Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
e pa nisi trebao, zakokas za po 30k din i lepo
e Marko, Marko nikad dosta , jeli su svi tamo takvi kod vas ili si samo ti izuzetak :trust:
e pa nisi trebao, zakokas za po 30k din i lepo
e Marko, Marko nikad dosta , jeli su svi tamo takvi kod vas ili si samo ti izuzetak :trust:
Nema teorije da se smiri diff. Diff ce da skace. To sto kod nas ne stizu karte ne znaci da ne ne stizu nigde vec da je neko sve pokupovao. Dodatno otezavajuca okolnost kod nas je i povecanje pdv-a. I to karata sto stigne nece se prodavati po ovoj ceni vec po visoj.Placebo je napisao(la):Pa dobro mozda se malo smiri diff
Danas sam se cuo sa nekim madjorom sto mi televizore neke donosi,pa mi rece da svaki dan dovlaci kartice iz madjarske i da su 300 e komad,nisam pitao koji model ,ali eto da znate da ih u hu ima
Znaci ima problema? Huh...... Koliko mogu ocekivati da kopa na def taktovima i voltazama?
Mislim da sve kopaju priblizno isto na istim podesavanjuma, samo neke gore a neke ne![]()
sale kg @ to je super u poredjenju sa 7870 koja mi je davala 360-380max
Hoces da kazes neke su gorele a neke ce tak da gore?Mislim da sve kopaju priblizno isto na istim podesavanjuma, samo neke gore a neke ne![]()
Trebalo bi da moze i to opusteno. Ljudi ovde tvrde da CM V1000 tera 4 280x.Imam jedno pitanjce da li mogu tri R9 280x + komp. da nakacim na napajanje od 1000w. koje ima jednu granu od 80A. Napajanje je COOLER MASTER M2 1000W
Hoces da kazes neke su gorele a neke ce tak da gore?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari