posto mi stizu asus 270x za koji dan hteo sam da proverim ekstendere na starom kompu, ploca u pitanju je Gigabyte M57SLI-F4 i kartica je Saphire 5770. kad je prikacim na extendere komp nece da prodje POST, pisti neku gresku. Isto se desava sa karticom na ekstenderu u bilo kom slotu bez obzira da li je moleks prikljucen ili ne. Kad karticu vratim u slot sve radi normalno. Probao sam i da karticu drzim u slotu a ekstendere nakacene na plocu i onda isto radi normalno. Da li mozda neko ima ideju sto nece da radi karta sa ekstenderom.
Glupo pitanje ali... da li si spojio napajanje na graficku jer obicno karta pisti ako se ne prikljuci 6-pin konektor?
Treba da narucim neku plocu za rig, sta kazete za ovu: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4372#ov ili neka preporuka za drugu.
Tu bih bocnuo 5 komada sapphire 270
Sapphire Dual X 270 - 975/1475/1V: 422Kh/s - Trixx undervolt
Fala svima na izdašnim odgovorima!
Gledaću da bude ASUS 270 DC2OC; Sapphire Dual X ima samo 270X po svemu sudeći, a ne želim većeg potrošača sa istim hashom, naravno... Plus se leta bojim, ko što sam već istakao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari