Šta je novo?

Halkbank

Šta te tačno zanima? Ponavljam isti odgovor na isto pitanje, hahah. Možeš da vidiš i moje utiske u nastavku toga (sledeća strana), mada komentari o mobilnom bankarstvu više nisu relevantni (u međuvremenu su prešli na Digital Edge, pa je kao BPŠ recimo), a i aktivirali su beskontaktne module na bankomatima.

Da li neko ima njihovu kreditnu karticu MasterCard World i kakva su iskustva?

Šta te tačno zanima? Ponavljam isti odgovor na isto pitanje, hahah. Možeš da vidiš i moje utiske u nastavku toga (sledeća strana), mada komentari o mobilnom bankarstvu više nisu relevantni (u međuvremenu su prešli na Digital Edge, pa je kao BPŠ recimo), a i aktivirali su beskontaktne module na bankomatima.
Gledam kreditnu karticu MasterCard World, a i mislio sam stednju imaju nekad akcije bas sam primetio, ali kredintna kartica primarno. Vidim i sire se, sad otvaraju filijalu i u Knezu.

Nažalost, o kreditnoj kartici baš ništa ne znam, dok za štednju mogu reći da su voljni da isprate konkurenciju. S tim u vezi, skorije su bez problema odobravali NKS 3% za evre na 12 meseci, iako na sajtu reklamiraju svega 0,2% za taj period, a i u toku poslednje kao akcije bilo je samo 2%. Ne znam, doduše, uzimaju li tu još neke parametre u obzir kod takvih zahteva, ali tu čisto da napomenem da su sve stari dugogodišnji klijenti bili, još iz bivše Čačanske banke.

Jel imao neko iskustva sa Halkbank???
Supruga ih koristi kao primarnu banku za prijem zarade, koristi Visa Gold Revolving kreditnu karticu i sve u svemu je zadovoljna. Jedini problem joj je sto nema mnogo njihovih ekspozitura, ali im kontakt centar radi 24/7 i na mejlove odgovaraju relativno brzo

Njoj stvarno odgovaraju na mejlove? Doduše, možda su kompleksnija pitanja. Ovi moji kad god su slali mejl, neko iz kontakt centra bi ih pozvao na telefon u roku od pet minuta (i ta brzina mi je neverovatna), kao da ih mrzi da kucaju. I to je lepo zbog brzine i eventualne razmene dodatnih detalja, ali mi je baš neobično.

Nažalost, o kreditnoj kartici baš ništa ne znam, dok za štednju mogu reći da su voljni da isprate konkurenciju. S tim u vezi, skorije su bez problema odobravali NKS 3% za evre na 12 meseci, iako na sajtu reklamiraju svega 0,2% za taj period, a i u toku poslednje kao akcije bilo je samo 2%. Ne znam, doduše, uzimaju li tu još neke parametre u obzir kod takvih zahteva, ali tu čisto da napomenem da su sve stari dugogodišnji klijenti bili, još iz bivše Čačanske banke.
Hvala. Resio sam da promenim Rajfazen najvise u vezi kreditne kartice, danas sam podneo zahtev za gasenje.

Videću da otvorim njihov Gold paket kao dodatni račun i tu kreditnu Master. Vidim da im se održavanje Gold paketa plaća samo ukoliko je u datom mesecu zabeležena minimum jedna promena na računu, što mi je super pošto će mi biti samo kao dodatni račun koji verovatno neću koristiti baš svaki mesec. Jedino ne znam pošto se plaća održavanje Master kreditne 100din mesečno da li bi onda morao ipak da plaćam i održavanje za Gold paket u mesecu gde na primer nemam priliva/odliva po tekućem računu nego samo plaćam održavanje kreditne i evetualno neku kupovinu preko kreditne. Verujem da se kreditna plaća odvojeno kroz mesečni račun i da može da se plati preko računa iz druge banke i da to nije povezano onda sa tekućim, ali možda grešim.

Javi baš baš šta si uradio sa tim, jer je tu malo neobična priča. Naime, u neku ruku ispada da bi svako mogao da otvori Gold paket kao pomoćni, a zatim neograničeno besplatno koristi putno osiguranje i ostale pogodnosti. Zato nisam siguran da li ga otvaraju tek tako, iako se na sajtu stvarno ne pominju dodatni uslovi. Što se tiče naknade, mogao bi @masteruni da potvrdi kakva je situacija kod njegove supruge (računam da je za Visa Gold isto): da li mora da se namiruje preko tekućeg računa, da li se možda sa tekućeg automatski skida održavanje i slično? Edit: zanimljivo mi je kako su na stranice o kreditnim karticama dodali napomenu – Pažnja! Pozajmljivanje novca košta. 😃

Vrh Dno