Šta je novo?

GTA V

Kamera prati kola ali postoji malo kašnjenje nije kao na primer u need for speed igricama.

Poceo i ja da igram ovo cudo, sacekao sam da uzmem GTX 960. Prvo sam se iznenadio sto igra na MAX setovanjima (samo su texture normal zbog 2gb vram) ide 60fps zakucano, bez stutteringa, icega. Perfektno optimizovano, svaka im cast. Neki detalji su me odusevili, tipa pucketanje zagrejanog motora kada izadjes iz vozila, prolaznici mogu da te otkucaju kada obijas vozilo (nisam siguran da li je to bilo u cetvorci), fenomenalne animacije, pogotovu zivotinja, odlicne mini igre...

Jedino ako igras u nekoj manjoj rezoluciji od full HD, mozes da lockujes 60f. na maximum setovanjima.

Kako bese onaj djubretarski kamion unistiti:exploder: ?
Jer ne moze eksplozivom, bese mora sa nekim drugim "ubojnim" sredstvom:smash: ?

21111366013_a67ea2a9a4_b.jpg

Na 35 % sam :d jel bese mora da se predje flight school da bi se otvorile nove misije?

Mislim da mora... ja juce zavrsio,doduse samo main misije odradjivao,slabo sa strane... idem ponovo u full-u...

Trenutno sam sa Trevorom, nabavio maske za heist misiju, trebao valjda da odvezem neki auto negde (ali ja sam se svrckao :p)i od tada mi ne otvara nove misije.

Trenutno sam sa Trevorom, nabavio maske za heist misiju, trebao valjda da odvezem neki auto negde (ali ja sam se svrckao [emoji14])i od tada mi ne otvara nove misije.

Ukradi neki auto na ulici sa cetvoro vrata i odvezi ga u neku zabit, tj ne blizu kuca i puta, recimo vinewood hills, parkiraj ga, ispisace ti u donjem levom ili desnom uglu da je lokacija odgovarajuca ili ne i ako jeste po izlasku iz auta zazvonice ti mob, dobices poruku ili nesto sl. i otvorice se dalje misije.

Poslednja izmena:
Jel ima nesto novo za gta online, pre dve nedelje sam usao i vidim nista novo nisu ubacili od heista tako da sam obrisao igricu. Instaliracu ponovo da obrnem kampanju kada uzmem neku novu grafu. Valjda ce da ubace i u online nesto zanimljivo do tada.

Presao sam igru nedavno, generalno, ispunili su mi ocekivanja, nastavak koji je prevazisao prethodni deo u svim segmentima, sem u segmentu voznje.
Nisam ocekivao da je ovako dobra grafika, bas sam se iznanadio, odlicno je optimizovana takodje, jedino sam sa zvukom imao problema, bio je tih i na max volume, a zvuci oruzja su mi bili pogotovo meh, bez ikakvog punch-a.
Prica je sasvim dobra, svidja mi se kontrola 3 lika, misije su takodje zanimljive, pogotovo Heist koji je odlican, steta sto mu nisu jos vise posvetili paznje, i sto ga nisu obogatili sa vecom slobodom, ali eto ideje za sesti deo.
Ima par zanimljviih sporednih aktivnosti, ali su mi uglavnom dosadne.
Ovo je serijal u kojem sve manje uzivam, ali ga i dalje nekako igram, isto kao CoD.

Presao sam igru nedavno, generalno, ispunili su mi ocekivanja, nastavak koji je prevazisao prethodni deo u svim segmentima, sem u segmentu voznje.
Nisam ocekivao da je ovako dobra grafika, bas sam se iznanadio, odlicno je optimizovana takodje, jedino sam sa zvukom imao problema, bio je tih i na max volume, a zvuci oruzja su mi bili pogotovo meh, bez ikakvog punch-a.
Prica je sasvim dobra, svidja mi se kontrola 3 lika, misije su takodje zanimljive, pogotovo Heist koji je odlican, steta sto mu nisu jos vise posvetili paznje, i sto ga nisu obogatili sa vecom slobodom, ali eto ideje za sesti deo.
Ima par zanimljviih sporednih aktivnosti, ali su mi uglavnom dosadne.
Ovo je serijal u kojem sve manje uzivam, ali ga i dalje nekako igram, isto kao CoD.

Ako si igrao na slusalicama onda si zvuk morao u zvucnoj da prebacis na 2.0 jer inace je zvuk bio tih jer je predvidjen za 5.1.

Aha, upravu si, igrao sam na slusalicama i verujem da me je to zeznulo.
Ja stavio podesavanja na 8 kanala, jer preporucuju to podesavanje za igre, ali verovatno su mislili ako se igra na zvucnicima.
Na 2 kanala je glasnije i jasnije, ali onda nemam 3D efekat zvuka.

iz zezanja i testa probao gtaV na 9800gtx+ (verzija za 1gb vrama) i doduse na dx10,sve manje vise pogaseno i na minimumu ali na 1080p u gradu i u voznji radi odlicno,secne samo kad spiralno sve ode dodjavola i krene fajt sa brdo murije. :) jos jednom svaka cast RS-u na optimizaciji.

Već vidim okupljanja gde svako pokazuje svoju novu igračku i onda uleće neko sa karumom ili insurgentom i sve poubija :D

jesi to stavio neonke ispod ferrarija? :)

Aj ako ti nije tesko, ukratko neki tutorijal kako ubacujes kola-menas sta vec :)

Treba ti softver OPENIV (imas na gta5-mods.com) kao i poslednja verzija Script Hook-a (takodje na sajtu). Posle samo pratis uputstvo za instalaciju automobila koje se nalazi u RAR/ZIP arhivi pored samih fajlova automobila za zamenu. Obicno imas 4 fajla koji se ticu modela automobila (2 su 3D model, a 2 se odnose na teksture). Pored ovoga, imaces cesto i vehicles.meta (parametri u vezi automobila tipa pozicija kamere i sl), zatim carcols.meta (definise boje automobila i teksture), kao i handling.meta (za tvikovanje ponasanja vozila - brzina, ubrzanje, kocenje, suspenzija...). Ova 3 fajla menjas na tacnom mestu kako pise u README file-u (isto vazi i za 3D fajlove automobila) za svaki auto uz pomoc OPENIV softvera. Mozes da ih direktno zamenis (ta tri fajla) ili ako si menjao vec neke automobile onda moras da ih modifikujes po uputstvu (jer se odnosi samo na taj 1 automobil koji hoces da zamenis). Probaj, skini softver i modele automobila za gta5-mods, videces da je jednostavno.

ljudi ima li neko da igra original preko steama? nece da mi udje u igru uopste izbacuje mi sledece, a kada proverim serveri su online

nece ni meni, a kolko sam video na steamu nece ni jos hiljadama ljudi , neki problem do njih

Imam isti problem...sto bas sada jbmu...

Treba ti softver OPENIV (imas na gta5-mods.com) kao i poslednja verzija Script Hook-a (takodje na sajtu). Posle samo pratis uputstvo za instalaciju automobila koje se nalazi u RAR/ZIP arhivi pored samih fajlova automobila za zamenu. Obicno imas 4 fajla koji se ticu modela automobila (2 su 3D model, a 2 se odnose na teksture). Pored ovoga, imaces cesto i vehicles.meta (parametri u vezi automobila tipa pozicija kamere i sl), zatim carcols.meta (definise boje automobila i teksture), kao i handling.meta (za tvikovanje ponasanja vozila - brzina, ubrzanje, kocenje, suspenzija...). Ova 3 fajla menjas na tacnom mestu kako pise u README file-u (isto vazi i za 3D fajlove automobila) za svaki auto uz pomoc OPENIV softvera. Mozes da ih direktno zamenis (ta tri fajla) ili ako si menjao vec neke automobile onda moras da ih modifikujes po uputstvu (jer se odnosi samo na taj 1 automobil koji hoces da zamenis). Probaj, skini softver i modele automobila za gta5-mods, videces da je jednostavno.

A ako izlazim online, ne smijem nista da diram predpostavljam?

Nazad
Vrh Dno