Šta je novo?

Hard Reset - PC only cyberpunk FPS

Minimalna i preporucena konfiguracija:

MINIMUM:
Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
RAM: 2 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

RECOMMENDED:
Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz
RAM: 3 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

hardreset9.jpg

hardreset8.jpg

Upravo sam odigrao demo, utisak je: ako nista drugo, lepo je za oko... :)

Lepo izgleda onaj grad. Bilo bi extra da su radili zajedno sa onima iz E.Y.E-a jer izgledalo bi extra u toj igri. Inace, mlaa cini mi se nesto mnogo otkida fps, bez njega bukvalno leti. Ko hoce minimalno krzave ivice, moze da rokne i onaj fxaa, sa njim texture su malcice mutnije ali je zato fps drop u odnosu na mlaa dosta manji. A sto se tice same igre, pa, bice meni ovo zanimljivo...

Cekaj...ja sa mlaa konstantno imam 50+ frejmova, dok sa fxaa ide izmedju 25 i 40?

Meni sa fxaa (ne fsaa :)) na 1920x1200 sa neklokovanom grafickom je preko 60-70 uvek, dok u guzvi zna da padne...

ona masovna rokacina na kraju demoa je do jaja :)
Totalna ispasha za mozak, FPS nirvana, igra se ovo cim izadje...

Btw posto sam prvi put instalirao steam, i ovo je prvi put da igru pokrecem preko istog, jel dovoljno samo uraditi delete game iz steama ili treba i rucno nesto brisati za uninstall ?

ona masovna rokacina na kraju demoa je do jaja :)
Totalna ispasha za mozak, FPS nirvana, igra se ovo cim izadje...

Btw posto sam prvi put instalirao steam, i ovo je prvi put da igru pokrecem preko istog, jel dovoljno samo uraditi delete game iz steama ili treba i rucno nesto brisati za uninstall ?

Prvo uninstall u steam-u,pa ako ostane onda i rucno obrises ono preostalo (ako je ostalo nesto) u steam/steamapps/common . :)

ok hvala, da znam za ubuduce

trebalo bi danas da izadje ako sam dobro video, 13. septembar

'beš mu sve, odigro demo još onomad i opet ne znam šta da mislim. Prekratko mi nešto bilo. Ne sviđa mi se meni, koji je iako fino osmišljen vizuelno, skroz iritira na duže vreme. Takođe mi se ne sviđa old school dizajn simetričnosti nivoa. Puckaranje mi je prijalo...

Isplivala. :)

U shopingu... :p

Jel jos nekom crashuje pri startu?

Najzad igra koja moze da me zadrzi. Po grafici bih rekao da je Bioshock clone.
U svakom slucaju odlicna igra posle 2 levela. Na max . detaljima, temp. graficke ide do 85C .
Za sada nije bilo ispada ili bugovanja igre.

Na max . detaljima, temp. graficke ide do 85C .

Boro,engine igre ne dozvoljava,ali zato ti ukljuci/forsiraj V-Sync u driverima,imaces zakucanih 60FPS a graficka nece raditi na maximum,samim tim ce biti manja temperatura,manje ce se cuti kuler i manje ces trositi struju :d

Bora -te-nej duh koji hoda:D. Ali gde nađe ono po grafici da je bioshock klon, znači sve da sam ih dodirivao, ne bi im našao dodirnih tačaka.

Bas sam krenuo da skrolujem da otkucam to isto. :)

Na Hard igra postaje iritirajuce teska nakon sat vremena igranja, pa sam u (C:\Users\XXX\Documents\Hard Reset\profiles\XXX\) config.cfg fajlu stavio na Normal (g_difficulty "1"), jer nije moguce promeniti tezinu iz igre.

Iritirajuce tesko je ono sto igru cini pravim izazovom, a ne samo suvom zabavom -.- :D

Najzad igra koja moze da me zadrzi. Po grafici bih rekao da je Bioshock clone.
U svakom slucaju odlicna igra posle 2 levela. Na max . detaljima, temp. graficke ide do 85C .
Za sada nije bilo ispada ili bugovanja igre.

Bogamii, ja sam u demo-u nasao poprilicno dosta malih bug-ova
a trenutno sam u sopingu pa cemo videti sta kazes full version.
ali svidja mi se igra verujem da necu ustati od kompa dok je ne predjem.

Poslednja izmena:
Dobra igra, fino napucavanje, lepa grafika, vidim da ce biti lepa zanimacija za 2-3 dana :D

I jedno je sigurno,kratka je. :D

Bora -te-nej duh koji hoda:D. Ali gde nađe ono po grafici da je bioshock klon, znači sve da sam ih dodirivao, ne bi im našao dodirnih tačaka.

Sljasti, plasticni predmeti itd. Sve moze da se raznese ...
Svidja mi se ono za duha.

Stigao sam do Atlasa ( lvl 5 ), nema sanse da ga pobedim u tecem delu sa onim crvenim svetlima.
Ende.

Poslednja izmena:
Odlična igra!

Игра на Хард је баш тешка. И то толико да почиње да иде на живце. Кад крене мало жешће напуцавање игра успори, све пузи.
Стигао сам до оног топа око којег испадају мале сецкалице :). Мислим да ћу да смањујем тежину јер је стало.

Ja ne znam sto uopste pocinjete igru na hard? A usporavanje je zbog previse physx cestica i njihovih svetlosnih efekata...

Nazad
Vrh Dno