Kad pominjete drajvere... koji je najbolji-provereni za 270 bez x
Poz
ma mislim glupo mi je da kažem da je drajver dobar ako radi normalno, mogu da kažem da je loš ako zeza, ako radi normalno onda to tako i treba da bude, nije mi za hvaljenje![]()
Meni su se na verziji sa x mnogo bolje pokazali 13.1
Probaj pa javi utiske.
Kakva reinstalacija? Zbog cega?Pitao sam jer ako omanem volim ponovo reinstal win-a a mrzi me da ponavljam dosadne radnje
Hvala
ma znam da moze ja dok je ne zapucam na 750khs necu ni stati, nego dobro sam procitao ovde za ta setovanja jer mi sad nije tih 750khs tako nedostizno za razliku od situacije da sam krenuo sa 595khs na 1070/1600... neka ideja oko "setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100" vidim da to svi svljaju... ?
http://rumorscity.com/2014/01/03/litecoin-mining-sapphire-radeon-r9-280x-sweet-spot-for-740khashsec/
ma znam da moze ja dok je ne zapucam na 750khs necu ni stati, nego dobro sam procitao ovde za ta setovanja jer mi sad nije tih 750khs tako nedostizno za razliku od situacije da sam krenuo sa 595khs na 1070/1600... neka ideja oko "setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100" vidim da to svi svljaju... ?
Asus 280x 1080/1500 1.1v,zakucane na 750khs temp 70,vent 1300-1400. Oko 15kom sam do sad namestio sto meni,sto drugarima i sve su zakucane na 750khs.
ova komanda omogucava CG mineru da radi pod win-om sa TC vecim od 8192, ovo si mogo da izguglas na bilo kom LTC forumu pa i kod nas ...
Kakva slucajnost, isto se zovu i iz istog su grada. Mozda je neka zaraza u vodi :dŠto mi ova nabudžena cena podseća na nekog našeg forumaša![]()
Drugari nabavio sam 2 x Asus 270 DCII i na def taktovima bacaju ~410kh/s ali imam problem jer ne mogu da spustim napon. U trixx spustim na 1.08 ali gpuz mi ocitava 1.215 kad pocnu da kopaju. Probao sam i asus gpu tweak ali nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari