Šta je novo?

Halo 2 na xp?

Ma meni nece da radi pa kako god kad hocu da je instaliram izbaci ovo:

Nema uopse opcije za instal??? zna li neko rijesenje???
:wall: :wall: :wall: :crash:

Poslednja izmena:
Probao sam sve fixove za gravemind sa onog sajta ali ne vredi, nece da ucita nivo, stalno izbacuje poruku da ubacim origilani disk.

Ma meni nece da radi pa kako god kad hocu da je instaliram izbaci ovo:

Nema uopse opcije za instal??? zna li neko rijesenje???
:wall: :wall: :wall: :crash:

Pa kako nema opcije za instaliranje? Tamo lepo pise "CUSTOMIZE GAME INSTALL", kliknes na taj natpis izaberes najdonju opciju - Full install, don't start (valjda sam potrefio) i ostalo je cista automatika.

Poslednja izmena:
Ma pokusavao sam onda izbaci ovo::wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Aj lepo pročitajte razorov nfo pre nego što krenete nasumično da pritiskate dugmiće.

Igra je stvarno dobra, ali deinstalirao sam je posto ne mogu da nateram gravemind level da se ucita. Probo sam sve vrste fixova i work a roundova ali ne vredi. Sacekacu da izadje neki patch koji ce da se pobrine oko ove greske.

JA sam procitao ali ne razumem zasto nece sve sam uradio kako treba, mozes li mi pomoci?

Za onu gresku sto ti izbaci, "Installation cannot be customized... bla bla bla", probaj da runujes ovaj batch http://halo2xp.web1000.com/Halo2xpUninstaller_v0.1.rar

Meni je izbacivao istu ovu gresku kada sam pokuso da reinstaliram 'alo 2, runovo sam ovaj batch, deinstalirao igru - uklonio fajlove, registry unose... i posle sam mogao da reinstaliram 'alo 2.

Poslednja izmena:
E evo sad radi savrseno.
Hvala svima na pomoci:banana:

:type:

Odakle da skinem taj patch ( ONAJ LINK NE RADI)! Molim vas pomozite mi danas sam kupio igru i kad sam video da ne radi ODLEPIO SAM, zato MOOOOOOOOOLIM VAS pomagajte!!!

Sve OK instaliram ja i sve, i pokrenem igru preko loadera i krene neka slika na kojoj pishe HALO 2 i neko svetlo prolazi kroz nju i onda izbaci onu greshku "send i dont send". Kako to da ispravim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno