Šta je novo?

GTA V

I "next-gen" verzija je puštena pre koji mesec po punoj ceni, iako je kasnila godinu dana, ista stvari i ovde, ne znam čemu čuđenje :)

Poslednja izmena:
To za sada izađe najjeftinije.:)
Da se neko ne zbuni: niko, uključujući i pomenuti Nuuvem, ne prodaje kodove koje možete da aktivirate na steamu. Social Club only.:)

naravno pa da :) kod se aktivira na steamu :D samo mi nije jasno kako nuuvem prodaje tako jeftino? jel su ti region kodovi? ili je ok sve

naravno pa da :) kod se aktivira na steamu :D samo mi nije jasno kako nuuvem prodaje tako jeftino? jel su ti region kodovi? ili je ok sve
Brazilske cene za Brazilce.:D
Ako igra ima region lock uvek to naglase. Sa leve strane, u "Importante" pregradi iznad sistemskih zateva. Ovako, npr za Killer is Dead:
"REGION LOCKED: Esse jogo só poderá ser jogado no Brasil"
http://www.nuuvem.com.br/produto/1994-killer-is-dead-nightmare-edition
Kod GTA V nema tog upozorenja, znači ključ nije region locked.

Dzaba da su stavili i 100e ljudi bi kupovali, evo vec je nr.1 u top sellers, ludilo.

greska hteo sam da napisem da se ne aktivira :D kao sto sam i na prethodnoj strani...ina nuuvem mi deluje bas jeftino jel uzimao sa njega neko nekad?

za anz sam nasao ovo samo

For all of our chums in Australia and New Zealand, Green Man Gaming have released a voucher code which is valid for repeated use over ten years on titles which have been price - inflated for that region.

This is a super cool move, as you frequently see publishers force retailers to increase their prices in this area.

Thought a heads-up would be appreciated.

Poslednja izmena:
Da to znaci Australija i Novi Zeland i to je valjda ona osakacena verzija. Znam da su tamo nesto zabranjivali i cenzurisali. Hteo sam i ja da uzmem od njih ali *** dodacu jos 10€ i uzecu sa steama. Ko zna kako ce i download da funkcionise sa ovih R* kad bude trebalo da se skida.

ako budem uzimao, uzimam sa steama, nista ovo ostalo, ali definitivno cekam neki vid popusta.

na steamu jedino da bude popust u januaru... a mozda ni tad...kad je sta bilo tamo...samo mi nije jasno ovi na kupujem prodajem sto prodaju za 50evra..sta je to

to se i ja pitam bas sad pogledao, mada pise steam preorder (jedini ovaj iz bele crkve mi proveren, jer sam uzeo cs:go od njega, ovi ostali jok)

Sta ovo sto gledam i nece biti zahtevna igrica a? Ipak nece biti mnogo bolje nego na konzoli?

Ja cu jos malo da sacekam.

Osecam da ce je AMD deliti uz Never Settle pakete kad izbace novu seriju.

jel na nuuvemu isto verzija ona anz? jel kupio neko?

koliko sam video treba da skidam nesto da menjam region? i sto je najvaznije ta verzija na nuuvemu nema podrsku za dlc...

Kako je to moguce da nuuvem verzija nema podrsku za dlc???

Ma radice garant samo ce i steam verzija isto trebati da ima instaliran social club. Isto kao i gta iv na steamu.

Kako je to moguce da nuuvem verzija nema podrsku za dlc???

Evo

GTA V Preorder from Nuuvem - 89, 99 Brazillian Real ($34.45 USD)

Please note this is not a Steam game. It will be digitally distributed via Rockstar's own digital distribution system.

This is currently the cheapest place to buy the game, according to price checking websites and Steamlocks.tk.

There will be some caveats with importing a game from a cheaper region however. Rockstar has warned that there will be restrictions with DLC's — an US copy of GTA5 tied with an European PSN account cannot redeem any DLC's in Europe.

However this only so far applies to consoles according to Rockstars support page and there is no info yet pertaining the PC copy of the game.

If you are only interested in the BASE GAME only and do not think you will buy any DLC's, go ahead and buy.

If you'd like to buy DLC's in the future, you should twiddle your thumbs and wait until the game gets a full review by TotalBiscuit or something.

Hvala!
Au koliko komplikacija oko ove igre :) 60 eura je realno mnogo.

Nazad
Vrh Dno