Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

Ljudi, da li bih se zaj#@! kada bih uzeo gitaru za pc (ghwt) pre svega za xbox 360? Da li neko zna da li radi 100% na xbox-u ova gitara??http://www.game-s.co.rs/index.php?p...eyword=guitar&option=com_virtuemart&Itemid=71
Jes' da je razlika izmedju ove i jedine koje imaju za xbox (metallica) 2000 din i nekako mi lepse izgleda ova za ghwt+ original igrica koja mi ne znaci nista :D Da li da sacekam GH5? Ja bih prvenstveno kupio bubnjeve, ne interesuje me gitara toliko.. Ali kada nema nigde za box, *** sta da se radi :(.. Neki savet? Pozz..

Poslednja izmena:
Bolje pitaj jel neko uopshte ima bubnjeve za PS2 :)

jel su bubnjevi za ps3 namenjeni i za ps2 ili ima odvojeno za ps2??

PS3 i PS2 bubnjevi su isti, rade preko USBa.

jel moze mala pomoc?????kupio sam onaj prikljucak za komp da prikljucim palice sa sonyja i kad prikljucim gitaru nece da mi radi u gh samo u fof.....jel zna neko kako da mi radi u gh???

Koja gitara je u pitanju, za PS2?

Da li si, kada pokrenes GH na PC, pritiskao samo dugmice na gitari da preskocis intro? Ako preskaces tastaturom, nece prepoznati gitaru.

Sta ti ispise u Control Panel/Game controllers za tu gitaru?

Koja gitara je u pitanju, za PS2?

Da li si, kada pokrenes GH na PC, pritiskao samo dugmice na gitari da preskocis intro? Ako preskaces tastaturom, nece prepoznati gitaru.

Sta ti ispise u Control Panel/Game controllers za tu gitaru?

gitar je za ps2...kad pritisnem dugme na gitari nece da prekine intro..a u control panelu pise dual vibration usb joystick...

Imas 2 opcije:

1. Zakaci gitaru na PC, i u registry promeni "dual vibration usb joystick" (ili kako ti vec pise) sa "Guitar Hero for PC/MAC", svuda gde pronadjes. Ne radi ovo ako nemas iskustva u menjanju registry.

2. Ako prvo ne radi, koristi program JoyToKey da mapiras tastere sa gitare na tastaturu, tako da igra misli da koristis tastaturu.

Imas 2 opcije:

1. Zakaci gitaru na PC, i u registry promeni "dual vibration usb joystick" (ili kako ti vec pise) sa "Guitar Hero for PC/MAC", svuda gde pronadjes. Ne radi ovo ako nemas iskustva u menjanju registry.

2. Ako prvo ne radi, koristi program JoyToKey da mapiras tastere sa gitare na tastaturu, tako da igra misli da koristis tastaturu.

e hvala.....probacu pa cu da javim ako radi

Imas 2 opcije:

e a kako sa tim joytokey da mapiram tastere??skinuo sam ga i sad ne znam sta da radim...

jel moze preporuka sta da uzmem guitar hero (5?) ili rock band
koju verziju sta kako.. na shopto ima brdo packova nisht mi nije jasno

peglao sam GH 123 na ps2 sa dve gitare
sad bi pazno komplet gitara+bubanj (+ majkovi opciono)

fa-la

Racunaj da ce te najverovatnije zakaciti carina za te packove..

Najverovatnije ? :) Ne samo da ce carina da ga zakachi, od oko 35%, vec postoje dobre shanse da plati i shpediciju od 3500 dinara :)

ma ko sisa carinu
pitao sam koju igru da uzmem GH ili RB ? i koji derivat / nastavak
posto obe imaju brdo edishna te black edishn te bitlsi pa metalika pa 300sta chuda...
gitaru paznem bilo gde... sta vi najvise djuskate ovde?

Ako hoces da kupis ceo komplet onda ti je najbolja kombinacija GH WT Bundle, posto su bubnjevi iz tog kompleta bolji nego oni iz RB-a.

Poslednja izmena:
Treba da se pojave novi zvanicni bubnjevi i gitara za GH; prvobitno ce se dobijati uz Band Hero u Japanu valjda, a tek kasnije uz EU verziju. Mislim da su razlike minimalne u odnosu na postojeci komplet.

Ako se odlucujes za neku od GH igara, najbolje ti je da pogledas liste pesama u GH:WT i Band Hero i uzmes komplet uz igru cije pesme ti se vise svidjaju.

BTW, da li je neko vec nabavio Band Hero? Set lista mi izgleda super, samo da chartovi nisu upropasceni kao u GH:Greatest Hits (tamo je bese lose uradjeno)?

Rock Band 2 je definitivno najbolja muzicka igra, zbog enginea i DLCa.

GH igre su krs za bubnjeve i pevanje (zbog enginea) a za gitaru su OK - GH:VH je najbolja muzicka igra za gitaru ove godine (gledajuci chartove- ima ih dosta zabavnih i izazovnih, nisam fan benda), GH5 je prelak a Band Hero ima uzasnu, uzasnu setlistu plus je sigurno jos mnogo laksi od GH5 pa ga necu ni probati.

Najbolje gitare su GH5 gitara i TB:RB gitare. Meni licno mnogo vise odgovaraju RB gitare ali nece ti biti mnogo bitno koju imas sve dok ne krenes da igras najteze pesme na Expert. I GH bubnjevi rade u RBu i RB bubnjevi rade u GH igrama ali je RB chartovan za RB bubnjeve a GH za GH bubnjeve a kako je RB dosta superiornija igra za bubnjeve, najbolje je uzeti TB:RB bubnjeve (+RB2).

Poslednja izmena:
znachi gh:wt + gitara
ili rb2 + ceo set

nesto mi ime harmonix vise uliva poverenja
u kvalitet gejmpleja.. ali verovatno je i to individualno

Ja sam vise na strani GH nego RB ali naravno to je samo stvar izbora.
Ja imam GH gitaru od GH:WT i bubnjeve RB (one iz prve verzije). Na gitaru nemam nikakvih primedbi radi sa svim GH i RB igrama na XBox GH3, GH:WT, GH:Metallica, GH5. RB, RG:AC/DC...

Ja sam posle gitare uzeo bubnjeve ali se ispostavilo da su jako bucni (bubnjevi za RB1) i da nisu po meni ni upola zanimljivi kao gitara, sem ako nemas jos nekog da igras pa da ti igras bubunjeve a on gitaru ... Inace te bubnjeve imas na nemackom amazonu za nekih mislim 28e + 1400din carine tako da ti je to mozda naj varijanta ako prvo kupis igru sa gitarom, ali ako mozes negde probaj bubnjeve da ti ne kupe prasinu kao meni.

Za GH bubnjeve nemam iskustva. Ovi iz RB su ok, sve to radi, ali bas se cuju.

Poslednja izmena:
To je tacno, i ja imam RB1 bubnjeve i jako su bucni. Koristio sam i GHWT bubnjeve- mnogo su tisi. Steta sto nema smisla igrati RB sa njima.

RB2 bubnjevi su po onome sto sam citao mnogo, mnogo bolji i tisi od RB1 bubnjeva ali oni nisu nikada izasli u evropi. The Beatles bubnjevi koji su skoro izasli su RB2 bubnjevi sa TB:RB nalepnicom, pa je to bolja varijanta od GH bubnjeva. Najbolji su ovi, ali sumnjam da mogu da se nadju kod nas a i preskupi su:

drumrocker2.jpg

Meni takodje bubnjevi nisu previse zanimljivi, uglavnom bas zato sto su bucni i zato sto RB1 bubnjevi nisu dovoljno dobro za ozbiljno igranje, nisam ni stigao do Expert tezine. Ali zato na plasticnoj gitari sabijam. :)

Gde ima da se nabavi mikrofon za xbox360? Kod nas nigde nisam video da ima da se kupi...

Nazad
Vrh Dno