Šta je novo?

GTA V

Ali zapravo savrseno je poredjenje sa PES-om ;) Jer menjas lazne dresove i imena, nije nesto sto moras da uradis, ali je uzasno igrati sa Midlands Blue protiv North England Redsa zar ne :) Potpuno ista stvar ovde, mogu ja da vozim i Buffalo Dominator, ali je bolje sa Dodge Challengerom.

U svakom slucaju, morao sam jos jedan klip da snimim jer me neko pravi ludim ovde.. Iole realnija distanca kocenja je 'dva bloka'? Sta je ovde tesko i toliko nepodnosljivo?

na 0:19 se klizas kao po ledu; na 0:31 driftujes na pola gasa; na 0:54 izgleda kao da vozis gliser a ne auto; kocenje je generalno super; na 1:08 driftujes opet na pola gasa dok se kreces cruse speed-om; ono na 2:26 ne zelim ni da komentarisem dodatno ...

Iskreno, realna fizika auta u ovoj igri me apsolutno ne zanima ali toliko gnjavis generalno sa tom pricom da sam morao da iskomentarisem...

P.S
Aj odigraj misiju neku sa ovim modom cik da te vidim. Recimo ono kada juris svoj brod po autoputu.

Poslednja izmena:
Nista, predlazem otvaranje teme za modovanje.
Posto je ocigledno da vas ta prica vredja...i ne bi ste nista da menjate.

Da nije modova ova tema bi odavno bila mrtva.

+1

Meni je GTAV trajao 2 nedelje, s modovima ce par godina, tako da je iskustvo nemerljivo bolje i sad ispada da se to ne sme komentarisati. Ako vec smeta ovde, bolje otvoriti posebnu temu.

Nikome to ne smeta, nemojte se tripovati, nema potrebe za posebnom temom i slobodno pišite ovde. Samo povremeno reaguju ljudi na poneku tvrdnju koja se iznese...:)

Meni je zanimljiv Ivanov post jer me neodoljivo podseca na Borisov pre mnogo godina kada je bio aktuelan GTAIV, Isto covek pricao o estetici, kako piss filter pojacava atmosferu (filmski ugodjaj), kako je art direkcija odlucila da igra treba biti zuta i mutnjikava i da modovi to kvare. Pogadjate, Boris se onda igrao na PS3 i nije imao pristup modovima :)

^ Zakljucak -
Daj coveku mogucnost modovanja, da vidis kakav je.
:d :d

Da, samo što ja celog života imam mogućnost igranja i na ~najboljem pc u, tako da...

Što će reći da si konfornista, jednostavno voliš da drugi razmišljaju umesto tebe i govore tebi šta je najbolje za tebe, verovatno su ti i apple uređaju vrh, zato što tu nema mozganja, ni izbora. :)

Meni je zanimljiv Ivanov post jer me neodoljivo podseca na Borisov pre mnogo godina kada je bio aktuelan GTAIV, Isto covek pricao o estetici, kako piss filter pojacava atmosferu (filmski ugodjaj), kako je art direkcija odlucila da igra treba biti zuta i mutnjikava i da modovi to kvare. Pogadjate, Boris se onda igrao na PS3 i nije imao pristup modovima :)

Da, a pre toga modovao GTA III do iznemoglosti ;) I naravno da nije tako bilo, piss filter mi je bio podnosljiv ali nisam nista za modove pricao naravno. Na PS3 sam presao kampanju i jako malo posle toga igrao, posle na PC-u sa modovima bio instaliran do skoro..

@ mad muzzy

Ne vidim YT sa posla pa ne mogu da vidim na koje delove klipa mislis, mada je uzaludno kad ti vidis nekakav led i slicno, stvarno je uzaludno objasnjavati, ja nisam merodavan za ponasanje kola a to je jedini zanr koji me interesuje vec vise od 10 godina.
Zamisli das pun gas i proklizaju gume lol, znas koja je granica na Dualshock trigerima izmedju punog gasa i laganog gasa? Koliko tu ima lufta u dugmetu, jedan centimetar..

Sad gledam sa telefona, uvek sam voleo osobe koje dislajkuju klipove :) Toliko ga je naljutilo, "e pa evo ti sad dislike, ja prekidam Drzavni posao zbog tvog klipa" :d

Poslednja izmena:
Ako ne smeta onda da nastavimo:d

Odlican detalj koji sam voleo u Mafiji

https://www.gta5-mods.com/scripts/fix-wheel-turn-back

aa48b6-pic2.png

Da, a pre toga modovao GTA III do iznemoglosti ;) I naravno da nije tako bilo, piss filter mi je bio podnosljiv ali nisam nista za modove pricao naravno. Na PS3 sam presao kampanju i jako malo posle toga igrao, posle na PC-u sa modovima bio instaliran do skoro..

@ mad muzzy

Ne vidim YT sa posla pa ne mogu da vidim na koje delove klipa mislis, mada je uzaludno kad ti vidis nekakav led i slicno, stvarno je uzaludno objasnjavati, ja nisam merodavan za ponasanje kola a to je jedini zanr koji me interesuje vec vise od 10 godina.
Zamisli das pun gas i proklizaju gume lol, znas koja je granica na Dualshock trigerima izmedju punog gasa i laganog gasa? Koliko tu ima lufta u dugmetu, jedan centimetar..

Sad gledam sa telefona, uvek sam voleo osobe koje dislajkuju klipove :) Toliko ga je naljutilo, "e pa evo ti sad dislike, ja prekidam Drzavni posao zbog tvog klipa" :d

Nisam ti ja lupio dislike, sori sto ti rusim iluzije da me to toliko iritira :)

Ako je tebi ono realno onda nisi merodavan ma makar da si iz porodilista seo odmah u automobil... Ono je samo nepotrebno otezavanje ciste arkadne zabave zujanja po gradu za vas koji ste presli kampanju pa sad ubijate svoje slobodno vreme vozeci virtuelna kola po necemu sto lici na veliki grad. Ako nesto treba modovati onda je to AI ostalih vozaca u saobracaju da bi svet bio malo "realniji". Igranje misija sa onim klizanjem je kidanje nerava u najavi...

Ono je samo nepotrebno otezavanje ciste arkadne zabave zujanja po gradu za vas koji ste presli kampanju pa sad ubijate svoje slobodno vreme vozeci virtuelna kola po necemu sto lici na veliki grad.

E dobar si Muzzy. Kao i ostatak stare drajverove ekipe, uvek tu da zabibere.

Inace kampanja u novom GTA je golo you know what. Valjda ce sledeci put da se vrate u mafijaske okvire Vice Sitija.

ja ne znam ko jos vozi onako auto irl :)

Ako ne smeta onda da nastavimo:d

Odlican detalj koji sam voleo u Mafiji

Ne verujem, kao 'sitnica' a u stvari vrh fora :)

Ono je samo nepotrebno otezavanje ciste arkadne zabave zujanja po gradu

A da ti ili neko od ovih YT komentatora ikad ista proba, pre bacanja svog kvalitetnog misljenja po forumima? U cemu je fora s tim? Kao ej vidi kako mi je dobro misljenje, nisam probao, ne volim voznje, vozim svog Punta do posla, i sad sam merodavan da odem na forum i napljujem bez da probam sam. Nejasno mi je to.. Nisam nikad napisao da mod pretvara GTA u jbnu simulaciju voznje, nema tu tih nula i keceva u engine-u, ali stvarno je dosta dosta realnije od raspale default fizike, i nista nelogicno se ne desava.. al opet, sto ja ovo sebi sam radim..

Poslednja izmena:
E dobar si Muzzy. Kao i ostatak stare drajverove ekipe, uvek tu da zabibere.

Inace kampanja u novom GTA je golo you know what. Valjda ce sledeci put da se vrate u mafijaske okvire Vice Sitija.

:D sad je i kampanja golo ***** :D nista, cekajte neki mod za nju da mozete da igrate :D ... jaooooo majko moja...

A da ti ili neko od ovih YT komentatora ikad ista proba, pre bacanja svog kvalitetnog misljenja po forumima? U cemu je fora s tim? Kao ej vidi kako mi je dobro misljenje, nisam probao, ne volim voznje, vozim svog Punta do posla, i sad sam merodavan da odem na forum i napljujem bez da probam sam. Nejasno mi je to.. Nisam nikad napisao da mod pretvara GTA u jbnu simulaciju voznje, nema tu tih nula i keceva u engine-u, ali stvarno je dosta dosta realnije od raspale default fizike, i nista nelogicno se ne desava.. al opet, sto ja ovo sebi sam radim..

Naravno da probam. Nisam od juce na forumu, imam respekt ka merodavnim clanovima (u koje te svrstavam iako uglavnom bespotrebno seruckas :D ). Ja OBOZAVAM voznje, obozavam da vozim i nemam Punta a zbog trenutne situacije nemam kola al' je nakon selidbe u planu neki muscle slican kao sa videa ;) Vozio sam dovoljno raznih masina u raznim okolnostima da sam merodavan da kazem da ono nema veze sa boljim osecajem voznje vec samo zadaje besporebne glavobolje ako IGRAS PROKLETU IGRU a ne izigravas *mudronju(tm) koji nakon obrnutuke kampanje isprobava modele drugih igara i divi se izgledu u ovom drugom engine-u. Ako ti je do voznje i trkanja u GTA onda lepo kupi original pa idi online ima pregrst modova ali to vas ne zanima jer nije dovoljno realno... ***.

*sta god da sam ovim hteo da opisem :D

Poslednja izmena:
Ono je samo nepotrebno otezavanje ciste arkadne zabave zujanja po gradu za vas koji ste presli kampanju pa sad ubijate svoje slobodno vreme vozeci virtuelna kola po necemu sto lici na veliki grad.

Grešiš. Čovek je lepo napisao da je na 20 i nešto odsto igre (što će reći ispod pola kampanje) :)

:D sad je i kampanja golo ***** :D nista, cekajte neki mod za nju da mozete da igrate :D ... jaooooo majko moja...

Malo sam preterao, nije bas golo ***** nego meni licno nije nista specijalno. Tu negde u ravni sa Niko Belic, GTA3 ili San Andreas kampanjom a to znaci odradio sam, nije bilo lose ali nista za pamcenje. Ovu kampanju malo vise hejtujem jer su utripovali da su napravili nesto specijalno a u stvari je miks aktuelnih TV serija sa likovima koji su svi odreda potpuno antipaticni i nisu ni prineti glavnim likovima koji se pojavljuju u tim serijama. ***a, nisam se pronasao ni u Trevoru, ni u Majklu a pogotovo ne u drvenom Franklinu sa kojim nemam ama bas nista zajednicko (blizi mi je CJ iz San Andreasa). Takodje nisam medju ljudima koji se seku na Trevora i vicu eee vidi ga kakav je lik, hahaha urnebesan je! Meni licno je bolestan i nezanimljiv. Nema nijedan redeeming quality sto bi rekli Ameri.

Vice City ima klise pricu, vec vidjenu (iskopirani Miami Vice i Scarface) ali ta prica bar ima glavu i rep i simpaticnog protagonistu i jedina je kampanja koje se secam od pocetka do kraja. Iskreno, GTA3 se ni ne secam o cemu se radi a na Nika se nisam sekao kao ostali jer je lik sa Balkana u americkom video igri. Meni licno taj Niko je mnogo dosadan i predstavlja "njihovo" vidjenje nas koje je uzasno.

Humor i kritika drustva koja se provlaci kroz reklame i TV emisije je kao i uvek na visokom nivou i tu nemam zamerki.

GTA VI Vice City ,) Ne znam da li ce od ovoga biti ista nekad.

Vazi samo dok igras ili i mozes tako snimiti igru, izaci/uci i nastaviti? Ako je ovo prvo, to moze i obican trainer, to sam koristio u IV, skoro celu igru presao s jednim ili 2 auta, ostaju i u cutscenama, bez toga vise nijedan buduci GTA necu igrati :D

Dobro odradjen 458 i graficki mod, takodje handling mi deluje prepravljeno po reakciji na gas u krivini. Vozis normalno i sigurno ako tako hoces, ali ako hoces da preteras mozes se poigrati s gasom, tako je i najrealnije. Previse gripa je u vanila fizici.

I lep E39

https://fotki.yandex.ru/next/users/duster777/album/494882/view/1326045

Poslednja izmena:
Srednji auspuh ne radi...vracajte to na popravku.:d

Vazi samo dok igras ili i mozes tako snimiti igru, izaci/uci i nastaviti? Ako je ovo prvo, to moze i obican trainer, to sam koristio u IV, skoro celu igru presao s jednim ili 2 auta, ostaju i u cutscenama, bez toga vise nijedan buduci GTA necu igrati :D

Kao garaza, stisnes 'save' dugme (ja namestio na "o"), pojavi se zelena tackica na radaru i to je tvoj snimljeni automobil. Izadjes potpuno iz igre, udjes, i dalje ce biti tu. Mislim da cak ni od Save-a glavnog ne zavisi, ali ja sam za svaki slucaj odradio save kad sam napunio dvoriste.

Zamisli jos kad izadju neki balkanski/srBski modovi, al' ce da se prave auto-placevi sa fiatima i golfovima :d

@Boris, to je onda jos bolje. Ne znam zasto R do sada nije to implementirao standardno u igru.

@Boris, to je onda jos bolje. Ne znam zasto R do sada nije to implementirao standardno u igru.

Nisam siguran ali mozda utice na to koliko razlicitih automobila posle vidjas na ulici, jer su ovi snimljeni stalno u memoriji, ne znam meni je raznolikost vozila ionako na minimumu pa nisam merodavan.

Kako mislis resava. Koliko razlicitih automobila ima po ulici zavisi od memorije valjda, ja sa 4gb drzim na minimumu, pa se cesto pojavljuju ista kola. Ne verujem da mod to moze da resi, ako gresim vrh..

Nazad
Vrh Dno