Šta je novo?

GTA V

Nije bezveze, nego se kaze ne znam da vozim na tastaturi...

Kada ubacis taj real drive mod,to vazi za sva vozila (NPC) ili samo za tvoje?

Pitanje ispod tezge: imal narodna verzija u kojoj radi Stock Market kako treba?

Naravno da je bezveze. Da je normalno u autu bi imao gas na on/off, a ne na doziranje. I ovaj handling sa snimka mi ne deluje realno, cini mi se da ima boljih.

Poslednja izmena:
pa ne da ne deluje realno, nego bre kao na ledu. Ja kapiram da se default fizika ljudima ne svidja, ali ovo je drugi ekstrem, pa poludeo bih da kola u stvarnosti ovako lelujaju po asfaltu :D....dakle sve je ok, ako nekom odgovara ok, ali nista tu nije "real".

Nije pitanje da li moze, sigurno moze, navezba se sve, nego ima li smisla?

Ovaj efekat se javlja kod proklizavanja guma( u stvarnosti ti verovatno nisi vozio nista jace od Yuga)
U igri je izrazen zbog nemogucnosti preciznog doziranja gasa i upravljanja na tastaturi.
Stvarno nemam nameru da se raspravljam oko toga.
Samo sam dokazao da moze da se vozi i da igri daje novi nivo tezine.

Ovaj mod ima i realnija ostecenja automobila, malo jaci udar i ne moze se vise voziti.
Cilj ovog moda je da stvori osecaj da se svaka greska placa i priblizi stvarnom svetu.
Kao sto sam vec napisao mod nije za svakoga.

Meni ne deluje kao realno, a ceo zivot sam u automobilizmu, i najjaci automobili imaju gripa kad hoces, a zanosis ih kad preteras, a ne cim okrenes volan. Video sam boljih handling snimaka od ovog. Mozda je sa gamepadom drugacije, ali poenta je da mi se cini da i tockovi koji nisu pogonski nemaju nikakav grip pri malim brzinama, to je bzvz ako je tako i dok se igra.

@Vuk40, naravno da je svima jasno zasto se proklizavanje u stvarnosti desava, to sto nisam vozio nista jace od yuga (veciti argument ovde na forumu) ne cini mene nesposobnim da razumem osnove fizike. U zivotu nisam video neki video snimak gde kola ovako proklizavaju cim stisnes gas i na najmanji pokret volana. Jeste, vec smo apsolvirali da na tastaturi imas samo on/off, dakle nema doziranja, ali ako si taj video snimio da bi dokazao kako moze da se igra na tastaturi, u cemu je poenta? Moze, naravno da moze, ali je *****ski patiti se s tim. S razlogom je default fizika takva kakva je bas da bi ljudi i na tastaturi mogli da se casual igraju. Ne razumem zasto ljudi od GTA prave simulaciju....

Malo modovanja i twikovanja handling.meta file-a... Postize se to da je auto izuzetno upravljiv i na otvorenom i u gradu (sposoban za blagi drift)... Maximalna brzina na autoputu... Slika vredi 1000 reci :)
271590_2015-09-10_00002.jpg

Nisam igrao već neko vreme, taman malo da se vratim kada ubace ovo :)

@Ne razumem zasto ljudi od GTA prave simulaciju....

Zato sto je vanila fizika krs. Nesto izmedju 4 i 5 bi bilo savrseno, a taman toliko je postignuto koliko vidim modovima, samo ovaj sa snimka ne svrstavam u tu kategoriju, lici mi previse na ''slidey cars'' cheat.

Ma kapiram, ali jedno je to da je vanila fizika krs, pa je ispravis modom, ali ovo je bas ekstrem....tj potpuno druga krajnost.

I i dalje svi ovi sto pricaju da je krs nisu ni probali, to mi je fascinantno.

Nece oni simulaciju, hoce da voze na sinama...

Pa ti jacim tempom nema teorije da prodjes krivinu, to veze s realnoscu nema. Jednostavno ti auto klizi kao da su sve 4 gume celave, a ne zbog snage na pogonskim tockovima. Ne garantujem, samo komentarisem kako izgleda, ali cak i na osnovu toga se dosta moze zakljuciti.

Gledas li sta pise? igram na tastaturi...
Ja ne mogu precizno zadrzati tockove, moram uvek da koriguejem.
Krivinu nisam ni hteo da savladam...dao sam primer kasnog kocenja i greske.
Inace tu je reper za kocenje odmah posle skoka, namerno sam drzao gas posle.

Ali najbolji su mi ovi sa ovim modovima sto se kurobecaju i snimaju van misije, neko je reko uzmite onu misiju kada jurite da spasite svoju jahtu i ubacite taj vas mod na trt moj ce te tu misiju da zavrsite.

Stize ta misija veceras...zavrsicu je i u rikverc ako treba...:d

Gledas li sta pise? igram na tastaturi...
Ja ne mogu precizno zadrzati tockove, moram uvek da koriguejem.
Krivinu nisam ni hteo da savladam...dao sam primer kasnog kocenja i greske.
Inace tu je reper za kocenje odmah posle skoka, namerno sam drzao gas posle.

Nije mi jasno,jel ovaj mod pokusaj simulacije ili...?

Aha,jeste daleko od idealnog jer ovde previse klizi auto ali takodje pozdravljam ideju...

Ako igras sa ovim modom misiju kada vijuckas svoju jahtu,javi kako je bilo,bas me zanima kako se ponasalo vozilo begunaca.
Tu sam dobio neki kiseo osecaj kada sam igrao jer je toliko nerealno sta vijas i kako....

Nije jedini, ali ga je radio lik koji prakticno vozi samo simulacije voznje, i odradio je sjajan posao. A kako je poceo ceo ovaj de*ilizam? Kad sam ja preporucio da ga skinu oni kojima se ne svidja default fizika. Pitaj boga sta je izazvalo gnev gejmera i toliko nepotrebnih postova nakon toga od raznih (da ne psujem), ljudi, koji ne zele ni da probaju nego se ponasaju kao da sam im opsovao sve po spisku, koji nisu ni zasli posle u ovu temu nakon obrtanja kraljice. Zaista je misterija ovaj forum.

Uglavnom, ovo je iz prvog pokusaja bilo, moglo je elegantnije ali me mrzelo kad je vec iz prvog proslo. Cak sam sa default fizikom mislim dva puta ponavljao misiju. Opet, nisam oduzeo svoje slobodno vreme da dokazem fazlinovicima, vec ako nekog zaista interesuje i hoce da proba..

Ok to,ovde konkretno pricamo o ovom sto Vuk koristi...
Niko mi ne rece,novi narodnjak radi sa Stock Marketom kako treba ili ne?

Pa i ja koristim isti mod.

Poenta je u brzini kojom se auto krece, ovo definitivno nije realno, milis kroz raskrsnicu, ne mozes da spucas gas i proletis jer je auto kao na ledu, cak i najjaci automobili brze mogu da prodju krivinu/raskrsnicu. Probaj i neke druge modove. Ako vam odgovara ok, ali ima boljih sigurno. Mrzi me da listam sad, ali ovaj mi je poslednji zapao za oko, deluje bolje nego handling s vasih snimaka.

Na kraju se cak i okrenuo, ali vidi se da je moguce imati kontrolu ako se ne stiska pun gas pri maloj brzini. I to cak nije handling mod, nego individualno podesavanje samo tog auta, tj standardno dolazi uz fajl auta ja mislim.

Poslednja izmena:
Ne mogu vise, aj ti prvo instaliraj igru a :) A ovo sa snimka deluje uzas, nijansu bolje od default..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno