Aleksandar_038
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.12.2020
- Poena
- 105
Pa... Nemoj to naglas, molim te 😁 Nemoj..Jeste i videli smo reakciju na to. Najbolje jos i kernel u pajtonu da bude i eto kvantnih racunara sto rade kao celeron
Pa... Nemoj to naglas, molim te 😁 Nemoj..Jeste i videli smo reakciju na to. Najbolje jos i kernel u pajtonu da bude i eto kvantnih racunara sto rade kao celeron
https://www.udidregistrations.com/ - koristim vec 3-4 god i radi bez problema.Ako znaš kako, napiši. Ja koliko znam, na IOS van store-a mogu da se instaliraju samo test build-ovi aplikacija kojima je ograničen rok trajanja, i moraš da imaš registrovan developer account.
ja sam doduse iphone-ovac, ali... ne razumem benefit google servisa. pre bih kupio telefon bez njih uvekDobijamo iPhone 2.0.
Ako Gugl nema podatke o identitetu proizvodjača softvera, aplikacije neće moći da se instaliraju čak ni sa strane.
Naravno, ovo važi "samo" na sertifikovanim uredjajima - svim onim koji imaju Guglove servise.
![]()
Google will block sideloading of unverified Android apps starting next year
Google says it’s no different than checking IDs at the airport.arstechnica.com
"Benefit" je da te zaključaju u njihov ekosistem, nasuprot svemu što bi open source Android trebao da bude...ja sam doduse iphone-ovac, ali... ne razumem benefit google servisa. pre bih kupio telefon bez njih uvek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari