Poceo i ja da igram ovo cudo, sacekao sam da uzmem GTX 960. Prvo sam se iznenadio sto igra na MAX setovanjima (samo su texture normal zbog 2gb vram) ide 60fps zakucano, bez stutteringa, icega. Perfektno optimizovano, svaka im cast. Neki detalji su me odusevili, tipa pucketanje zagrejanog motora kada izadjes iz vozila, prolaznici mogu da te otkucaju kada obijas vozilo (nisam siguran da li je to bilo u cetvorci), fenomenalne animacije, pogotovu zivotinja, odlicne mini igre...
Ja sam flight school preso tek posto sam zavrsio main story, tako da ne treba.Na 35 % sam :d jel bese mora da se predje flight school da bi se otvorile nove misije?
Na 35 % sam :d jel bese mora da se predje flight school da bi se otvorile nove misije?
Trenutno sam sa Trevorom, nabavio maske za heist misiju, trebao valjda da odvezem neki auto negde (ali ja sam se svrckao [emoji14])i od tada mi ne otvara nove misije.
Presao sam igru nedavno, generalno, ispunili su mi ocekivanja, nastavak koji je prevazisao prethodni deo u svim segmentima, sem u segmentu voznje.
Nisam ocekivao da je ovako dobra grafika, bas sam se iznanadio, odlicno je optimizovana takodje, jedino sam sa zvukom imao problema, bio je tih i na max volume, a zvuci oruzja su mi bili pogotovo meh, bez ikakvog punch-a.
Prica je sasvim dobra, svidja mi se kontrola 3 lika, misije su takodje zanimljive, pogotovo Heist koji je odlican, steta sto mu nisu jos vise posvetili paznje, i sto ga nisu obogatili sa vecom slobodom, ali eto ideje za sesti deo.
Ima par zanimljviih sporednih aktivnosti, ali su mi uglavnom dosadne.
Ovo je serijal u kojem sve manje uzivam, ali ga i dalje nekako igram, isto kao CoD.
Jos jednom bih vas zamolio, moze li neko da mi objasni kako da namestim da mi kamera prati putanju kola kao sto je u svim igricama trkackim, kao sto je pre bilo u GTA III ili Vice City? Hvala.
jesi to stavio neonke ispod ferrarija?![]()
Aj ako ti nije tesko, ukratko neki tutorijal kako ubacujes kola-menas sta vec![]()
Treba ti softver OPENIV (imas na gta5-mods.com) kao i poslednja verzija Script Hook-a (takodje na sajtu). Posle samo pratis uputstvo za instalaciju automobila koje se nalazi u RAR/ZIP arhivi pored samih fajlova automobila za zamenu. Obicno imas 4 fajla koji se ticu modela automobila (2 su 3D model, a 2 se odnose na teksture). Pored ovoga, imaces cesto i vehicles.meta (parametri u vezi automobila tipa pozicija kamere i sl), zatim carcols.meta (definise boje automobila i teksture), kao i handling.meta (za tvikovanje ponasanja vozila - brzina, ubrzanje, kocenje, suspenzija...). Ova 3 fajla menjas na tacnom mestu kako pise u README file-u (isto vazi i za 3D fajlove automobila) za svaki auto uz pomoc OPENIV softvera. Mozes da ih direktno zamenis (ta tri fajla) ili ako si menjao vec neke automobile onda moras da ih modifikujes po uputstvu (jer se odnosi samo na taj 1 automobil koji hoces da zamenis). Probaj, skini softver i modele automobila za gta5-mods, videces da je jednostavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari