Gledam kreditnu karticu MasterCard World, a i mislio sam stednju imaju nekad akcije bas sam primetio, ali kredintna kartica primarno. Vidim i sire se, sad otvaraju filijalu i u Knezu.Šta te tačno zanima? Ponavljam isti odgovor na isto pitanje, hahah. Možeš da vidiš i moje utiske u nastavku toga (sledeća strana), mada komentari o mobilnom bankarstvu više nisu relevantni (u međuvremenu su prešli na Digital Edge, pa je kao BPŠ recimo), a i aktivirali su beskontaktne module na bankomatima.
Supruga ih koristi kao primarnu banku za prijem zarade, koristi Visa Gold Revolving kreditnu karticu i sve u svemu je zadovoljna. Jedini problem joj je sto nema mnogo njihovih ekspozitura, ali im kontakt centar radi 24/7 i na mejlove odgovaraju relativno brzoJel imao neko iskustva sa Halkbank???
Dešavalo se i to, ali odgovaraju na mejlove isto brzo.Ovi moji kad god su slali mejl, neko iz kontakt centra bi ih pozvao na telefon u roku od pet minuta
Hvala. Resio sam da promenim Rajfazen najvise u vezi kreditne kartice, danas sam podneo zahtev za gasenje.Nažalost, o kreditnoj kartici baš ništa ne znam, dok za štednju mogu reći da su voljni da isprate konkurenciju. S tim u vezi, skorije su bez problema odobravali NKS 3% za evre na 12 meseci, iako na sajtu reklamiraju svega 0,2% za taj period, a i u toku poslednje kao akcije bilo je samo 2%. Ne znam, doduše, uzimaju li tu još neke parametre u obzir kod takvih zahteva, ali tu čisto da napomenem da su sve stari dugogodišnji klijenti bili, još iz bivše Čačanske banke.
Ja mogu da ti potvrdim za Silver paket, a pošto je ista informacija na sajtu i za Silver i za Gold verovatno je tako.Molim neko od korisnika Gold paketa kod halk banke da potvrdi da li zaista ako nema promene na racunu (uplata/isplata) nema naplacivanje odrzavanja? Bar im tako piše na sajtu, da li je u praksi zaista tako?
Za ostale je blaža, tj. dozvoljene su uplate, mada oni i nemaju nikakve privilegije:Naknada se naplaćuje ukoliko je u datom mesecu zabeležena minimum jedna promena na računu.
Naknada se naplaćuje ukoliko je u datom mesecu zabeležena minimum jedna promena na računu inicirana od strane klijenta.
Rešio sam na kraju tako kako si i rekao.Vidim u ovo vreme, pa nisam u prilici da pitam nikog ko koristi Halk, ali rešenje je naizgled jednostavno: aktiviraj aplikaciju ispočetka. Za to su ti potrebni JMBG i broj telefona, nakon čega dobijaš aktivacione kodove preko mejla i SMS-a, ako sam dobro upućen. Ako slučajno i zatreba neki poziv, kontakt centar je agilan i radi 24/7.
Inače, znam da oni ponekad traže PIN umesto biometrije, pa te je možda to zakačilo, ili je možda svakog zakačilo nakon ažuriranja, a možda je i bag. Svakako, dobre su šanse da će ponovna aktivacija sve rešiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari