Koji je cooler bolji za i7 920, megahalem ili h50..
I koji su rizici da h50 procuri?
koja je razlika u ceni izmedju ta dva kulera?
gledao sam cene,ali h50 nema kod nas da se nadje.a sto se tice megahalema ima samo ovaj:
PROLIMATECH
Megahalems Apache Edition Rev.B LGA1156/1366/7754 49e.
jel to neka poboljsana verzija u odnosu na PROLIMATECH
Megahalems CPPT-01 LGA775/1156/1366/AM2?
gledao sam cene,ali h50 nema kod nas da se nadje.a sto se tice megahalema ima samo ovaj:
PROLIMATECH
Megahalems Apache Edition Rev.B LGA1156/1366/7754 49e.
jel to neka poboljsana verzija u odnosu na PROLIMATECH
Megahalems CPPT-01 LGA775/1156/1366/AM2?
ako nije tajna,gde si ga kupio?jel imaju jos na lageru?
Poboljsana verzija Megahalems, se naziva Megashadow, razlika izmedju njih je u tome sto je Megashadow niklovan, mada po gledanjima temperatura na jednom i na drugom, isti su.
Mislim da sam zadnji uzeo u BG trzni centar Usce radnja CT![]()
@ astraltech
Ima i obican u Gigatronu..
Ja sam se nameracio na Megahalems Overclocker Edition (trebalo bi da je to push-pull) ajde pogledajte na gigatron sajtu pa recite sta mislite ..za te pare je valjda dobro
@ GhostShell
Uzimao bi za I7 920 (930) koji bi kloknuo na 4-4.2ghz
@ astraltech
Ja sam se nameracio na Megahalems Overclocker Edition (trebalo bi da je to push-pull) ajde pogledajte na gigatron sajtu pa recite sta mislite ..za te pare je valjda dobro
@ GhostShell
pa i meni treba za i7920,samo sto bih najverovatnije isao do nekih 4ghz(posto mi je co revizija).
Koji je cooler bolji za i7 920, megahalem ili h50..
I koji su rizici da h50 procuri?
Malo si pogresio :d Megashadow je crne boje![]()
@ astraltech
@ GhostShell
Znaci sta preporucujete..
H50 je kompaktniji i manje mesta zauzima al slabije hladi
Takodje koji je rizik da procuri (video sam netu da se desavalo) i ako procuri jer su ovi iz Gigatrona duzni da mi zamene samo h50 ili sve sto je njegovim curenjem sj*bano
pogledao sam na gigatronu Megahalems Overclocker Edition.ukoliko se ne varam,razlika izmedju njega i obicnog megahalems su samo dve 12-ke XILENCE...ispravite me ako gresim..
@ GhostShell hmmm, mislim da nisam LINK KA MEGASHADOW, ono sto sam imao prilike da vidim izgleda bas ovako.
http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler/megashadow.html evo kako izgeda megashadow :d
Jer obican Megahalems dolazi sa fanom ?
Da..na OC edition imaju ta 2 fana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari