Ako nisi primetio ja sam editovao post bas da ne bi dolazilo do zabune, ne pratim nesto gamedebate a ja sam izbacio post cim sam video vest na bechu a na netu se mogu videti svakakve kombinacije. Ja mislim da igra nece biti zahtevna kao sto se ocekuje i da su ovo priblizno tacne syst req.
Ajde obrazlozi sto mislis da nije kompleksan? Samo uzmi pa pogledaj sta sve ima u igri i koliki je Los Santos i sta sve moze da se radi u istome. I sta ti podrazumevas po kompleksnom igrom???
A sto se tice prirucnika nije u planu ali ako negde zaglavis slobono se javi rado cu ti pomoci da odgonetnes problem.
Porediš babe i žabe.Uzmi lijepo nesto iz Total War fransize. Odigraj, vidi kako igra reagira na tvoje poteze, kako te nagradjuje ili kaznjava. Iskusi umjerenu kompleksnost u ovom slucaju i dobit ces odgovor.
Poslije ovoga GTA neces ni spomenuti.
Tome apsolutno ništa ne fali
U svim GTA igrama se koriste jeftini trikovi koji kao simuliraju nesto! GTA V je definitivno najgori po tom pitanju - trikovi su najjeftiniji.
Prilicno sramotno za najskuplju igru.
[YOUTUBE]-qUJc20yu28[/YOUTUBE]
Ulaziti dublje u raspravu sa nekim ko misli da je GTA kompleksan!?
Ti da si dugo na ovom forumu i da me bar prilicno poznajes - nebi takvo pitanje ni postavio.
Uzmi lijepo nesto iz Total War fransize. Odigraj, vidi kako igra reagira na tvoje poteze, kako te nagradjuje ili kaznjava. Iskusi umjerenu kompleksnost u ovom slucaju i dobit ces odgovor.
To ako se ti zadovoljavas trulom jabukom ja ne, ja zelim zdravu i rumenu jabuku.
To je poredjenje koje ti pravis izmedju GTA V koji je izabacen za ps3 i ps4, jer da je igra valjala ne bi pravili remasterovanu verziju nego bi je tako ostavili. Ti ako mozes da se zadovoljavas mrvicama od hleba ja ne zelim a verujem ni ostali.
Uzmi lijepo nesto iz Total War fransize. Odigraj, vidi kako igra reagira na tvoje poteze, kako te nagradjuje ili kaznjava. Iskusi umjerenu kompleksnost u ovom slucaju i dobit ces odgovor.
Zdravo Damire.To ako se ti zadovoljavas trulom jabukom ja ne, ja zelim zdravu i rumenu jabuku.
To je poredjenje koje ti pravis izmedju GTA V koji je izabacen za ps3 i ps4, jer da je igra valjala ne bi pravili remasterovanu verziju nego bi je tako ostavili. Ti ako mozes da se zadovoljavas mrvicama od hleba ja ne zelim a verujem ni ostali.
Čovek upoređuje hranu i grafiku na igrici. Čovek se uzbuđuje jer postoji neko ko ne daje 500 eura da bi mu senka bila lepša u igrici. Čovek se iznervira što postoji neko ko nije ograničen i ne bulji u teksture. Daj bože da si klinac od maksimalno 15-16 godina, inače moje saučešće porodici. To se ne zove zadovoljenje mrvicama, nego nemanje eksplozivnog proliva kad su u pitanju igrice. I namerno pišem "igrice" jer si ozbiljan gejmer koji osvaja razne svetove i ovo zove igrama. Srećna nova godina i da bar 100 puta manje čuješ od suprotnog pola rečenicu "ti si super dečko, ali...". Kiss.
Zdravo Damire.
Nije to poredjenje hrane i igrica nego primer da se ti zadovoljavas malim stvarima u zivotu dok ja ipak imam neki cilj u zivotu i ne zelim da pristajem na kompromis ako ne moram. Drugo nije to samo poredjenje senki nego kompletne igre. Koliko treba biti u out da izjavis tako nesto? Drugo da se to stvarno radi samo o senkama pa covek da kaze ali kompletna igra remasterovana a ti kazes samo senke, stvarno treba biti biser da tako nesto izjavis.
Čoveku, tj. detetu je cilj u životu da mu igrice imaju bolju grafiku. Pa ja ću sidu da dobijem na ovom forumu. Super si dečko, ali ja sam otiš'o.
To ako se ti zadovoljavas trulom jabukom ja ne, ja zelim zdravu i rumenu jabuku.
Kao prvo sto vec neko reko poredis babe i zabe.
Znam odprilike da si pravio neke modove za skyrim.
Sto bih igrao nesto sto me ne zanima? Kao prvo takav stil igre i izvodjenja kao sto je Total War mi je odvratan i ne vidim nista zanimljivo u tome da gledam nesto od gore i kao klikam i naredjujem ko ce sta da radi, ti ako se lozis na takve igre samo izvoli igraj ih ali porediti takav tip igre sa GTA V je stvarno smesno pa cak i za tebe.
Sto se tice ovoga sto si okacio u video sve to mogu da prezalim i da im oprostim samo da igra vise izadje.
Toliko od mene.
Da bi znao da je WC šolja dobra, ju mast mastr d čučavac.
JEDIT JEDITOVIĆ: Reći nekome da ima mali ego je pozitivna stvar, ljudi sa velikim egom su u narodu poznati kao kurtoni, na primer. Drugo, sad ti je grafika nebitna, a malopre je grafika sa PS3 predstavljena kao neke mrvice, a da joj pri tom ništa ne fali. Uvek može bolje i svi volimo bolje, ali kad neko njake, on njake.
Podrigivao sam sve vreme dok sam ovo kucao.
Nisu to babe i zabe, niti ja poredim te dvije igre. Nisi shvatio sta hocu reci - ne citas kroz redove. Nisi jedini vidim!
Bas zbog ovakvih situacija rijetko kad ucestvujem u raspravama.
Problem "valjda" je u tome sto govoris o kompleksnosti a nemas pojma o tome. Zato sam ti dao prijedlog da probas bar nesto umjereno kompleksno, i zato i jesam spomenuo TW.
Pa jesi nekada bi u wc gde je cucavac a naravno da si bio gde je wc solja, vidis to je izbor u zivotu kada znas razliku izmedju necega. I naravno odabrao si wc solju jer tvojoj guzici kao i svima nama vise odgovara to nego cucavac.
Ti ocigledno da sve vreme masis poentu price, da se vratim na one jabuke mozda tada shvatis poentu price... imas na stolu par jabuka od njih par su zdrave i rumene a jedna je pocela da truli, po obicaju uhvatices se za onu koja je rumena e to se zove izbor u zivotu kada covek moze da bira upavo tako je sa gta v... igra na ps3 je trula dok je na ps4 i pc zdrava i rumena i naravno da ce svako ko je imalo normalan da ce izabrati da igru odigra na ps4 ili pc. U slucaju da na stolu stoji samo trula jabuka i nemas izbora ces uzeti i ocistiti je i pojesti tako je sa igrom na ps3 da nema bolje ne bi niko pravio razliku nego bi je odigrao na ps3 ili na pc kada izadje u takvom izdanju. Nadam se da ti je sada bar malo jasnije???
Cek malo, sta ima to u TW pa da je igra toliko kompleksna? Strategija kao i svaka druga strategija? Po meni je Caesar 2 mnogo kompleksniji (nadam se da se secas ove igre) od te igre koje si naveo. Ja pod kompleksnost necega smatram da je igra raznovrsna, da u njoj ima zivota, da nije jednolicna, da me neogranicava na dva klika i tri skrola tockicem, da mogu da istrazujem, da se krecem do kranjih granica koje je programer zamislio, da je dinamicna, zabavna itd jer ovako bih mogo jos da pisem a nema svrhe jer ne zelim nikome da se pravdam zasto mislim da je gta v kompleksan ili nije. Naravno nisu sve igre ovakve neke imaju sve elemente neke nemaju ali opet pokusavam da se uklopim u igru ako mogu ako ne mogu jednostavno je preskocim jer ne zelim sebe da opterecujem glupostima jer igre smatram dnevnom dozom opustanja i zabave a ne nerviranja i da mi igra postane obaveza.
Pa jesi nekada bi u wc gde je cucavac a naravno da si bio gde je wc solja, vidis to je izbor u zivotu kada znas razliku izmedju necega. I naravno odabrao si wc solju jer tvojoj guzici kao i svima nama vise odgovara to nego cucavac.
Ti ocigledno da sve vreme masis poentu price, da se vratim na one jabuke mozda tada shvatis poentu price... imas na stolu par jabuka od njih par su zdrave i rumene a jedna je pocela da truli, po obicaju uhvatices se za onu koja je rumena e to se zove izbor u zivotu kada covek moze da bira upavo tako je sa gta v... igra na ps3 je trula dok je na ps4 i pc zdrava i rumena i naravno da ce svako ko je imalo normalan da ce izabrati da igru odigra na ps4 ili pc. U slucaju da na stolu stoji samo trula jabuka i nemas izbora ces uzeti i ocistiti je i pojesti tako je sa igrom na ps3 da nema bolje ne bi niko pravio razliku nego bi je odigrao na ps3 ili na pc kada izadje u takvom izdanju. Nadam se da ti je sada bar malo jasnije???
Cek malo, sta ima to u TW pa da je igra toliko kompleksna? Strategija kao i svaka druga strategija? Po meni je Caesar 2 mnogo kompleksniji (nadam se da se secas ove igre) od te igre koje si naveo. Ja pod kompleksnost necega smatram da je igra raznovrsna, da u njoj ima zivota, da nije jednolicna, da me neogranicava na dva klika i tri skrola tockicem, da mogu da istrazujem, da se krecem do kranjih granica koje je programer zamislio, da je dinamicna, zabavna itd jer ovako bih mogo jos da pisem a nema svrhe jer ne zelim nikome da se pravdam zasto mislim da je gta v kompleksan ili nije. Naravno nisu sve igre ovakve neke imaju sve elemente neke nemaju ali opet pokusavam da se uklopim u igru ako mogu ako ne mogu jednostavno je preskocim jer ne zelim sebe da opterecujem glupostima jer igre smatram dnevnom dozom opustanja i zabave a ne nerviranja i da mi igra postane obaveza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari