Šta je novo?

GTA V

pa zar nije uvek za recimo rusko trziste bilo jeftinije..isto negde oko 35 evra je bila igra..

ja sam se zamalo zeznuo pa uzeo sa nuuvema.necu da kupujjem poluproizvod..

There will be some caveats with importing a game from a cheaper region however. Rockstar has warned that there will be restrictions with DLC's — an US copy of GTA5 tied with an European PSN account cannot redeem any DLC's in Europe.

However this only so far applies to consoles according to Rockstars support page and there is no info yet pertaining the PC copy of the game.

Pa ovo za sada nema ama baš nikakve veze sa PC verzijom, što se tiče ps3/ps4 konzola često je pravilo da DLC-ovi moraju biti u istom regionu kao igra, odnosno kao PSN acc. Tako da je normalno da ćeš na tim konzolama US PSN kod aktivirati na US PSN acc-u, u zatim kupovati DLC-ove ili preko US PSN-a ili nabavljati DLC-ove koji se mogu aktivirati na njemu. Ali cela ta priča nema nikakve veze sa PC-em.

Poslednja izmena:
Ja sam pazario za 59.99 dolara preko rockstar warehousa , to jest drugar iz Amerike mi odradio preorder i tu cenu mu je dalo .

pa zar nije uvek za recimo rusko trziste bilo jeftinije..isto negde oko 35 evra je bila igra..

ja sam se zamalo zeznuo pa uzeo sa nuuvema.necu da kupujjem poluproizvod..

Jeste, ali toga više nema, sve igre su sada u samom startu zaključane i nema više kupovine igara iz tih regiona.
Ovo što se desilo sada je verovatno neka greška

Preorder pao, gift u inventaru. Kad sam GTA complete platio 350 dinara i ovaj novi gusarovao na konzoli, ovo nisam hteo da propustim.

Jel ima neko predstave kako ce da izgleda Heist tj. multiplayer, na koju foru? Igra mi se sa drugarima, ali u slucaju da moze sve misije zajedno da odradimo, da se zezamo po mapi bez ogranicenja itd. Nesto sam citao ali nisam najbolje skontao, ispravite me ako gresim, Heist je na foru odradis odredjene misije sa ekipom i to je to?

Jel ima neko predstave kako ce da izgleda Heist tj. multiplayer, na koju foru? Igra mi se sa drugarima, ali u slucaju da moze sve misije zajedno da odradimo, da se zezamo po mapi bez ogranicenja itd. Nesto sam citao ali nisam najbolje skontao, ispravite me ako gresim, Heist je na foru odradis odredjene misije sa ekipom i to je to?

Ovako: https://www.youtube.com/watch?v=11KCe9dEWvI

kako da narucim sa nuuvema? kad god ubacim igru u korpu kaze mi da nije dostupna u mojoj zemlji...

Nisam ekspert jer nikad ranije nisam kupovao, ali sam skontao da bi trebalo da pičite proxy, VPN, štatijaznam i kad dođete do checkouta, tad ga isključite i možete da kupite.

Ma problem je sto je ranije moglo bez problema. I ja sam pokusao da ubacim igru danas na engleskom pise da ne moze za moj region.
A ranije nije bilo tako. Ko zna sta se radi.

Poslednja izmena:
Ja sam je uzeo pre jedno nedelju dana bez VPN-a. E sad, ako bude region locked, verovatno ću tražiti money back, jer u tom trenutku nigde nije pisalo da ne može da se kupi iz Evrope.

ma sad cim se ubaci u korpu igra odmah izbaci da ne moze...

Probaj promeni IP drzavnu adresu, al mislim da za to treba neki softver

ma sad cim se ubaci u korpu igra odmah izbaci da ne moze...

Znači da je sada potreban VPN za kupovinu ove igre, a ako kupiš uz pomoć VPN-a i ako sama igra u međuvremenu postane region restricted, nećeš imati prava na refund, pošto nuuvem više ne dozvoljava porudžbine za ovaj naslov van njihovog regiona, na taj način su se ogradili. Tvoje je da odlučiš da li ćeš da prihvatiš taj rizik ili ne, a možeš i da sačekaš izlazak igre, pa da vidiš da li i sama igra ima neku regionaln blokadu.

Poslednja izmena:
A nece pustiti...

:d

"Rockstar has not confirmed development on GTA 6"

..a ostatak teksta navodi da bi nakon GTA V mogli izbaciti i nastavak. Nidje veze, pa to je sasvim logicno. Od mnoštva nebuloza zvanih: "moguci radovi na buducim nastavcima", IGN je opusteno nazvao to isto: GTA 6.

Tipični clickbait. Ništa više.

Uzeo sam i ja, konacno, juce igru. Ko planira da igra, neka me doda na Steamu, nick je Shimec

Mi sa box ovima jel cemo moci da ga povezemo sa vama koji ste na stramu?

Vrh Dno