Šta je novo?

Hard Reset - PC only cyberpunk FPS

jel neko ima problem sa teksturama ? nekako su jako, jako lose... znaci recimo kad se otvori meni onih terminala skroz je necitljivo...

Naravno.
Moras da koristis laserski navodjene granate. Imas tri ciklusa.
I. Ubijes mu narandzaste podlaktice.
II. Ubijes mu svu zastitu na zglobovima i na kraju na grudima.
III. Koristeci autotarget ( desni klik i drzis ga dok ga ne lokuje) i kada ga lokuje opalis navodjene granate i tako 3 puta.
Ende.

izasao update (ima i za narod ,) )

Changes:
- Benchmark Mode - You can access the Benchmark mode in the 'Extras' menu.
- Command line benchmark mode - Benchmark is also accessible from the Windows command line - in order to launch it enter hardreset.exe -benchmark.
- Additional Mouse button bindings - You can bind the 4th and 5th mouse buttons.
- All keys button bindings - you can now bind all the buttons on Numerical Keypad (except forn number 5).
- Sprint (shortly) even while still recharging - Sprinting is now possible at any moment - you don't have to wait till the sprint bar fills up.
- Sprint will now charge 20% faster than before.
- Disable Weapon Cool-down period - Weapon cooldowns are disabled now. You can change weapon modes while the weapon is on cooldown.
- Improved the time between switching between N.R.G. Weapon adn CLN Firearm.
- Single Switch-Weapon Button - the F key will now switch between weapons.
- Mid-game difficulty change - You are now able to switch difficulty midgame (the lowest difficulty ever chosen during the whole run determines the achievements unlocked).
- Disable sprint effects - You are now able to disable Motion Blur and Fov widening while in sprint. Tick the appropriate box in Game options menu.
- In-game Score report - You are now able to check your Mission stats while in-game pressing the Tab key.
- Disable logos - You are now able to disable starting logos in the Game options menu.
- Small healthpacks now regenerate 20 HP instead of 30 HP.
- Audio mode detection - The game will display the current system Audio Mode in Audio Options
- Triple Buffering - Added in Video Options.
- MLAA antialiasing was substituted with FXAA antialiasing.
- Various improvements with game geometry.

Meni se skroz svidja.
Nego, pocelo je da me zeza na IV nivou Bazaar, 9-i checkpoint (zove se Almost). Kad jednom zaginem igra se po reloadu last checkpointa probudi zamrznuta (eto oximorona). Jedini nacin da dodjem do 9-og checkpointa je da ponovo krenem sa 8-og checkpointa.
Da li se ovo desilo jos nekome? Ako budem morao da predjem 2 checkpointa iz prve da bih isao dalje, mislim da cu odustati od igre.

***, to je neki bag kod tebe. Nije mi se nista zamrzavalao (a ginuo sam ko lud skoro na svakom checkpointu, posto igram an hard). Predjoh Atlasa tj. peti level...

Jeste do mene - upravo predjoh ta 2 checkpointa iz prve. Sad je sve ok, opet mogu da ginem :)

Bas sam probao da je igram, ali dzaba...nema dusu...mlatim neke metalne kozerve.

Hahahahaha! Nemoj tako. dobro pa nije igra za konzole. Bila "konzolaski port". Ovako je svi igraju i odusevljavaju se jer je pc ekskluziva. Iako je bezveze igra. Ja sam je igrao nekoliko dana i na kraju sam ipak odustao. Konzerve nisu moj stil.

Ma da bolji je Shadows of the Damned ili kako se već zove ona glupost od igre sa meksikancem u glavnoj ulozi...

Meni je bila zanimljiva u pocetku ali posle sam nekako izgubio paznju i uopste me ne vuce da je igram :(

Ja dajem sebi dnevnu dozu od pola sata - sat igranja.

ja presao juce, od mene ogromna zamerka sto nema vise bosova, ***a 2 komada je malo...
Voleo bih da vidim jos igara u ovom endzinu, po meni je odlican.

I kad zavrsite ima da se igra EX mode, ostaju vam svi upgrade-i a krecete igru od pocetka kako bi mogli sve da nabudzite. Nije lose cepiti insane sa EX modom

Sad sam krenuo da je igram i igra mi se bas dopala. Dizajn menija, napucavanje, interakcija sa okolinom, grafika dopadljiva ... Sve u svemu, moze da prodje.

Kakva fenomenalna igra. Totalno oldschool napucavanje i sjajan cyberpunk setting. Posle razocarenja BF3, Crysis2, MW3 ovo mi je totalna ladovina i definitivno pucacina godine. Izasao je i Update 5 pre neki dan tako da je igra zrela za peglacinu za one koji je jos nisu probali :)

Ja cu za koji dan. Cale je obrnuo, gledao sam kad je igrao, deluje jako dobro i fluidno. Ima brzinu, kao quake je na momente.

Sada je i mene privuklo :) Pada veceras skidanje :)

Koliko ima da se igra? ako nije previsa duga igra mozda probam i ja, rostilja mi se posle Serious Sam 3.

Ok je pucacina, mada po napucavanju nema nikakve slicnosti sa SS3.

Igra ima najvise feeling Quake 1 i 2, nije bas "SSamolika"

Ma znam ali sve je to rostiljanje :D Jel ne moze preko neta, coop itd u seljackoj verziji? :D
I jel ima probleme sa amd kartama, kao rage npr?

treba jedno 6-7 sati da se obrne, presao sam je pre jedno 2 meseca pa se ne secam bas najbolje
nema apsolutno nikakvih problema sa bilo kojom verzijom karte.
Endzin je po meni fantastican i vrhunski optimizovan. Fora je u tome sto je radjena samo za PC, uopste nemaju u planu da izbacuju za konzole, i kada je budete igrali podseticete se zasto je to vazno i dobro :)

Poslednja izmena:
Dobih igru kao gift na Steamu, upravo sam je zavrsio. Imao sam velika ocekivanja i nisam se razocarao, cak me je i Doom screen na kraju svake misije odusevio. Kamo srece da jos kompanija pravi ovakve old-school shootere :) Jedina mana je sto su pricu tako naglo zavrsili, valjda ce nadoknaditi sa sledecim DLC-om sto treba da izadje uskoro.

Jedna od novih jedinica, "Levi":

dlc_levi_concept.jpg

dlc_levi_ingame.jpg

Igra je prekratka i to je jedina stvar koja rusi ocenu ove fenomenalne igre. Cisto sumnjam da cu se naterati opet posle prelazenja da je instaliram samo da bih odigrao verovatno jos kraci DLC.

Izasao je Extended Edition. What’s new in this “Extended Edition” ?

- Four new creature types.
- Five new campaign levels with a total of about two additional hours playing time.
- 2 new survival maps: ‘Coliseum’ and ‘Factory’.
- Improved graphics engine.
- A new boss monster.
- 13 new achievements.

Odlicna igra ! Old school shooter , i sto je najjace mogli bi da kazu jos dosta na ovu temu ...engine je vrh ,odlicno skalira , mada zna malo da bude prenakrcan explozijama' pa fluidnih 80 fps zna da stucne na 30 - 35 ...

Cudi me da na tvojoj masini stuca ... Meni leti sve do daske a i ako bude neki drop padne na minimum 45 fps. Uglavnom je na 60+

Eksplozije... particles lete na sve strane... fizika ukljucena... = seckanje ;)
On ima nV, therefore ima fiziku... ti imas ATi-ja, therefore nemas... misterija resena :)

P.S. Umelo je i meni sa 580-icom da zasece muski u doticnim situacijama, iako je ovako fps bio zakucan na 60... ali kad grune nesto, pada frejmaza na 20-ak :D

Nazad
Vrh Dno