silverglider je napisao(la):VTXH+ iskustvo: brza i stabilna; solidno resenje za cenu koliko kosta.
VTXE(+) nisam probao; ljudi kazu da nije sampion overclockovanja. Ako ti to ne treba, onda je ok.
ipin je napisao(la):Imam VTXH+, i radi na 150MHz bus-u vec mesec dana bez ikakvih problema. Pride svega toga na ploci je integrisana zvucna i mrezna karta , ATA133 kontroler i naravno VIA KT266A Chipset........ pa sta ce coveku vise?
CAR je napisao(la):Mozda 200 MHz FSB?...
ipin je napisao(la):Mozda i toliko novcanica vise za tih 200MHz FSB?
CAR je napisao(la):Stara dobra: ''Nije sve u parama...'' Tri tacke...
ipin je napisao(la):Ima nesto i u zlatnim polugama.......
Skot je napisao(la):A jel' 7VTXH+ moze da se o/c - tj. ima li mogucnost promene mnozioca kao i bolja setovanja za memoriju (CAS, interleaving i slicno) - posto znam da E verzija nema sve to...
Matador je napisao(la):Da , ploca naravno ima mogucnost oc/a , mogucnost promjene mnozioca , setovanja memorije i sl. Medjutim , na jednom sajtu sam procitao da pri ostrijim setovanjima memorije /4 way interleave , CAS2 , 1T/ , na 133MHz FSB , ploca je pokazivala znake nestabilnosti . Nakon detaljne provjere koje je podrazumijevala kombinaciju aktiviranja i deaktiviranja pomenutih memorijskih setovanja , dosli su do zakljucka da je problem bio sa 1T setovanjem . Rjesenje je bilo povecanje na 2T i zadrzavanje ostalih setovanja na max .
Sasa je napisao(la):Ovo ne vazi. Imam vise nego veliko iskustvo sta VTXH+ plocama i sve koje sam video rade na 1T i sve do maksimuma sa dobrom memorijom.
Sa krdzom ne radi, bas kao ni bilo koja druga slicna ploca drugog proizvodjaca.
Dakle, nema veze sto je to Gigabyte, bitan je kvalitet memorije.
Pozdrav!
Matador je napisao(la):Ne sumnjam da si imao dobra iskustva sa ovom plocom , generalno radi se o dobrom komadu hardvera , medjutim mislim da kad neko trazi savjet za kupovinu /ipak postoji mogucnost da stav ljudi sa foruma barem malo utice na odluku o trosenju i ne bas malih suma novca/ , treba ukazati i na moguce probleme sa kojima se moze sjutra covjek susresti .
btw, upravo citam Babe i zabe![]()
Matador je napisao(la):btw , sto ne odradiste test koje KT333 ploce u SKu /da, znam da jos nema memorije, ali proslo bi i sa PC2100/ ?
Matador je napisao(la):Naravoucenije : Kupiti klokabilnu plocu /8KHA+,KR7A/ , dobrano je nasvirati i kome treba KT333![]()
Pozdrav
delimir je napisao(la):Tj. KT400 pošto su rekli da KT333A neće izaći...Ma svaka im čast pravi su drugari.
CAR je napisao(la):To je to... mada dajem ruku da ce imati ''A''. Znaci, KT400A... Pazi kad mora da bude tako... Makar i sa malim ''a''...
i m novice je napisao(la):dali posle KT33A i KT400A sledi KT433(A) ili KT633(A)
a koja memorija ide na te ploce (400...)?
KT333 je nesto brzi od KT266A , ali na zalost nisam video KT333 plocu koja je brza od KR7ASasa je napisao(la):Ne bi proslo sa pc2100 jer se i sa PC2700 razlika izmedju KT333 i KT266A (sa PC2100) jedva primecuje.
Kapiram da bi sa PC2100 na obe performanse bile iste.
Pozdrav!
drfedja je napisao(la):KT333 je nesto brzi od KT266A , ali na zalost nisam video KT333 plocu koja je brza od KR7A
P.S. Asus me je razocarao . Soltek se slabo clockuje - testiranom primerku je max. bio 135 Mhz !!!
Microstar je ovog puta ispao najbolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari