Instaler se mora pokrenuti preko loadera (govorim za WinXP), bez njega neces ni moci da instaliras igru.
Ma ljudi ja se ubi od igrice jer nece da krene,sve sam uradio za instalaciju na xp kako ste napisali i krene medjutim odmah posle toga prijavi not be located in the dynamiclink libraru advapi32dll,****m li ga sta to znaci.Ako neko zna molim veliki help ne kao kuca nego kao neboder jer se iznervira vec 2sata.
Isto mi se desilo, problem je izgleda u MF.DLL. Ako stavim onaj loaderov, igra radi ali me tako "pozdravi" na kraju prvog nivoa. Ako stavim razorov, igra pukne na startovanju.Nivo se zove Gravemind, znaci problem mogu da ponovim ako odem u Campaign meni, umesto continue izaberem select level i iz pristisakm ona sva upozorenja, selektujem level Gravemind i tezinu igranja. Nivo krene da se ucitava, ona bela svetlosti ide na desno, ubrzo nestane krene ponovo i vrati me meni sa porukom Sorry, Please insert original Halo 2 disk (ili tako nesto).
Cisto da vas obavestim - ima dve narodske verzije igre. Jedna hoce da radi sa Loaderom druga nece. 100% provereno - imam ih obe.
Ista stvar...Isto mi se desilo, problem je izgleda u MF.DLL. Ako stavim onaj loaderov, igra radi ali me tako "pozdravi" na kraju prvog nivoa. Ako stavim razorov, igra pukne na startovanju.
Da li je neko nasao resenje za problem pri ucitavanju nivoa Gravemind? Ono kad izbaci poruku da fali originalni Halo 2 disk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari