Ploca(GA-7VRX) je odlicna ploca.Stvarno me je odusevila,atraktivnog je dizajna,plava stampa.Ima dual bios sto pri boot-ovanju pise na pola ekrana

,inace bios je AMI-jev sa kojim se nisam susretao jos od 486-tice.
Bios ima dosta opcija,magistralu mozes da dizes od 100-200 u koracima od 1MHz,mada ploca ima dip switch-eve i to dva para,jedan za odredjivanje mnozioca,a drugi za rad magistrale na 100 ili 133MHz.Mada to ne prestavlja problem jer mozes switch-eve da stavis u auto polozaj i onda je ploca jumperless
Sto se OC tice,GA salje i program EasyTune sa kojim mozes da menjas magistralu iz windows os-a.Simpaticno odradjeno.Ploca je brza od vecine KT266A modela i sa PC2100 memorijom,a i jeftinija.
OC sposobnosti su joj odlice i da priznam nisam ocekivao da ce se tako dobro pokazati.Do 162MHz radi stabilno,na 165 se dize ali nije bas najstabilnije,da imam bolje hladjenje verovatno bi moglo i vise ali ja sam hteo tih kuler jer ipak previse cenim moje usi

.Sa boljom memorijom i boljim hladjenjem verovatno moze i vise.
Koliko se meni cini GA ima model sa LAN-om,ima i sa raid-om ali nisam siguran za model sa lan-om i raid-om.Moj model nema nista integrisano.Znaci ako se premisljas izmedju KT266A i KT333 modela,think no longer uzmi KT333,brza je,ima ATA133 i usb 2.0 podrsku,a cena joj je odlicna! GA se vraca na svoje mesto medju proizvodjacima MBs,sto potvrdjuje odlicna KT266A serija i ova KT333.