Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Mislim da ti je jeftinije TT Smart SE 730W modular za nekih 15e.

BTW vi koji mjerite potrosnju iz zida i na osnovu te potrosnje proracunavate potrosnju kartica da li uzimate u obzir i to da napajanja nemaju 100% iskoristivost pa samim tim bi trebalo da vuce iz zida vise nego sto daje na izlazu.

To sve zavisi od efikasnosti napajanja, ali tih recimo 15%(85% efikasnost) vise sto povuce iz zida nije strasno jer nije velika razlika u ceni struje izmedju 300W i 345W.

Ja isto planiram da uzmem jedan merac potrosnje cim stigne neka ozbiljnija kartica.

Ustvari sta ja pricam, pa to sto merac pokazuje to jeste snaga koja izlazi iz uticnice znaci nema nikakvog dodavanja W.

Ma da, tvoj odgovor je "upao" izmedju :)

@shoma: Procita' ja neki test da se taj TT 730W ponasa kao 550W napajanje pa mi nesto kilavo to...

Vjerovatno si gledao onu stariju verziju (onu koja nije modularna) a ja sam mislio na TT Smart SE 730M

To sve zavisi od efikasnosti napajanja, ali tih recimo 15%(85% efikasnost) vise sto povuce iz zida nije strasno jer nije velika razlika u ceni struje izmedju 300W i 345W.

Nisam mislio na cijenu struje nego na to sto proracunavaju potrosnju kartica na osnovu snage koju cijeli rig vuce iz zida. 15% na 1000W nije malo a nisam primjetio da je neko to uracunao kad su odredjivali potrosnju kartica.

Koji je Host i Port u GUIMiner-u za Doge house?
Unapred hvala

Pozz

Hvala...uzimam sutra TT ako bude ali opet...
Ploca ima dva x16 slota i dva x1...Ko zna da li ce da mi padne na pamet jos jedna 270!?
Ovoj igri nikad kraja :)

A sta ako ti padne na pamet 2 x 280X?
Mislis da ti nesto znaci 20W razlike :D
Ako se dobro sjecam 270 undervolt trose 130W

lik preko oglasa na kp me ubedjuje kako je 1x-16x bez molexa sasvim bezbedan... istina ili sta? mozda za neku agp karticu, svi mi kazu kako ne sme bez molexa

koje od ova dva napajanja? terala bi 4-5kom 270-ki
1.ANTEC HCG-850M
2.THERMALTAKE Smart SP-850MPCBEU 850W

6-8 pin konektor moze da gura i 1000w (jedno je specifikacija koja limitira radi sebe), nema to veze sa time vec sa dizajnom naponske jedinice, gpu-a itd... koliko su oni planirali (ili nisu) da vuce sa PCI-e konektora

Jel koristi neko od vas ASIC ili koristite grafulje?
Isplati li se uopste?

Kad pominjete drajvere... koji je najbolji-provereni za 270 bez x ;)

Poz

ja imam 13.12 i ništa mu ne fali, drajver ko drajver :)

Vrh Dno