Šta je novo?

GTA V

Ako nisi primetio ja sam editovao post bas da ne bi dolazilo do zabune, ne pratim nesto gamedebate a ja sam izbacio post cim sam video vest na bechu a na netu se mogu videti svakakve kombinacije. Ja mislim da igra nece biti zahtevna kao sto se ocekuje i da su ovo priblizno tacne syst req.

Ako nisi primetio ja sam editovao post bas da ne bi dolazilo do zabune, ne pratim nesto gamedebate a ja sam izbacio post cim sam video vest na bechu a na netu se mogu videti svakakve kombinacije. Ja mislim da igra nece biti zahtevna kao sto se ocekuje i da su ovo priblizno tacne syst req.

Ne znam ja jesili ti editovao ili ne samo kazem da nema potrebe da se nagadaju zahtjevi, i ne ovo nije priblizno tacno onom kakvi ce oficijelni zahtjevi izgledati, i smjesno je to sto si ubjeden u neke neubloze.

Srecna nova godina ljudi, nema potrebe za raspravom, imamo samo jednu potkovicu.
Znaci fale jos tri i konjic da bi se jahalo..:d

U svim GTA igrama se koriste jeftini trikovi koji kao simuliraju nesto! GTA V je definitivno najgori po tom pitanju - trikovi su najjeftiniji.
Prilicno sramotno za najskuplju igru.

[YOUTUBE]-qUJc20yu28[/YOUTUBE]

Ajde obrazlozi sto mislis da nije kompleksan? Samo uzmi pa pogledaj sta sve ima u igri i koliki je Los Santos i sta sve moze da se radi u istome. I sta ti podrazumevas po kompleksnom igrom???

A sto se tice prirucnika nije u planu ali ako negde zaglavis slobono se javi rado cu ti pomoci da odgonetnes problem :).

Ulaziti dublje u raspravu sa nekim ko misli da je GTA kompleksan!?

Ti da si dugo na ovom forumu i da me bar prilicno poznajes - nebi takvo pitanje ni postavio.

Uzmi lijepo nesto iz Total War fransize. Odigraj, vidi kako igra reagira na tvoje poteze, kako te nagradjuje ili kaznjava. Iskusi umjerenu kompleksnost u ovom slucaju i dobit ces odgovor.
Poslije ovoga GTA neces ni spomenuti.

@Starac

A vidis matori, meni uopste ne smetaju ti trikovi u GTA ili FC igrama. To im oprastam jer su open world i namenjene pre svega zabavi. Sa druge strane mnogo me nerviraju situacije u "ozbiljnijim" igrama gde ceo dobro naoruzan kamp mozes da sredis snajperom. Na primer cest slucaj u toliko hvaljenom po realnosti Stalker-u. Ja sam zato i batalio da igram Stalker 2 i to na pocetku posle neke misije gde treba da ukradem neki PDA iz kampa placenika. Ceo kamp sam ocistio snajperom a bili su daleko bolje naoruzani od mene. Priznajem igrao sam vanila verziju moze sa nekim modom snajperisanje ne pomaze (keca sam igrao sa nekoliko modova i nisam primetio da slicna taktika ne pali).

E *** kad hoces da pravis ozbiljnu igru koja ima vrlo malu mapu pa onda barem smisli kako da takve situacije ucinis daleko tezim. Na primer Far Cry je to odlicno resio barem kod kampova sa minobacacem i misija gde iz blizine moras nekog da eliminises. Zar je bilo tesko da u Stalker 2 ubace zahtev da moras PDA da ukradis od komandanta kampa ali tako da ne ga ne alarmiras jer ce u suprotnom da unisti PDA? I time se resava one man army koji nikako ne bi smeo da postoji na pocetku realnijih igara?

Poslednja izmena:
Care, GTA V ima ogroman, izuzetno kompleksan svet i kada se gleda iz tog ugla igra je neverovatno ispeglana... Rockstar zaslužuje sve pohvale po tom pitanju, da je se neka druga kompanije prihvatila takvog posla vrlo lako bi mogli da dobijemo igru koja se raspada po šavovima, a ne igru gde moraš da "loviš" gličeve kao autor tog videa.

Čovek je pre mene spomenuo Stalker. Prvi Stalker ima neuporedivo manji i jednostavniji svet i to još iseckan na delove, i opet se bukvalno rapadao kada se tek pojavio.

Nesto si mi poznat, Celitano :)

To nisu sitni glicevi nego ih ljudi ne primecuju kroz igru. Na stranu losa fizika, nestajanje i pojavljivanje kola. Ali policija je uzas, brate u 4 se znalo kad policija krene ne mozes se zaj****ti sa njom vec bezis pa ili te uhvate ili se izvuces.

Poslednja izmena:
Tome apsolutno ništa ne fali

To ako se ti zadovoljavas trulom jabukom ja ne, ja zelim zdravu i rumenu jabuku.

To je poredjenje koje ti pravis izmedju GTA V koji je izabacen za ps3 i ps4, jer da je igra valjala ne bi pravili remasterovanu verziju nego bi je tako ostavili. Ti ako mozes da se zadovoljavas mrvicama od hleba ja ne zelim a verujem ni ostali.

U svim GTA igrama se koriste jeftini trikovi koji kao simuliraju nesto! GTA V je definitivno najgori po tom pitanju - trikovi su najjeftiniji.
Prilicno sramotno za najskuplju igru.

[YOUTUBE]-qUJc20yu28[/YOUTUBE]

Ulaziti dublje u raspravu sa nekim ko misli da je GTA kompleksan!?

Ti da si dugo na ovom forumu i da me bar prilicno poznajes - nebi takvo pitanje ni postavio.

Uzmi lijepo nesto iz Total War fransize. Odigraj, vidi kako igra reagira na tvoje poteze, kako te nagradjuje ili kaznjava. Iskusi umjerenu kompleksnost u ovom slucaju i dobit ces odgovor.

Kao prvo sto vec neko reko poredis babe i zabe.

Znam odprilike da si pravio neke modove za skyrim.

Sto bih igrao nesto sto me ne zanima? Kao prvo takav stil igre i izvodjenja kao sto je Total War mi je odvratan i ne vidim nista zanimljivo u tome da gledam nesto od gore i kao klikam i naredjujem ko ce sta da radi, ti ako se lozis na takve igre samo izvoli igraj ih ali porediti takav tip igre sa GTA V je stvarno smesno pa cak i za tebe.

Sto se tice ovoga sto si okacio u video sve to mogu da prezalim i da im oprostim samo da igra vise izadje.

Toliko od mene.

Poslednja izmena:
To ako se ti zadovoljavas trulom jabukom ja ne, ja zelim zdravu i rumenu jabuku.

To je poredjenje koje ti pravis izmedju GTA V koji je izabacen za ps3 i ps4, jer da je igra valjala ne bi pravili remasterovanu verziju nego bi je tako ostavili. Ti ako mozes da se zadovoljavas mrvicama od hleba ja ne zelim a verujem ni ostali.

Čovek upoređuje hranu i grafiku na igrici. Čovek se uzbuđuje jer postoji neko ko ne daje 500 eura da bi mu senka bila lepša u igrici. Čovek se iznervira što postoji neko ko nije ograničen i ne bulji u teksture. Daj bože da si klinac od maksimalno 15-16 godina, inače moje saučešće porodici. To se ne zove zadovoljenje mrvicama, nego nemanje eksplozivnog proliva kad su u pitanju igrice. I namerno pišem "igrice" jer si ozbiljan gejmer koji osvaja razne svetove i ovo zove igrama. Srećna nova godina i da bar 100 puta manje čuješ od suprotnog pola rečenicu "ti si super dečko, ali...". Kiss.

Ne znam zasto si uzeo Total War kao primer dobrog AI kada je to najslabija karika tog serijala. U Sogunu 2 si mogao da spamujes strelce do mile volje, u Rome 2 pridjes utvrdjenju, par jedinica krenu da te prate, ti ih skembas i tako u krug dok ne pobedis visestruko jaceg protivnika. Vrlo lako i bez nekog posebnog eksperimentisanja se pronalaze slabe tacke AI, kako na bojnom polju tako i na strateskoj mapi.

Primer mu je za medalju. Em igre kao igre uopšte ne mogu da se porede em priča u bagovima i lošem AI-u u GTA a Rome 2 je u startu JEDVA FUNKCIONISAO.

Zdravo Damire.

Čovek upoređuje hranu i grafiku na igrici. Čovek se uzbuđuje jer postoji neko ko ne daje 500 eura da bi mu senka bila lepša u igrici. Čovek se iznervira što postoji neko ko nije ograničen i ne bulji u teksture. Daj bože da si klinac od maksimalno 15-16 godina, inače moje saučešće porodici. To se ne zove zadovoljenje mrvicama, nego nemanje eksplozivnog proliva kad su u pitanju igrice. I namerno pišem "igrice" jer si ozbiljan gejmer koji osvaja razne svetove i ovo zove igrama. Srećna nova godina i da bar 100 puta manje čuješ od suprotnog pola rečenicu "ti si super dečko, ali...". Kiss.

Nije to poredjenje hrane i igrica nego primer da se ti zadovoljavas malim stvarima u zivotu dok ja ipak imam neki cilj u zivotu i ne zelim da pristajem na kompromis ako ne moram. Drugo nije to samo poredjenje senki nego kompletne igre. Koliko treba biti u out da izjavis tako nesto? Drugo da se to stvarno radi samo o senkama pa covek da kaze ali kompletna igra remasterovana a ti kazes samo senke, stvarno treba biti biser da tako nesto izjavis.

Jeste da je bilo ovo ali ocigledno da ti nisi to video:

Trece onda bolje reci nemam para da pratim pc scenu pa cu se zadovoljiti sa bilo kakvom grafikom samo da je igram nego sto ovako pises gluposti.

No no, pogresio si sinak.

Nije to poredjenje hrane i igrica nego primer da se ti zadovoljavas malim stvarima u zivotu dok ja ipak imam neki cilj u zivotu i ne zelim da pristajem na kompromis ako ne moram. Drugo nije to samo poredjenje senki nego kompletne igre. Koliko treba biti u out da izjavis tako nesto? Drugo da se to stvarno radi samo o senkama pa covek da kaze ali kompletna igra remasterovana a ti kazes samo senke, stvarno treba biti biser da tako nesto izjavis.

Čoveku, tj. detetu je cilj u životu da mu igrice imaju bolju grafiku. Pa ja ću sidu da dobijem na ovom forumu. Super si dečko, ali ja sam otiš'o.

Čoveku, tj. detetu je cilj u životu da mu igrice imaju bolju grafiku. Pa ja ću sidu da dobijem na ovom forumu. Super si dečko, ali ja sam otiš'o.

Ako cu da nesto igram onda hocu da znam sta igram. Bilo to da je GTA V ili QuackShot sa sega mega drive ako uopste znas koja je to igra?, nije mi bitna grafika bitno je da me igra privuce i da u istoj uzivam i da se ne nerviram. Verovatno si toliko opterecen sobom i svojim malim ego pa si ovde nasao da se prosipas i glumis pamet. A verovatno da nemas pojma kako je bilo se igrati na gmaeboy ili na:

DSC00918.sized.jpg

A da ne govorim amiga, spektrum, comodore i sve ostale stvari koje su u to vreme bile popularne.

I ti nasao meni da govoris da mi zivot zavisi od bolje grafike.

U zivotu moras sve da probas da bi znao sta je dobro a sta lose, a ti ocigledno da samo znas za ovo prvo i da nisi imao prilike da se igras na tako necemu pa da znas da danas cenis ono sto ti se pruzi.

Baš tako! Mislim, kako neko može da zna da sluške od 200 evra ne vrede tih para ako ih nikada nije probao?

Da bi znao da je WC šolja dobra, ju mast mastr d čučavac.

JEDIT JEDITOVIĆ: Reći nekome da ima mali ego je pozitivna stvar, ljudi sa velikim egom su u narodu poznati kao kurtoni, na primer. Drugo, sad ti je grafika nebitna, a malopre je grafika sa PS3 predstavljena kao neke mrvice, a da joj pri tom ništa ne fali. Uvek može bolje i svi volimo bolje, ali kad neko njake, on njake.
Podrigivao sam sve vreme dok sam ovo kucao.

Poslednja izmena:

Kao prvo sto vec neko reko poredis babe i zabe.

Znam odprilike da si pravio neke modove za skyrim.

Sto bih igrao nesto sto me ne zanima? Kao prvo takav stil igre i izvodjenja kao sto je Total War mi je odvratan i ne vidim nista zanimljivo u tome da gledam nesto od gore i kao klikam i naredjujem ko ce sta da radi, ti ako se lozis na takve igre samo izvoli igraj ih ali porediti takav tip igre sa GTA V je stvarno smesno pa cak i za tebe.

Sto se tice ovoga sto si okacio u video sve to mogu da prezalim i da im oprostim samo da igra vise izadje.

Toliko od mene.

Nisu to babe i zabe, niti ja poredim te dvije igre. Nisi shvatio sta hocu reci - ne citas kroz redove. Nisi jedini vidim!
Bas zbog ovakvih situacija rijetko kad ucestvujem u raspravama.

Problem "valjda" je u tome sto govoris o kompleksnosti a nemas pojma o tome. Zato sam ti dao prijedlog da probas bar nesto umjereno kompleksno, i zato i jesam spomenuo TW.

Da bi znao da je WC šolja dobra, ju mast mastr d čučavac.

JEDIT JEDITOVIĆ: Reći nekome da ima mali ego je pozitivna stvar, ljudi sa velikim egom su u narodu poznati kao kurtoni, na primer. Drugo, sad ti je grafika nebitna, a malopre je grafika sa PS3 predstavljena kao neke mrvice, a da joj pri tom ništa ne fali. Uvek može bolje i svi volimo bolje, ali kad neko njake, on njake.
Podrigivao sam sve vreme dok sam ovo kucao.

Pa jesi nekada bi u wc gde je cucavac a naravno da si bio gde je wc solja, vidis to je izbor u zivotu kada znas razliku izmedju necega. I naravno odabrao si wc solju jer tvojoj guzici kao i svima nama vise odgovara to nego cucavac.

Ti ocigledno da sve vreme masis poentu price, da se vratim na one jabuke mozda tada shvatis poentu price... imas na stolu par jabuka od njih par su zdrave i rumene a jedna je pocela da truli, po obicaju uhvatices se za onu koja je rumena e to se zove izbor u zivotu kada covek moze da bira upavo tako je sa gta v... igra na ps3 je trula dok je na ps4 i pc zdrava i rumena i naravno da ce svako ko je imalo normalan da ce izabrati da igru odigra na ps4 ili pc. U slucaju da na stolu stoji samo trula jabuka i nemas izbora ces uzeti i ocistiti je i pojesti tako je sa igrom na ps3 da nema bolje ne bi niko pravio razliku nego bi je odigrao na ps3 ili na pc kada izadje u takvom izdanju. Nadam se da ti je sada bar malo jasnije???

Nisu to babe i zabe, niti ja poredim te dvije igre. Nisi shvatio sta hocu reci - ne citas kroz redove. Nisi jedini vidim!
Bas zbog ovakvih situacija rijetko kad ucestvujem u raspravama.

Problem "valjda" je u tome sto govoris o kompleksnosti a nemas pojma o tome. Zato sam ti dao prijedlog da probas bar nesto umjereno kompleksno, i zato i jesam spomenuo TW.

Cek malo, sta ima to u TW pa da je igra toliko kompleksna? Strategija kao i svaka druga strategija? Po meni je Caesar 2 mnogo kompleksniji (nadam se da se secas ove igre) od te igre koje si naveo. Ja pod kompleksnost necega smatram da je igra raznovrsna, da u njoj ima zivota, da nije jednolicna, da me neogranicava na dva klika i tri skrola tockicem, da mogu da istrazujem, da se krecem do kranjih granica koje je programer zamislio, da je dinamicna, zabavna itd jer ovako bih mogo jos da pisem a nema svrhe jer ne zelim nikome da se pravdam zasto mislim da je gta v kompleksan ili nije. Naravno nisu sve igre ovakve neke imaju sve elemente neke nemaju ali opet pokusavam da se uklopim u igru ako mogu ako ne mogu jednostavno je preskocim jer ne zelim sebe da opterecujem glupostima jer igre smatram dnevnom dozom opustanja i zabave a ne nerviranja i da mi igra postane obaveza.

Poslednja izmena:
Ti li si Damire ?

Pa jesi nekada bi u wc gde je cucavac a naravno da si bio gde je wc solja, vidis to je izbor u zivotu kada znas razliku izmedju necega. I naravno odabrao si wc solju jer tvojoj guzici kao i svima nama vise odgovara to nego cucavac.

Ti ocigledno da sve vreme masis poentu price, da se vratim na one jabuke mozda tada shvatis poentu price... imas na stolu par jabuka od njih par su zdrave i rumene a jedna je pocela da truli, po obicaju uhvatices se za onu koja je rumena e to se zove izbor u zivotu kada covek moze da bira upavo tako je sa gta v... igra na ps3 je trula dok je na ps4 i pc zdrava i rumena i naravno da ce svako ko je imalo normalan da ce izabrati da igru odigra na ps4 ili pc. U slucaju da na stolu stoji samo trula jabuka i nemas izbora ces uzeti i ocistiti je i pojesti tako je sa igrom na ps3 da nema bolje ne bi niko pravio razliku nego bi je odigrao na ps3 ili na pc kada izadje u takvom izdanju. Nadam se da ti je sada bar malo jasnije???

Cek malo, sta ima to u TW pa da je igra toliko kompleksna? Strategija kao i svaka druga strategija? Po meni je Caesar 2 mnogo kompleksniji (nadam se da se secas ove igre) od te igre koje si naveo. Ja pod kompleksnost necega smatram da je igra raznovrsna, da u njoj ima zivota, da nije jednolicna, da me neogranicava na dva klika i tri skrola tockicem, da mogu da istrazujem, da se krecem do kranjih granica koje je programer zamislio, da je dinamicna, zabavna itd jer ovako bih mogo jos da pisem a nema svrhe jer ne zelim nikome da se pravdam zasto mislim da je gta v kompleksan ili nije. Naravno nisu sve igre ovakve neke imaju sve elemente neke nemaju ali opet pokusavam da se uklopim u igru ako mogu ako ne mogu jednostavno je preskocim jer ne zelim sebe da opterecujem glupostima jer igre smatram dnevnom dozom opustanja i zabave a ne nerviranja i da mi igra postane obaveza.

Funny-memes-cool-story-bro.jpg

@mikiPSY Ma jok ovo je jedan od botova koji se prijavio prvenstveno na forum zbog nagradne igre, a eto i usput nam uljepsa dan.

Poenta moje priče je da grafici sa PS3 ništa ne fali da bi se šurio Dži Ti Ej. Kad već porediš sa 'ranom, ovo mu dođe kao EuroKrem i Nutela. Ako biram, uzimam Nutelu, ali ni Euru ništa ne fali. Čuo sam da se Nutela jede u 60 fps.

Svaka vama cast, sto mozete toliko da kucate haha :D

Koja je poenta poredjenja bilo kakvog kvaliteta preko youtube-a ?
Uvek sam se divio onima koji to pokusaju

Malo nestvarno deluje 20gb? na ps4 40gb? ps3 18gb.
Ocekivalo se preko 50...

Stvarno cool story!

Toliko je cool da sam ostao bez teksta!

Neka tako i ostane.

sto mi se svidja kad paranoicno za svakog novog clana mislite da je damir :D

Vrh Dno