Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,215
A GTA je inace smislena i ozbiljna igra ?I tako napravis JustCause od GTA... besmisleno.
A GTA je inace smislena i ozbiljna igra ?I tako napravis JustCause od GTA... besmisleno.
Malo sam se razocarao sto se tice ssd-a i ove igrice. Malo je brze ucita na pocetku, ali preskakanje sa servera na server i ulazak u misije je ostalo isto. Verovatno ne zavisi od ucitavanja sa hard-a vec se ceka povezivanje sa serverima i sl.Igra je vrh... Svoj Gaming-PC sam sklapao u Decembru 2013 god. Igram u full-grafici pri min. 55 fps-a
i5 4670k
Asus r9 280x
Gigabyte z87 d3hp
Ssd Samsung 6gb/s 500gb(kupljen kasnije)
Chieftec 850w
Malo sam se razocarao sto se tice ssd-a i ove igrice. Malo je brze ucita na pocetku, ali preskakanje sa servera na server i ulazak u misije je ostalo isto. Verovatno ne zavisi od ucitavanja sa hard-a vec se ceka povezivanje sa serverima i sl.
Razmisljam da kupim neki heli, onaj buzzard ili da sakupljam dalje za nesto bolje. Cargobob je super jer moze da ti preveze auto pa ne moras da vozis 5km u misijama.
Sad kao citam da su neki zazalili sto su uzeli buzzard. Ima neki vojni koga ne moze raketa tako lako da unisti, samo da nadjem koji bese.Buzzard ako zelis da bacis pare. Uzmi neki normalan heli daces duplo manje para.
Na kojim podesavanjima?
Sta znam, meni nije nesto lego taj First-Person, mozda kasnije u igri (posto sam na pocetku), bude bolje.
@Borat, kakav lag pominjes sad, koliko sam pratio temu, nisi se nesto zalio na rad igre.
Gledam sad statistiku. 100 sati u igri (otkako je izasla prvi dan, rekao bi neko previse), 2,2 minuta ukupno u FPS modu. GTA je RPG i na tome mora ostati.
pjesnice, poenta posta?
pjesnice, poenta posta?
pa i jeste rpg u najsirem smislu.
Pa dobro. Sustina je da se igra iz treceg lica, a ne prvog, a sve se to odnosilo na FP mod u igri koji je naravno dobar, ali sve treba da ostane na modu. I zato samo napisao taj post.Nisam znao da je GTA RPG? Ne znam sta ti smatras pod RPG, pa sam zato stavio upitnik.
U najsirem mogucem smislu i bilo koja voznja je RPG, zato sto preuzimas rolu vozaca trkackog automobila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari