Šta je novo?

Halo 2 na xp?

Imam sledeci problem:instalacija krene, izbaci pocetnu masku gde te pita za instalaciju ili za igranje i kad kliknem na continue jednostavno nista se ne desi, zatvori se prozor.

Instaler se mora pokrenuti preko loadera (govorim za WinXP), bez njega neces ni moci da instaliras igru.

Loader služi samo da zezne igru prilikom provere verzije operativnog sistema.

Kada pokrenem instalaciju na XP-u na samom pocetku dobijem gresku "One of the installation steps faild. Do you want to retry?", a greska je "redist\H2V-licr.msi:" - to je onaj msi fajl u redist folderu na DVD-u.
Naraode pomagajte !!! :wall: :bottle:

Poslednja izmena:
Ja sam sve probao i preko loadera i kako ste rekli i opet nista u pitanju je razor 1911 da to nesta nije u redu?Nece preko xp-a pa ga j..i.Ako neko ima resenje neka da predlog.

Jel si instalirao XLiveRedist1.0.6027.msi i vcredist.msi sa DVD-a? Jel si iskopirao dve DLL-ove iz loaderove arhive u folder igre? Imaš li zadnji DirectX i najnovije drajvere?

Evo naleteo sam na jedan problem, igra trazi da ubacim originalni DVD na pri ucitavanju nivoa koji dolazi posle drugog nivoa koji se igra kao covenant arbiter - arbiter treba da pronadje index HALO-a. Da li je neko imao ovaj problem?

Sve probao krene da ucita smanji rezoluciju, pojavi se halo2 natpis malo muzike i zatim sve nestane kao da nije bilo nista i to je kraj da li je netko imao slican problem?

Nivo se zove Gravemind, znaci problem mogu da ponovim ako odem u Campaign meni, umesto continue izaberem select level i iz pristisakm ona sva upozorenja, selektujem level Gravemind i tezinu igranja. Nivo krene da se ucitava, ona bela svetlosti ide na desno, ubrzo nestane krene ponovo i vrati me meni sa porukom Sorry, Please insert original Halo 2 disk (ili tako nesto).

Ma ljudi ja se ubi od igrice jer nece da krene,sve sam uradio za instalaciju na xp kako ste napisali i krene medjutim odmah posle toga prijavi not be located in the dynamiclink libraru advapi32dll,****m li ga sta to znaci.Ako neko zna molim veliki help ne kao kuca nego kao neboder jer se iznervira vec 2sata.

I ja imam isti problem, zna li neko resenje???

Hvala Unapred pozz.

advapi32.dll greska se javlja kad god se pokrene ili instalacija ili sama igra bez loadera. Znaci ako odes na DVD i dvokliknes setup.exe izbacice ovu gresku ili ako si instalirao igru i opet, dvokliknes direkt na halo2.exe izbacice istu gresku. Verovatno nisi podesio loader kako treba.

Igru pokrecem tako sto startup prenesem na loader i pojavi mi se autorun i kliknem na RUN , ne razumem u cemu pravim gresku?

Kada stavim halo2.exe na loader ne dogodi se nista, jedino kad stavim startup na loader????

a kada procitas razor1911 nfo fajl i uradis kako tamo pise, sta se onda pojavi ? ;)

U razor 1911 nasao sam dva faila: MF.dll i Startup.exe kad ih kopiram u.... tj. krekujem halo2
onda mi ne izbacuje nikakvu gresku ali igra nece da krene???

Cisto da vas obavestim - ima dve narodske verzije igre. Jedna hoce da radi sa Loaderom druga nece. 100% provereno - imam ih obe.

Nivo se zove Gravemind, znaci problem mogu da ponovim ako odem u Campaign meni, umesto continue izaberem select level i iz pristisakm ona sva upozorenja, selektujem level Gravemind i tezinu igranja. Nivo krene da se ucitava, ona bela svetlosti ide na desno, ubrzo nestane krene ponovo i vrati me meni sa porukom Sorry, Please insert original Halo 2 disk (ili tako nesto).
Isto mi se desilo, problem je izgleda u MF.DLL. Ako stavim onaj loaderov, igra radi ali me tako "pozdravi" na kraju prvog nivoa. Ako stavim razorov, igra pukne na startovanju.

Sigurno ste probali install fix?
Onaj razorov je sxeban:p

Postoji i razorov repack, razlika je samo u startup.exe fajlu.

Ovaj Microsoft nije u vinklu odavno! Kakva krsina od grafike, a ide kao Vista only. Pa ovo da je pravljeno za Win98 je bruka! :smash:
Prvi deo mi se jako svideo, al ovo je do zla boga lose. Ma pre cu da uzmem da igram opet prvi deo nego da se smaram sa ovim. Ko me nagovori da instaliram i da se nerviram :S:

Poslednja izmena:
Ma dobro, nije tako strashno.
Atmosfera je ok.
startup.exe je i kod mene bio problem, ali uspelo je.

Bre ja vise ne znam sta da radim pa ga **** igra je instalirana i drugi startap i druga igrica, krene da loaduje i pukne odmah pri startu,a prilikom instalacije pprijavljuje gresku u drajverima.Ima li resenje ili nema.

Da li je neko nasao resenje za problem pri ucitavanju nivoa Gravemind? Ono kad izbaci poruku da fali originalni Halo 2 disk.

Pogledaj na forumu nforce.nl-a, bila je priča da moraš ručno da dekompresuješ nivo iz instalacije i da ga preimenuješ u nešto, al nisam tačno pratio.

Nazad
Vrh Dno