Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Napises ga kao u postu iznad u bat file ... Btw kod mene nema nikakve rekacije dal upisao dal ne al nekome pomaze . Nekom npr fali da stavi powertune 20+ itd itd

Poslednja izmena:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

--lookup-gap 2 --thread-concurrency 11200 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 55 --shaders 2048 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1000,1050 --gpu-powertune -20 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale

vako izgleda i toliko baca

TC 8192 1070/1500 757kh/s ende...

abacus, maxa koliko imate ram memorije? 1 stap ili 2 stapa rama

@maxa151 da li si probao jednu kartu kako radi ? Mada koliko se secam oduvek su lepse radire dualx od vapor x koje ti imas ...

Aj probaj preko Guiminer scrypt alpha da je poteras . Da li drugar ima ukucane komande u cgmineru
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

Mozda vam nisu iste verzije biosa ima tu svega ...Btw probaj ti to poterati preko Guiminera ;)

Onda def imate razlicite biose . Pogledaj u gpuz verziju svog biosa i njegovog ... Probaj i veci TC kod njega (veci od 8192)

Probaj da stavis klokove za gpu od 1038-1050 moje konkretno rade na tim setovanjima ostalo kao kod tebe, obavezno gpu-threads 2 i treba da ti bacaju od 700-730 kh/s

Kod mene jedan asus r9 280x baca745 752 i na asusovoj i gigabajtovoj ploci radi dobro i sa jednim i sa 2 stapa od po 4 giga. 3x 270 sapphire rade na giga ploci sa jednim stapom od 4 gb. Bacaju po 436 ili slicno uglavnom zadovoljan!

Imam problem sa rigom pa bih molio za pomoc, specidikacija je sledeca:
G1610
ploca gigabyte (ne znam napamet oznaku.
2gb rama
2xdualX 7950 i 1 x XFX 7950
seasonic 750 S12 bronze

Kada povezem 2 grafike sve radi kako treba, cim povezem jos jednu masina krene da kopa 10 sekundi i zakuca.
Kopam preko smos linuxa, probao sam sve sto mi je palo na pamet, menjao memoriju, menjao plocu sa drugim procesorom, takodje sam menjao i napajanje. Obrisao sam stari smos instalirao novi i ne pomaze. Menjao sam i extendere.
Interesantno je da je ovaj rig bez problema radio u kombinaciji sa 3 asusa 7950 takodje na smosu. Da li neko zna u cemu moze biti problem, ceo dan se maltretiram....

Poslednja izmena:
Jel ti puca drajver ili se ceo komp zabode? Otvori task manager pa prati RAM memoriju kako se krece...

Imam problem sa rigom pa bih molio za pomoc, specidikacija je sledeca:
G1610
ploca gigabyte (ne znam napamet oznaku.
2gb rama
2xdualX 7950 i 1 x XFX 7950
seasonic 750 S12 bronze

Kada povezem 2 grafike sve radi kako treba, cim povezem jos jednu masina krene da kopa 10 sekundi i zakuca.
Kopam preko smos linuxa, probao sam sve sto mi je palo na pamet, menjao memoriju, menjao plocu sa drugim procesorom, takodje sam menjao i napajanje. Obrisao sam stari smos instalirao novi i ne pomaze.
Interesantno je da je ovaj rig bez problema radio u kombinaciji sa 3 asusa 7950 takodje na smosu. Da li neko zna u cemu moze biti problem, ceo dan se maltretiram....

A da probaš ti sa Dummy plugin-om?

Mnogima je on rešio slične probleme. Potraži u temama pojam "Dummy".

Ma jednostavno krene da kopa i posle 20-ak sekundi zabode. Tj izbaci me iz remote control....

Ne treba dummy za linux, nema taj feature/bug u drajverima. Jesi probao da kopas samo sa tom 3 trecom grafikom.

Ne treba dummy za linux, nema taj feature/bug u drajverima. Jesi probao da kopas samo sa tom 3 trecom grafikom.

Grafike u svakoj kombinaciji kada ih je 2 rade. Kada stavim trecu, nece, mislim da je ovde napajanje problem, ne znam sta bi drugo moglo da bude, takodje sam menjao slotove, ali ne pomaze....
Asus karte su vukle po 1,09V, ovde svaka vuce 1,25V mozda to pravi problem, napajanje je seasonic M12 750w bronze...

Poslednja izmena:
probaj prosto trecu kartu da povezes na posebno napajanje pa vidi da li ce se desavati isto to tako ces eliminisati da li napajanje zakucava zato sto nije dovoljno jako tj ne moze da isporuci dovoljno struje

Napajanje 100000% jer su kartice na 1.25v

napajanje snelcuje... vuku te 3 lepo jos ako je na 1.25

Jel moguce da je seasonic sa bronze sertifikatom toliko losiji od starijeg brata sa gold sertifiaktom. Na seasonicu X 850w KM mi rade 4 asusa 7950 mesec dana bez greske, napajanje hladno. A ovo od 750w ne moze da izgura 3 grafike, neka svaka vuce 200-220w, procesor neka vuce 80w, mada ne vuce toliko, hard nemam OS je na usb-u.....

vidi nagadjanjem neces nista uraditi... ako imas merac proveri ako ne zakaci jos neko napajanje na trecu kartu i pusti da kopa ako se ne zabode eto ti odgovora to sad koje je napajanje kakvo i sta moze da tera mozemo pisati narednih 10 strana a da ti i dalje ne resimo problem...

Nemam merac, a problem je sto mi je drugo napajanje cft-850g-df, ovo je staro dosta napajanje, racunam da je po snazi jednako ovom seasonicu. Kod njega se drugacije manifestuje, nece ni da krene sa 3 karte da kopa..... Sa 2 takodje radi

Nazad
Vrh Dno