Šta je novo?

Hard Reset - PC only cyberpunk FPS

Care igra uopste ne podrzava physx vec havok, a kamoli gpu physx. :) To seckanje sa fizikom na high je verovatno do neoptimizovanog koda ili mozda previse kalkulacija za cpu...

btw jel neko igrao ovaj extended edition, jel mogu da se igraju samo ti dodatni nivoi ili mora cela igra ispocetka?

To su bas jako rijetke situacije , ali primjetne su mi jer je FPS counter uvjek ukljucen , a i oko mi se vise naviklo koliki mi je staz ...

Care igra uopste ne podrzava physx vec havok, a kamoli gpu physx. :) To seckanje sa fizikom na high je verovatno do neoptimizovanog koda ili mozda previse kalkulacija za cpu...

btw jel neko igrao ovaj extended edition, jel mogu da se igraju samo ti dodatni nivoi ili mora cela igra ispocetka?

Jesi li siguran? Zato sto sam u prilicnoj meri uveren da je postojalo podesavanje u meniju bas za fiziku, nesto kao u Mafiji II... i iskren da budem, pojma nemam sta je tacno, da li za GPU ili softverski, ali bese nesto vec.
Ne mogu sad da proverim, jer je Hard Reset jedna od retkih igara koje sam obrisao nakon sto sam je presao - eto koliko mi se svidela :p... mada sad kad se prisetim, cini mi se da na fonu imam neki screenshot menija, kada sam cackao podesavanja... cek da ga skinem sa punjaca, bas cu da proverim :)

EDIT. Nadjoh! :D
Eve shot-ke, i pazi kada je sve tu o cemu pricamo ovde - particles, physics i debris jos pride :d

Poslednja izmena:
Ja sam danas instalirao EE, mora ispocetka. Koliko sam shvatio sve je integrisano u kampanju, jedino ako bas nisam primetio, sad kucam sa ttalka, provericu sutra.

^^Pa to je to, havok fiskultura. :D Inace, evo ti ovde spisak igara koje koriste nvidijin physx, sto preko cpu-a, ageia kartice pa sve do gpu fizike. :)

@psaras

Videh i ja sad posto sam upravo ponovo instalirao. :) A jesu slepci, ko ponovo da se roka sa onim kantama i konzervama samo da bi video ta 3 outdoor nivoa. :D Inace, ima igra svojih momenata sto se tice kolorita, dinamickog svetla i sencenja, ali dosta vremena smara, tako da ako neko provali neki fix za ucitavanje tih nivoa ili uploaduje negde svoj extended predjeni profil, mozda tek tada ovo ponovo probam...

^^Pa to je to, havok fiskultura. :D Inace, evo ti ovde spisak igara koje koriste nvidijin physx, sto preko cpu-a, ageia kartice pa sve do gpu fizike. :)
Aha, tako znaci... OK, naucih nesto novo ;)
Znam samo da je umelo debelo da zasteka kada nesto eksplodira, te ja odmah pomislih na fiziku as such :p

P.S. I hvala na linku ;)

A jesu slepci, ko ponovo da se roka sa onim kantama i konzervama samo da bi video ta 3 outdoor nivoa. :D Inace, ima igra svojih momenata sto se tice kolorita, dinamickog svetla i sencenja, ali dosta vremena smara, tako da ako neko provali neki fix za ucitavanje tih nivoa ili uploaduje negde svoj extended predjeni profil, mozda tek tada ovo ponovo probam...
Eto, sad znas zasto sam je deinstalirao brze-bolje nakon zavrsetka... a vala sam se i teskom mukom naterao da je nekako doteram do te odjavne spice :)

Sinoc instalirah ovo old skul cudo :) Podcenio sam igru :d pa sam vratio na Normal.
Mislio sam da je dx11 igra jer se ovde pricalo o nekom padu fps.. a i inace sam mislio da je dz11, mozda i sa YT klipova jer osvetljenje deluje napredno. Ne znam, ili ja nesto nisam podesio na max ili.. uglavnom 1680x1050p, sve ultra i high gde je to maksimum, 4xFSAA, ukljucio fiziku mada ne znam da li to radi cpu ili mi treba nvidia? Uglavnom zakucanih 60 fps uz vsync ali uz povremene padove na 45 [to je min] ali bez posledica po igrivost.

Ne volim bas indastrijal okruzenja itd ali nema veze, ionako je kratka igra kako procitah ovde. Grafika je odlicna, prosto ne verujem da je dx9, bar sto se tice efekata i osvetljenja.

Gotivan fazon, i hard reset i Serious Sam 3, retke su igre koje danas u kojima sa hard moras da spustis na normal :D

Poslednja izmena:
Zavrsio sam ovo, i to na nekoj hard tezini, dosta sam se mucio na nekoliko mesta :)
Ne mogu da kazem da bih mogao da preporucim ovu igru nekome....Grafika je prosecna, igra je prostorno maksimalno ogranicena, neprijatelji su repetativni i dosadni, oruzja i upgrade-ovi nista specijalno...

Hard Reset - Extended Edition - 9h 23min - dobra pucacina bez neke price i sinematika ali vredi odigrati moja ocena 75, preporucujem da se odigra u dokolici. Radi extra na ULTRA(FSAA 2x) ,)

PS

SweetFX preset za ovu igru i nije nesto(mislim da ima samo jedan), igra meni lepse izgleda bez njega.

Nazad
Vrh Dno