Šta je novo?

GTA V

Jedna IGRA je zabavna i to vam ne odgovara? Boze sta sve necu procitati..

Kako je u igri resen save? Da li mozete da snimite kad hocete ili barem da li snima do kog checkpoint-a ste stigli npr. ako vam zakuca komp u sred misije da je ne igrate od pocetka ko u FC.

Poslednja izmena:
Postoji Quick Save kad si van misije, a tokom misije ima par checkpoint-a.

Moze se snimati gdje god hoces osim u misijama. Mene nevjerovatno nervira "GTA V has stopped working" problem! Jednostavno nakon nekog vremena samo zakuca i izbaci me... Zaista ne znam u cemu je problem. Original je u pitanju, SC verzija.

The first timecycle mod for GTA V
I did that quickly though and blindly but it's already pretty cool for the future.
I removed the DOF weird noise shit during player transition and weapon changing, reduced the fog amount, i hated it, removed the blurry background, changed the sun color to something more neutral, less brown. changed the water, and removed the post effects for each character (as you may know, each character in V has their own post-processing).
Of course we can do more but it's a start and mostly was a test with zzcool to see what we could change using unreleased OpenIV.
GTA V TC has a lot of controls, you can change so much and it's cool, everyone can do their own tastes easily with it. Except to see weird stuff though from some people that I know haha. tongue emoticon
But yeah, might be time I start to play the PC version a little more then.
Thanks.

https://www.facebook.com/icenhancer

Nema još da se skine, u fazi testiranja je.

sibajte pm a izadje neki mod da se produzi dan,ostalo mi nije bitno,ali dan je prekratak i nervira.

Da li jos neko ima problem kad se radi misija pljackanje one banke i kad se kradu zlatne poluge? Sve bude ok, dok ne treba da vratim na majkla, kad vratim na majkla igra zakuca... Jel ima neki bug kao ona misija sa djubretarskim kamionom i jel se desava jos nekom ovo?

Ako si sa nekim od likova koristio c4 ili bombe za nesto u misiji, sa tim likom pre misije idi do gun stora i kupi neki rucni minobacac ili sl, tj kako god da se zove oruzije i upotrebi njega umesto c4 ili bombi kad zatreba. Tu misiju sam presao na oba nacina, ali ako me secanje dobro sluzi u opciji koja tebi pravi problem trebalo bi sa frenklinom da uzmes neki granade launcher ili sl.

Poslednja izmena:
sibajte pm a izadje neki mod da se produzi dan,ostalo mi nije bitno,ali dan je prekratak i nervira.
I ja sam skontao da je noc jako dugacka a dan kratak kad god udjem u igru noc u p.m samo se bečim da vidim nešto! Činimi se da je kamera bolja nego u IV-ci [emoji4]

Meni je omiljena scena u cijeloj igrici bila kad je tokom jedne misije pala kisa, mislim da se bjezi sa vrha neke planine, zaboravio sam. Onaj mustang ne moze po suvom ici, po kisi lebdi bukvalno. Tako sam slatko sisao sa njim niz te krivine da sam se odusevio na kraju.

Ako si sa nekim od likova koristio c4 ili bombe za nesto u misiji, sa tim likom pre misije idi do gun stora i kupi neki rucni minobacac ili sl, tj kako god da se zove oruzije i upotrebi njega umesto c4 ili bombi kad zatreba. Tu misiju sam presao na oba nacina, ali ako me secanje dobro sluzi u opciji koja tebi pravi problem trebalo bi sa frenklinom da uzmes neki granade launcher ili sl.
Jesi odlicno si me skontao :) Presao sam misiju uz pomoc najnovijeh patch i pomoci VUka40, ali hvala za odgovor, svakako ce znaciti ako neko bude imao slican problem kao i ja

Time lapse mod ili promene koje je napravio (promenio boju osvetljenja i sklonio maglu u blizini)?

Hahah vrhunski video :D

Evo da javim da sa dodatim jos jednim stickom memorije 4gb sada ukupno 8gb neverovatan skok u performansama. Pre mi je bilo na 1280x720 sa medium/high teksturama, komotno mi sada radi sa high/very high texturama na 1920x1080.

S obzirom da imam samo 1gb na grafickoj gtx 650 texture sam vratio na medium/high ali sam upalio stosta efekata i prezadovoljan sam.

Dobro sam i uzeo da se bakcem sa memorijom inace ne bi ni znao da mi je radila na 1333 mhz, sada je sve setovano 1600 mhz u dualu i milina.

Takodje sam tek sada primetio ono o cemu se pisalo da se automobili ruzno ostecuju, to pre nije bilo primetno kod mene. Verovatno neki od efekata.

P.S. pre je zauzece RAM-a bilo oko 3700 mb sada malo ispod 6000mb.

Poslednja izmena:
Evo da javim da sa dodatim jos jednim stickom memorije 4gb sada ukupno 8gb neverovatan skok u performansama. Pre mi je bilo na 1280x720 sa medium/high teksturama, komotno mi sada radi sa high/very high texturama na 1920x1080.

S obzirom da imam samo 1gb na grafickoj gtx 650 texture sam vratio na medium/high ali sam upalio stosta efekata i prezadovoljan sam.

Dobro sam i uzeo da se bakcem sa memorijom inace ne bi ni znao da mi je radila na 1333 mhz, sada je sve setovano 1600 mhz u dualu i milina.

Takodje sam tek sada primetio ono o cemu se pisalo da se automobili ruzno ostecuju, to pre nije bilo primetno kod mene. Verovatno neki od efekata.

P.S. pre je zauzece RAM-a bilo oko 3700 mb sada malo ispod 6000mb.

Meni 4,7Gb max.

prosli put je bila seca kad se ovoliko diskutovala piraterija,oprez. :)

I ovo uopce nije open-world naslov, tj. nema taj open-world kvalitet kakav nudi recimo TES ili Stalker.
Ovo je jedna velika mapa u kojoj se zabijas u auta i ljude i malo pucas po njima, sa misijama koje su linearne.

To što neka igra ili samo određeni segment imaju linearni ili nelinearni dizajn, samo po sebi ne govori puno o kvalitetu iste.

Vrh Dno