MichaelZ je napisao(la):Ja sam skinuo , ima 4.2 Gb ali me buni sto su svi sa nastavkom gcf :
counter-strike source client
counter-strike source shared
half-life 2 content
platform
source engine
source materials
source models
source sounds
Pokrenuo sam i proces autentifikacije sa kodom i kao proslo O.K. i "otkljucao" je fajlove ali su ostali i dalje sa nastavkom gcf .
Problem je i sto sam ovo skinuo na racunar na poslu pa ne znam kako i dali ce da radi kad ga prebacim kuci , kako se raspakuje ovo sto sam skinuo ako neko zna bilo bi lepo da kaze
Pozdrav , Misa...
MichaelZ je napisao(la):Ja sam skinuo , ima 4.2 Gb ali me buni sto su svi sa nastavkom gcf :
counter-strike source client
counter-strike source shared
half-life 2 content
platform
source engine
source materials
source models
source sounds
Pokrenuo sam i proces autentifikacije sa kodom i kao proslo O.K. i "otkljucao" je fajlove ali su ostali i dalje sa nastavkom gcf .
Problem je i sto sam ovo skinuo na racunar na poslu pa ne znam kako i dali ce da radi kad ga prebacim kuci , kako se raspakuje ovo sto sam skinuo ako neko zna bilo bi lepo da kaze
Pozdrav , Misa...
ma znaju da se izlupaju na gamespotu,IGN je napisao pravi review...Voodoo_NBGD je napisao(la):Bezveze im je onaj review na Gamespotu... te losa prica, te los AI, a na kraju odlicna i zaokruzena igra. Kako bre moze biti zaokruzena ako je losa prica i AI? I kazu da se sve svodi na suvu akciju i bez izletanja u druge dimenzije... bezveze...
Spirit je napisao(la):Ma jeste, ajd sada jos da ispadne da ne valja... mislim, stvarno
Ne bih da te ubedacim, ali kanda ti to nece moci samod a presnimis na hard i da odneses kuciMichaelZ je napisao(la):Evo nakon zavrsenog update-a , napravio je folder od 183 Mb i izbacio hl2.exe :banana:
Problem , racunar na poslu je neki PII nabudzen sa 256 Mb i GF2MX400 (da znate kakvi su ostali , ovaj je super) .
Startovah ga , loading screen jedno 15 min , izbaci pocetak ... i izlete :S:
Sutra idem na posao sa HDD-om![]()
Sretno igranje ...
G!!! je napisao(la):joj 1984 sa vanzemljacima... cool![]()
Ajd' u malo vise reci me ubedi u cemu je problem i ima li resenja ? :smash:Nedjo je napisao(la):Ne bih da te ubedacim, ali kanda ti to nece moci samod a presnimis na hard i da odneses kuci![]()
Skot je napisao(la):desnim clickom na igru u steam meniju i idi na backup. To ce ti dati da narezes na cd-ove i mislim da ces tako moci da prebacis na kucni racunar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari