Gledam kreditnu karticu MasterCard World, a i mislio sam stednju imaju nekad akcije bas sam primetio, ali kredintna kartica primarno. Vidim i sire se, sad otvaraju filijalu i u Knezu.Šta te tačno zanima? Ponavljam isti odgovor na isto pitanje, hahah. Možeš da vidiš i moje utiske u nastavku toga (sledeća strana), mada komentari o mobilnom bankarstvu više nisu relevantni (u međuvremenu su prešli na Digital Edge, pa je kao BPŠ recimo), a i aktivirali su beskontaktne module na bankomatima.
Supruga ih koristi kao primarnu banku za prijem zarade, koristi Visa Gold Revolving kreditnu karticu i sve u svemu je zadovoljna. Jedini problem joj je sto nema mnogo njihovih ekspozitura, ali im kontakt centar radi 24/7 i na mejlove odgovaraju relativno brzoJel imao neko iskustva sa Halkbank???
Dešavalo se i to, ali odgovaraju na mejlove isto brzo.Ovi moji kad god su slali mejl, neko iz kontakt centra bi ih pozvao na telefon u roku od pet minuta
Hvala. Resio sam da promenim Rajfazen najvise u vezi kreditne kartice, danas sam podneo zahtev za gasenje.Nažalost, o kreditnoj kartici baš ništa ne znam, dok za štednju mogu reći da su voljni da isprate konkurenciju. S tim u vezi, skorije su bez problema odobravali NKS 3% za evre na 12 meseci, iako na sajtu reklamiraju svega 0,2% za taj period, a i u toku poslednje kao akcije bilo je samo 2%. Ne znam, doduše, uzimaju li tu još neke parametre u obzir kod takvih zahteva, ali tu čisto da napomenem da su sve stari dugogodišnji klijenti bili, još iz bivše Čačanske banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari