Postoji Quick Save kad si van misije, a tokom misije ima par checkpoint-a.
Ako crashuje igra tokom misije kad naredni put krenem da igram krece od zadnje checkpointa ili od pocetka misije?
The first timecycle mod for GTA V
I did that quickly though and blindly but it's already pretty cool for the future.
I removed the DOF weird noise shit during player transition and weapon changing, reduced the fog amount, i hated it, removed the blurry background, changed the sun color to something more neutral, less brown. changed the water, and removed the post effects for each character (as you may know, each character in V has their own post-processing).
Of course we can do more but it's a start and mostly was a test with zzcool to see what we could change using unreleased OpenIV.
GTA V TC has a lot of controls, you can change so much and it's cool, everyone can do their own tastes easily with it. Except to see weird stuff though from some people that I know haha. tongue emoticon
But yeah, might be time I start to play the PC version a little more then.
Thanks.
Kod mene je adaptive, tako da probaj tako.
Da li jos neko ima problem kad se radi misija pljackanje one banke i kad se kradu zlatne poluge? Sve bude ok, dok ne treba da vratim na majkla, kad vratim na majkla igra zakuca... Jel ima neki bug kao ona misija sa djubretarskim kamionom i jel se desava jos nekom ovo?
I ja sam skontao da je noc jako dugacka a dan kratak kad god udjem u igru noc u p.m samo se bečim da vidim nešto! Činimi se da je kamera bolja nego u IV-ci [emoji4]sibajte pm a izadje neki mod da se produzi dan,ostalo mi nije bitno,ali dan je prekratak i nervira.
Jesi odlicno si me skontaoAko si sa nekim od likova koristio c4 ili bombe za nesto u misiji, sa tim likom pre misije idi do gun stora i kupi neki rucni minobacac ili sl, tj kako god da se zove oruzije i upotrebi njega umesto c4 ili bombi kad zatreba. Tu misiju sam presao na oba nacina, ali ako me secanje dobro sluzi u opciji koja tebi pravi problem trebalo bi sa frenklinom da uzmes neki granade launcher ili sl.
Nema još da se skine, u fazi testiranja je.
Koja je razlika u odnosu na staru? Može online?!izasla ona sto se cekala op op![]()
Koja je razlika u odnosu na staru? Može online?!
Evo da javim da sa dodatim jos jednim stickom memorije 4gb sada ukupno 8gb neverovatan skok u performansama. Pre mi je bilo na 1280x720 sa medium/high teksturama, komotno mi sada radi sa high/very high texturama na 1920x1080.
S obzirom da imam samo 1gb na grafickoj gtx 650 texture sam vratio na medium/high ali sam upalio stosta efekata i prezadovoljan sam.
Dobro sam i uzeo da se bakcem sa memorijom inace ne bi ni znao da mi je radila na 1333 mhz, sada je sve setovano 1600 mhz u dualu i milina.
Takodje sam tek sada primetio ono o cemu se pisalo da se automobili ruzno ostecuju, to pre nije bilo primetno kod mene. Verovatno neki od efekata.
P.S. pre je zauzece RAM-a bilo oko 3700 mb sada malo ispod 6000mb.
I ovo uopce nije open-world naslov, tj. nema taj open-world kvalitet kakav nudi recimo TES ili Stalker.
Ovo je jedna velika mapa u kojoj se zabijas u auta i ljude i malo pucas po njima, sa misijama koje su linearne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari