Da li to znaci da ili ne ?
Ja ne planiram da koristim te kartice nego da pokrenem dve isntance CG minnera i da kopam(ili da se igram sa jednom, a sa drugom da kopam .)
Na windowsu mozes sigurno, na Linuxu sigurno ne zelis da probas to.
Da li to znaci da ili ne ?
Ja ne planiram da koristim te kartice nego da pokrenem dve isntance CG minnera i da kopam(ili da se igram sa jednom, a sa drugom da kopam .)
Evo slike pa ko se malo vise razume ili ima isto HD 5850 neka napise sta je dobro, a sta ne
temperatura ti je previsoka,pogledaj na cgmineru da li si stvarno smanjio voltazu..Stavio sam --thread-concurrency 5824 i sada bi rekao da kopa dobro ~306kh/s na default taktovima, ali me malo brine temperatura koja dostize 92C a jos sam smanjio voltazu sa default 1165mV na 1090mV.
Evo slike pa ko se malo vise razume ili ima isto HD 5850 neka napise sta je dobro, a sta ne
Pogledajte prilog 136012
Lopovi i slepci.Stigle Gigabyte 750 Ti u radnje, cena je :exploder:.
LOL, pa oni Sapphire 270 su bili 19K, 7850 su oko 15-16K, a ovome opalili 18.500. :smackbum:
Na mining sa ovim može slobodno da se zaboravi.
Stigle Gigabyte 750 Ti u radnje, cena je :exploder:.
LOL, pa oni Sapphire 270 su bili 19K, 7850 su oko 15-16K, a ovome opalili 18.500. :smackbum:
Na mining sa ovim može slobodno da se zaboravi.
Trenutno u radnjama od 280x ima samo gigabajt i imao sam prilike da vidim njihovu "osnovnu" cenu i kosta ih 220 eura ..a prodaju za 42000 dinara.Mozda prate ovu nasu temu pa kazu sto da ne zaradimo.
Trenutno u radnjama od 280x ima samo gigabajt i imao sam prilike da vidim njihovu "osnovnu" cenu i kosta ih 220 eura ..a prodaju za 42000 dinara.
Trenutno u radnjama od 280x ima samo gigabajt i imao sam prilike da vidim njihovu "osnovnu" cenu i kosta ih 220 eura ..a prodaju za 42000 dinara.
Ima li neko pojma sta da radim sa MSI Twin Frozr. Pocela je da se greje!
Na prethodnom kloku mi je radila super ali je davala nedovoljno, medjutim kad sam je izduvao od prasine i podigao klok bila je ok, davala oko 605 Kh/s 73 C. Medjutim je lagano pocela da se greje preko 80 C. ja smanjim klok ali se i dalje greje i povecava daleko preko 80 C. Ima li neko neki savet sa kojim klokom da probam da je stabilizujem?
Hvala unapred
Tek sad se setih da ti uploadujem bios za MSI 7850 koji je kod mene, pročitao za vikend poruku na tabletu, pa posle zaboravio na nju.
Elem, BIOS koji je na mojim MSI 7850 je u attachmentu.
Inače, za vikend sam više zaradio igrajući se povremeno sa 15 LTC-a na BTC-e, nego što sam iskopao sa 2,25 MH/s![]()
Ni meni nije jasno, izgleda da ko god pita za jaca napajanja oni misle da je za mining....
Gledaj da spustis temperaturu ispod 80C Voltaza moze dole na 1.036 a za taj klok verovatno i 1.000. Memoriju isto mozes dole 865. Digni vent do 50-60%
Neka preporucena setovanja za opusteni rad.
TC 7168
770/865
1.036v
325 kh/s na I18
Gde se gleda voltaza u cgminer-u?:dtemperatura ti je previsoka,pogledaj na cgmineru da li si stvarno smanjio voltazu..
1. Moje pitanje je, kako da najekonomičnije iskoristim napajanje, sa obzirom na broj pomenutih konektora PCI-e i molex?
2. 270 bi mogle kontam na štedljivijoj platformi sigurno ići 4 komada uz napajanje sa 4 PCI-e konektora i preko molex konektora ekstendera? Naročito, ako ih tweakujem kako valja... Koliko troše one default i koliko undervoltovane?
3. 270x, koliko troše default i undervolt? I koliko daju više kh/s? Prethodne znam otrpilike, jer se često provlače po forumu. Njih bi stalo 2 komada sa obzirom na konektore, a verujem da ni treća ne bi bila problem preko 2 adaptera, 2x molex na 1 6-pin PCI-e? Možda čak i četiri... Prednost im je definitivno što imaju ta dva PCI-e konektora, jer sigurno manje vuku sa ploče iako će ih sve iskoristiti već samo dve VGA karte.
oprosti verovatno sam negde u ovoj dzungli preskocio postove o njima, sto se tice ventova tebi su prozujali ili se zale po forumima i jos nesto , napon otkljucan ili ne i sta ga kontrolise AB ili TRIXX???Kako niko nije ja sam koliko puta pisao da su extra tihe i hladne kao spricer . Jedina boljka kod MSI karti su ventilatori koji brzo prozuje
imao ja MSI 270X i njoj TRIXX regulise napon ko od sale ...^Zato meni msi270x ne prihvata postojeci bios!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari