Šta je novo?

GTA V

https://www.gta5-mods.com/scripts/traffic-spawner-modded-traffic-fix-alphazolam

Testirao decko sa drugog domaceg foruma, kaze radi odlicno.

q50yJivh.jpg

MsaaoWah.jpg

Ima i ovaj

https://www.gta5-mods.com/vehicles/traffic-variety

Welcome to my Bubanj potok :)

Dobar snimak. 458 je updateovan, promenio mu i felne :) Jel moze taj save cars da snimi i onaj pikap s prikolicom sa brodom na njoj ako si probao?

Ne vidim sto ne bi, ako znas gde se to nalazi pa cu da probam :)

Btw, to je izgleda definitivno jedna od 'nuspojava' moda, ta kola koja snimis, su kola koja ces najcesce da vidjas po gradu. I ona dva moda sto si okacio ne uticu na to, raznovrsnija su generalno kola da, ali opet su najcesca ona koje imas snimljene.

Poslednja izmena:
Ma ne bi ga ja ni koristio da pakujem puno dvoriste auta, nego samo za jedan, da ne nestaje kad odem na misiju.

Evo nesto i od Rusa, ali nije free.

Poslednja izmena:
Za sta da im se plati? da li su oni videli kako izgleda Audi RS u GTA IV?
Ili Aston Martin v12 Vantage? plus zvuk i drift.
Sad odgledah BMW ...ocajno.

Poslednja izmena:
Ako nadjete neki FOV mod koji provereno radi, javite. Bas bi vozio malo iz prvog lica ali je FOV ocajan.

Moze na originalnim, neki modovi rade iskljucivo na originalu.

Kako se instaliraju ove modeve ? Jel copy paste u igru ?

nee nije ti bas tako jednostavno...imas program openIV..idi na sajt gta5mods i videces sve u samom fajlu moda..

Kako se instaliraju ove modeve ? Jel copy paste u igru ?
Ne moze tako, treba ti tools za to, ima ih dosta...
Jedan od popularnijih je OpenIV 2.6.4, jednostavan za upotrebu.
Uz svaki mod dolazi i upustvo gde ide odredjeni fajl, koji se kopira na postojeci.
To se radi sa ovim alatom OpenIV, brzo ces uci u fazon.

Poslednja izmena:
Ja sam spark koristio za iv a sad sam totalno ispao iz toga... Vise ne pratim to i mislio sa, da su zastitili to i zabraniki modovanje...

Ne moze tako, treba ti tools za to, ima ih dosta...
Jedan od popularnijih je OpenIV 2.6.4, jednostavan za upotrebu.
Uz svaki mod dolazi i upustvo gde ide odredjeni fajl, koji se kopira na postojeci.
To se radi sa ovim alatom OpenIV, brzo ces uci u fazon.
Jel ovaj Script Hook V nesto slicno sa ono OpenIV ?

Ja sam spark koristio za iv a sad sam totalno ispao iz toga... Vise ne pratim to i mislio sa, da su zastitili to i zabraniki modovanje...
Ma gde zabranili, oni kupe fore od modera za sledeci GTA.
Moderi su glavna pokretacka snaga serijala, da nije njih igrala bi se 2-3 meseca.

Instalirao sam jedan mod za neki auto ali nikako ne mogu da najdem sad auto gde se nalazi ? :D

Da li je izasao "mod" koji samo menja nazive automobila u nazive iz realnosti. Prelistao sam zadnjih 10-ak strana foruma i nista pametno nisam nasao.

Total Real Driving Simulator Mod za one koji kazu da ne moze da se vozi.

Bzvz je koristiti tastaturu za bilo kakvu voznju i fiziku, cak i u vanila igri. Ko jednom proba doziranje kocnice i gasa, ne vraca se vise na tast :D

Nazad
Vrh Dno