Šta je novo?

Hajde da pomognemo coveku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo neka se javi neki racun, bolje da se izbegne PostNet i slicni vidovi uplata gde se uzima procenat. Neka i ti procenti odu tamo gde treba i gde je vazno da odu...

Ja sam za da se javi neko ko je farmaceut ili makar zna nekog ko moze nesto da ucini povodom cene tog leka.

I slazem se sa ostalima,ovde nije rec o milostinji ili necemu takvom,ljudi su se jednostavno osetili tako da zele da ti pomognu i , molim te , prihvati to tako.Najvaznije je zdravlje i da sve bude ok.Licno se ne poznajemo niti mislim da to u ovoj prici ima veze . Veruj mi da te potpuno razumem jer je i meni dete bilo u bolnici u skorije vreme , i ja sam se sam tresao i nervirao i jako malo spavao . Hajde javi se i reci samo gde mozemo da ti uplatimo novac ko koliko moze,mozda se i neki farmaceut javi koje moze neku pogodnost da napravi za taj lek.

Uffff bas me ovo potresa,a sad sam dosao iz doma zdravlja posto i moj klinac opet neku temperaturu i stomak i kojesta .....

Samo se ti javi druze pa da ucinimo sto nam je u moci.

Svi zelimo da pomognemo coveku. Bilo bi najbolje da neko od administratora ili Peca kontaktira coveka i dostavi nam broj ziro racuna na koji mozemo da uplatimo novac. Ako treba i krv da se da racunajte na mene. Benchmark zajednica je uvek bila solidarna u ovakvim situacijama, siguran sam da ce tako biti i sada.

+1 i od mene.

Okačite bilo kakav podatak o uplati u prvom postu teme.

Subscribe...

Čim sam video oglas i Ja sam poželeo da pomognem nekako.
Hajde da se organizujemo!

Kao neko sa odredjenim iskustvom (radim u banci), objasnicu kako je najbolje da ova akcija ide.

1. Neka gosp. Marinko otvori racun u banci. Ovo je najbolje jer se dobija na vremenu, i smanjuje se mogucnost bilo koje zloupotrebe. Sledeca stvar je da se okaci racun u prvom postu i da se odredi okvirno vreme do kad bi trajala akcija, recimo pet dana od - do.

Druga opcija je da otvori racun neko drugi, ali to nije to, jer se angazuje covek, da sredjue spiskove ...... treba skratiti administraciju i povecati ucinak. Opcija jedan definitivno.

I ja naravno podrzavam akciju.

Koliko sam shvatio situacija je hitna, molio bih Marinka da otvori račun u banci što pre, i da na sve ovo ne gleda kao na milostinju, jer ni članovi koji su voljni da se uključe ne gledaju na to tako. Vreme brzo prolazi, i u ovakvim situacijama nikako ne treba odugovlačiti. Nadajmo se samo da operacija bude uspešna, a oporavak što bezbolniji i brži.

Ja bih mogao da prikupim sve uplate i da ih prosledim coveku ali dzaba ako on to ne zeli.

Daj covece javi se....

Mnogo ste iskomplikovali sve ovo, sto bi NEKO skupljao za NEKOG? Pa nije ovo odeljenska zajednica?! I sto bi BAS 5 dana trajala akcija??? A ne moze 6?
Marinko, ne dopusti da se ova tema ovako razvlaci vec daj taj racun, i daj o cemu se radi, mozda ti jos neko na neki nacin pomogne, mozda neko ima smestaj u Kamenici da budes par dana itd....
Ponos tj gordost ostavi za druge prilike, ovo je solidarnost, a ne nikakva "milostinja" znaci zaboravi na tu pricu molim te.

Upravo tako.

Evo i ja sam za, kada se otvori račun ili ako bude neko drugo rešenje uplatiću neku sumu.

Izvinjavam se sto se pre nisam ukljucio u temu jer nisam bio tu

Osnova mora biti da se otvori racun - marinko, otvaraj covece da pomognemo onoliko koliko mozemo. Ovo nije milostinja vec pomoc nekome od nas - za stvar koja zasluzuje da svako da neki svoj doprinos, koliko god moze

Niko od ovoga ne zeli da pravi udeljivanje milostinje nekome i verujem da bi svako od nas kada bi se nasao u tvojoj situaciji, zamolio (ili makar ocekivao) da mu se pomogne. Kao sto i sam vidis - postoji dobra volja, otvoris li racun, ja cu poslati mass mail na sve registrovane clanove Bench foruma u nadi da ce i to doneti nekakvu pomoc

Najbolje i jedino rešenje, po meni, je da Marinko otvori računu i da uplaćujemo direktno na njega.
To preko drugog lica mi se ne sviđa, a nije ni uredu ako Marinko ne želi da primi tu pomoć.

I da, priključujem se akciji.

Poslednja izmena:
+1

Najbolje i jedino rešenje, po meni, je da Marinko otvori računu i da uplaćujemo direktno na njega.
To preko drugog lica mi se ne sviđa, a nije ni uredu ako Marinko ne želi da primi tu pomoć.

I da, priključujem se akciji.

+1

Dok chekam mail sa brojem rachuna, Marinko bi mogao da nam kaze ko ga je ispalio za tel, da vidimo shta tu moze da se zavrshi.

Mnogo ste iskomplikovali sve ovo, sto bi NEKO skupljao za NEKOG? Pa nije ovo odeljenska zajednica?! I sto bi BAS 5 dana trajala akcija???

A ne moze 6?

Kao neko sa odredjenim iskustvom (radim u banci), objasnicu kako je najbolje da ova akcija ide.

1. Neka gosp. Marinko otvori racun u banci. Ovo je najbolje jer se dobija na vremenu, i smanjuje se mogucnost bilo koje zloupotrebe. Sledeca stvar je da se okaci racun u prvom postu i da se odredi okvirno vreme do kad bi trajala akcija, recimo pet dana od - do.

Žašto baš 5 dana a ne 6 ?

Statistika pokazuje da se u prvih pet dana prikupi najveća količana novca, sve posle toga opada, zato je i učinak nabolji u tom periodu.

Nadam se da ce Marinko ovu akciju shvatiti kao solidarnost a ne kao milostinju i dati nam sto pre broj racuna. Siguran sam da ce dobar deo aktivnih clanova foruma uplatiti neku sumu. A sto se tice lika koji duguje 120e "respect" , cekamo petak da saznamo ko je taj svetski mega car

Ja nisam u neprijatnoj situaciji kao pavle, ali i sam sam u toj prici ostao kratak za 50e od iste osobe

Ja nisam u neprijatnoj situaciji kao pavle, ali i sam sam u toj prici ostao kratak za 50e od iste osobe

da li je to ista osoba koja je preveslala i clana marinko98

da li je i dalje clan bench-a, i ako jeste, zasto? :wall:

podrzavam akciju!

Poslednja izmena:
+1 za pomoc coveku. Nije sramota traziti pomoc, ljudi smo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno