I to onaj 25h/24h...
Zdravo ljudi, citam, citam, i opet mi je dosta toga nejasno... al dobro. Imam jednostavno pitanje, ne ocekujem sad ne znam kakve precizne odgovore cisto misljenje... Imam nekih 700-800 evrica viska, i razmisljam se da uzmem jednu mašinu samo za kopanje LTCa. Koliko otprilike mi vremena treba da povratim lovu prema sadasnjoj situaciji? Ima li to smisla uopste sa jednom masinom?
Investiraj ali sacekaj jos da padne.
kao sto je i kobaja rekoNista nije nemoguce napraviti, samo je pitanje sredstava. Da je ltc ostao 1e ja bih vam odmah rekao da je nemoguce da izadje takav uredjaj jer je trosak veliki a zarada mrsava. Sada kada je ltc skocio ovoliko apsolutno je sve moguce u ovom trenutku i jako je realno. Nemojte igrati na tu kartu, nece to jos, opeci cete se.
Kopajte dok mozete i cuvajte novcice dok mozete, pre ili kasnije cena ce skociti 5x vise nego sada. Otplaticete i zaradicete lepo jedino tako. To znaci placanje struje iz dzepa u sledecih ko zna koliko. Ko nije spreman na to neka odmah proda masine dok su jos trazene i dok mogu da izvuku pare.
Nista nije nemoguce napraviti, samo je pitanje sredstava. Da je ltc ostao 1e ja bih vam odmah rekao da je nemoguce da izadje takav uredjaj jer je trosak veliki a zarada mrsava. Sada kada je ltc skocio ovoliko apsolutno je sve moguce u ovom trenutku i jako je realno. Nemojte igrati na tu kartu, nece to jos, opeci cete se.
Kopajte dok mozete i cuvajte novcice dok mozete, pre ili kasnije cena ce skociti 5x vise nego sada. Otplaticete i zaradicete lepo jedino tako. To znaci placanje struje iz dzepa u sledecih ko zna koliko. Ko nije spreman na to neka odmah proda masine dok su jos trazene i dok mogu da izvuku pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari