Šta je novo?

GTA V

Poenta je u brzini kojom se auto krece, ovo definitivno nije realno, milis kroz raskrsnicu, ne mozes da spucas gas i proletis jer je auto kao na ledu, cak i najjaci automobili brze mogu da prodju krivinu/raskrsnicu. Probaj i neke druge modove. Ako vam odgovara ok, ali ima boljih sigurno.
Kako to mislis "spucas" gas na raskrsnici od 90%???
Sta ti mislis sta ce ti se desiti? ovo je potpuno odsustvo zakona fizike, auto ima svoju tezinu...
Ne postoje gume koje ce anulirati bocnu silu kod takvog skretanja.
Ovde se samo zadnji kraj zanese, prednji tockovi su zalepljeni za put...

Ne bih nastavljao raspravu, na snimku ne deluje realno, ali ako kazete da nije tako ostavljam prostora da ste u pravu. Dok ne probam dzabe. Pozz

Poslednja izmena:
Real life ponasanje autica,uglavnom primeri kako mi vozamo u GTA.... lako je uporediti sa modovima i vidi se koji je blizi realnosti...

[YOUTUBE]LavsvPy-tTs[/YOUTUBE]

Upravo tako...evo misije i malo vozikanja.

Nije jedini, ali ga je radio lik koji prakticno vozi samo simulacije voznje, i odradio je sjajan posao. A kako je poceo ceo ovaj de*ilizam? Kad sam ja preporucio da ga skinu oni kojima se ne svidja default fizika. Pitaj boga sta je izazvalo gnev gejmera i toliko nepotrebnih postova nakon toga od raznih (da ne psujem), ljudi, koji ne zele ni da probaju

Ja probao ponovo. Užas, veze sa realnošću nema...

Nemam nameru da raspravljam. Kome se sviđa, super.

Je l' imao neko problema sa izbacivanjem pri menjanju likova?

Pa ono, kad menjas sa Trevora na Frenklina ili Majkla.
Do druge pljacke je radilo, od te misije samo izbacuje.

Fazli,nema potrebe za vredjanjem,moze to i lepse.... i da,u pravu si,extra zna da "lozi" u temama sa voznjom...

S
Lozac/smarac :),molim te link za taj mod,ne nalazim ga u moru modova...

Fazli,nema potrebe za vredjanjem,moze to i lepse.... i da,u pravu si,extra zna da "lozi" u temama sa voznjom...

S
Lozac/smarac :),molim te link za taj mod,ne nalazim ga u moru modova...

https://www.gta5-mods.com/vehicles/...ulator-mod-handling-overhaul-for-all-vehicles

Evo i odlican Speedometer, puno podesavanja predjeni kolometri i sl...
Jednostavno samo prebacis dva fajla u foder igre.

https://www.gta5-mods.com/scripts/nfsgauge-rpm-gear-speedometer

Zahvaljujem,sad cu probam...

Z1000,osim damage ja ne vidim neku razliku u handlingu ili ubacujem pogresan fajl posto ih ima vise...

Vukov mod mi nekako realniji... najvise mi se svidjaju lancani sudari na autoputu :)
Mada realno gledano,bas je klizav put onda... :)

Poslednja izmena:

Do dzaja :)

Pojavio se novi patch. Ništa specijalno ne donosi. Dodat novi MP mod, nazvan freemode.

Hej, ko te pustio u moju kucu :p Jesi makar ugasio svetlo kad si izasao :p

Poceo i ja da igram ovo cudo, sacekao sam da uzmem GTX 960. Prvo sam se iznenadio sto igra na MAX setovanjima (samo su texture normal zbog 2gb vram) ide 60fps zakucano, bez stutteringa, icega. Perfektno optimizovano, svaka im cast. Neki detalji su me odusevili, tipa pucketanje zagrejanog motora kada izadjes iz vozila, prolaznici mogu da te otkucaju kada obijas vozilo (nisam siguran da li je to bilo u cetvorci), fenomenalne animacije, pogotovu zivotinja, odlicne mini igre...

Online mode smara

Par pitanja u vezi modovanja :

Da li se moze igrati online sa modovanom Story mode igrom?
Da li je jos uvijek prisutan bug sa istim automobilima kao sto je to bio slucaj sa GTA IV, npr. bug sa taxi vozilima ili da se spawnuje svako drugo vozilo kao tvoje itd. ?

Od GTA IV sam zaista totalno ispao iz forme a ni vremena nemam kao nekad...

Poslednja izmena:

Da li je jos uvijek prisutan bug sa istim automobilima kao sto je to bio slucaj sa GTA IV, npr. bug sa taxi vozilima ili da se spawnuje svako drugo vozilo kao tvoje itd. ?

Online je za izbegavanje ako si bilo sta modovao. Sto se tice spawnovanja, ne ponavljaju se vozila u smislu da taj sto trenutno vozis da njega ima najvise, vec ako imas u garazi neki auto snimljen, ili preko onog moda sto omogucava da snimis koliko hoces kola, kao sto sam ja napunio dvoriste sa 10-ak, mislim da ces njih vidjati najvise. Recimo LaFerrari nisam nikako mogao da nadjem, onda ga slucajno nekad ubodem, snimim ga, i sad vidjam LaFerrarije non stop po gradu.. Mada i to zavisi, imam BWM M5 snimljen u dvoristu, a nikad ga ne vidim po gradu..

Ne mozes... tj mozes,ali mozes dobiti permanent ban,bar tako upozoravaju iz RS i po forumima...

Ja sam primetio bug-ove samo kada sam modovao igru (driving mode),tipa ceo kvart su ista vozila i sl...
4-ka je ok,ali po meni je 5-ica mnogo bolja... od optimizacije,price,big world plus promena likova....

Ljudi izvinjavam se sto ovako upadam ali ima mnogo strana a ja ne mogu da se snadjem. Instalirao sam GTA 5 i radi mi fino iako imam staru graficku sa 1gb memorije, zanima me kako da namestim da mi kamera bude ''fiksirana'' dok vozim? Koje modove mi savetujete da ubacim?

Jos jednom bih vas zamolio, moze li neko da mi objasni kako da namestim da mi kamera prati putanju kola kao sto je u svim igricama trkackim, kao sto je pre bilo u GTA III ili Vice City? Hvala.

Moras da pojasnis na sta mislis, kamera prati kola, samo ne cackaj misa dok vozis.

Vrh Dno