Šta je novo?

GTA V

Ja sam gledao neko video poredjenje xb1 vs ps4, obe konzole rade na konstantnih 30 frejmova, samo valjda nesto visa podesavanja na soniju. Mrzi me da trazim al ukucajte u google.

Mislim da imam jako dobre oci sto se tice fpsa, ne treba mi fraps :d padne na 20 kad je recimo velika guzva ili kada vozim auto u tunelu vrlo brzo a pri tom gomila trafike, odmah osjetim pad frejmreta, definitivno.

EDIT: da poslijednji je FW na konzoli.

Ako je osetno to ne valja :-D probaj azuriraj FW na soniju :) A jel imas azuriranja za GTA?

Poslednja izmena:
Ma meni je 30 dovljno osjetno :d Ma konzola je uredu, sve super radi, kako i treba, ali jos iz tog stojim da su konzole pozitivne samo zbog ekskluzivnih naslova, inace je nebih nikada ni upalio :D

Ja sam protiv konzola bas zbog limitiranosti te... Npr neko igra igre bez obzira na detalje , on ne moze da smanji detalje i ima veci ugodjaj u npr fluidnosti igre.. ali ok.. svako ima svoje zasto kupuje PC ili Konzolu. Zato i ne zalazim u te rasprave svako kupuje za svoje pare sta mu se cefne :)

Ma meni je 30 dovljno osjetno :d Ma konzola je uredu, sve super radi, kako i treba, ali jos iz tog stojim da su konzole pozitivne samo zbog ekskluzivnih naslova, inace je nebih nikada ni upalio :D

Da sam malo ludji sutra bi otisao i kupio PS3 samo zbog GOOD OF WAR igrice !!!

Mislim da imam jako dobre oci sto se tice fpsa, ne treba mi fraps :d padne na 20 kad je recimo velika guzva ili kada vozim auto u tunelu vrlo brzo a pri tom gomila trafike, odmah osjetim pad frejmreta, definitivno.

Ovo mogu i ja da potvrdim, posto se ovo i meni desava.

Prodje i nedelju dana, a od zahteva ni traga. Ne bi me iznenadilo odlaganje neko.

Nece odloziti System req se upravo kalkulise sta je idelano, igra se proba verovatno na razlicitim hardverima :) bili su praznici, do toga nije moglo doci, ja ocekujem ili prenove godine ili tamo 3-4 januara :D

Nema toga u Amerikama, oni rade drugog januara.

Jos nema nikakvih specifikacija a igrica izalazi za manje od 1 meseca ?

Jao zasto mi vo sve smrdi na ... Uh ....

Bez brige bice tamo ti je vremenska zona iza nase opusti se bura nece je odlagati :)

Za MGS GZ su zvanicno izbacili system req manje od mesec dana pred izlazak igre, tako da nemora nista da znaci.

E sto se toliko nervirate? Kao da je bitno da li ce izaci sys req ili nece bitno je da igra izadje a sve ostalo je manje vise nebitno. Ja evo obnavljam gradivo u GTA IV pa dok izadje V taman da ga jos jedared zavrsim.

^ Pa sad :) Tebi mozda nije bitno ali nama sa slabijim masinama svakako jeste :) Zasto bih nesto kupio sto mozda uopste necu moci ni da pokrenem? :)

^
+1

Meni je samo bitno da i3 može da ga potera, ostalo me ne zanima. Za Dragon Age npr piše i5 minimum, a i3 ga ćera bolje o očekivanog, kao i FC4, dok imam problema sa novim Asesins Kridom.

Meni je samo bitno da i3 može da ga potera, ostalo me ne zanima. Za Dragon Age npr piše i5 minimum, a i3 ga ćera bolje o očekivanog, kao i FC4, dok imam problema sa novim Asesins Kridom.

Ja sam se bome sit izigrao tog DA:I na q6600 i to terao high detalje. :d

^ Pa sad :) Tebi mozda nije bitno ali nama sa slabijim masinama svakako jeste :) Zasto bih nesto kupio sto mozda uopste necu moci ni da pokrenem? :)

Pa jedino ako kupujes polovan racunar pa da razmisljas, ali ako kupujes nove komponente onda nema potrebe da lupas glavom o zid jel ces moci da poters ili neces.

Pa kako su kod nas lepe cene novih komponenti nije bas svejedno kakve ce performanse dobiti za neku razumnu kolicinu novca...
Da uzima u Madjaroneu, onda ne bi stvarno morao da lupa glavom, dobio bi najvise za ulozeni novac i to. :)

^ +1 miki je objasnio :)
Isto tako bih dodao da sam bio blizu kupovine g3258, kako bih sad lupao glavom :)

Poslednja izmena:
Uzmi polovne i5 prve gen moze i sendi ili ivy ako ima za menje pare uzmi 8GB rama i uzmi GTX 750 2GB vram imas da cvrkuces na nekim med/Hi ultra ne verujem da je moguce zbog GPU ali dosta :-D

Ma, na bilo kojim detaljima u 30 fps i ništa me ne interesuje više od toga. Jesam je već prešao na konzoli, al' bih na PCu zbog multija uzeo.

^ koju masinu imas moje neko misljenje za lep ugodjaj je ono sto sam gore ispisao :) Bez toga danas nema dobrog Gameinga to je minimum :-D

Vrh Dno